פרטיות

פרטיות

קרה פעם שחיטטתם לחבר שלכם בדברים? כמו במגירה,פלאפון,מסנג"ר.
אם הייתם מגלים שבן זוג שלכם חיטט לכם הייתם סולחים על זה? עד כמה זה היה מכעיס אותכם? זה משהו שיכול לסיים קשר?
הנסיבות משנות? אם זה סתם מסקרנות או פחד מבגידה? יש סיכוי שהייתם עושים את זה בעתיד?

שונאת את זה!!!

לא חיטטתי אף פעם.... אני אוהבת לראות פלאפונים ומסנג'ר אבל לא בשביל לחטט זה סתם נחמד חחח זה היה מאוד מכעיס... אני לא יודעת אם עד כדי לסיים קשר אבל בטוח יהיה איזה כאסח עצבני מזה!! לא משנה הנסיבות... אדם זקוק לפרטיות שלו...!!!!!!!! היה פעם קטע אחת חברה של ידיד בין הטובים שלי (חברה של שבוע בערך) חיטטה לו באייסיקיו ושלחה לי הודעה מי אני ומה אני בשבילו... אז הסתלבטתי עליה קצת שאני גם חברה שלו... ואז היא התחילה לריב איתי...חחח בגלל שידיד שלי חשוב לי ומה שהיא עשתה זה מכוער נתתי לה יומיים לדבר איתו חחח היא לא דיברה... אמרתי לו... וכך הסתיים הקשר... (היא לא האמינה לי שהוא אוהב אותי אז הוכחתי לה חחח) אני בד"כ לא כזאת... אבל כאן זה היה דרוש!!! =]

זכוכיות

New member
בטח, כל הזמן.

אני יודעת בדיוק מה יש לו במגירות ובדיוק מה קורה אצלו בנייד. אין לו בעיה עם זה, זה לא מתוך חטטנות, סתם עניין. נשבעת לכם, החיים שלו פשוט מרתקים. והוא חופשי לחטט איפה שהוא רק ירצה.

Cobe Anan

New member
כרגיל, זה תלוי.

דקלה מחטטת לי בסלולר, במסרים, בחיים, בהכל... לפעמים אני מסתכל גם אצלה בדברים, אבל אצל שנינו זה בכלל לא הפחד מבגידה, אלא יותר התעניינות בפרטים הקטנים ביותר בחיים של מי שאנחנו הכי אוהבים.. לא חושב שהייתי מחטט לה כדי לתפוס אותה בוגדת. אם הייתי חושד בה, זאת כבר היתה סיבה מספיקה כדי להיפרד.

לא זכור לי שאי פעם עשיתי את זה,

אני לא נוגעת בדברים אישיים שך חברות שלי- אם הן ירצו אז הן יראו לי את הדברים שלהם מרצונן לגבי חיטוט בדברים שלי- אני סומכת על חברות שלי בעיניים עצומות שהן לא יעשו דברים כאלה, אבל אם הייתי מגלה שהן כן עשו התגובה שלי תהיה תלוייה בעד כמה שהחפצים בהם חיטטו לי הם אישיים, אם זה משהו ממש אישי אז ברור שאני אכעס על זה

למעלה