פרטים אודות אדריכלים

מצב
הנושא נעול.
פרטים אודות אדריכלים

פרטים אודות אדריכלים
שלום. אני נמצא בשלבי תכנון של בניית וילה, ואין לי כל מושג כיצד אני בוחר לעצמי אדריכל טוב, איך אני יודע מיהו אדריכל טוב, מהם המחירים הסבירים וכו'. אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בנסיונכם האישי. בני

כבר כתבתי...

פרטים אודות אדריכלים
שלום. אני נמצא בשלבי תכנון של בניית וילה, ואין לי כל מושג כיצד אני בוחר לעצמי אדריכל טוב, איך אני יודע מיהו אדריכל טוב, מהם המחירים הסבירים וכו'. אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בנסיונכם האישי. בני
כבר כתבתי...
איך בוחרים אדריכל תקרא, ואז תשאל.

אז אחרי שקראתי את זה הבנתי

כבר כתבתי...
איך בוחרים אדריכל תקרא, ואז תשאל.
אז אחרי שקראתי את זה הבנתי
שעשיתי כל טעות אפשרית
אני מניחה שהמחיר הזול עבור התכנון יעזור לגילוח מצויין שלה עלינו
לפעמים זה המחיר של זול...אבל מה- לפחות יש ביננו כימיה טובה והיא מוכנה לקפריזות שלי. אצטרך לקחת את זה כחווייה ולנשום עמוק!

nsbh

New member
נראה לי שאתה לא פועל נכון...

פרטים אודות אדריכלים
נראה לי שאתה לא פועל נכון...
אתה נמצא בשלבי תיכנון של ביתך ועכשיו אתה מחפש אדריכל? קודם מחפשים אדריכל ואז הוא מתכנן בעזרתכם. אם אתה מתכנן אז למה אתה צריך אדריכל? אם רק לצרכי רישוי אזי תוכל להסתפק במהנדס (אתה חייב בכל מקרה לתיכנון השלד אלא אם כן גם את זה אתה מתכנן בעצמך) שיטפל ברישוי ואתה תתכנן וחסכת לך אדריכל. מניסיון אני לא ממליץ לך לחסוך ולתכנן לבד, תבחר אדריכל ותן לו הנחיות, בקשות, מענות וכו' תבנו פרוגרמה ואז הוא יוכל לתכנן עבורך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה