פרטים והסברים על הכנס

gaia20

New member
הרצאות ../images/Emo63.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo127.gif

שלום לכם לבקשת גאיה, אוסיף מידי פעם מעט על המרצים ועל ההרצאות. את הרצאת הפתיחה, יתן פרופ´ שינפלד, מנהל מחלקה פנימית ב´ במרכז הרפואי שיבא, תל השומר. פרופ´ שינפלד הינו מהיוזמים ומהמקימים של ארגון הלופוס לפני למעלה מ-15 שנים, וממשיך ומלווה את הארגון עד היום, עם רופאים נוספים. מומחה בתחום המחלות האוטואימוניות, שכתב לא מעט ספרים בתחום. הרצאתו תתמקד הפעם ב: משמעותם האבחונית של הנוגדנים העצמיים בלופוס, והאם הם גורמים למחלה. שאלה שכבר עלתה בפורום זה, יותר מפעם אחת. האם הימצאות נוגדנים עצמיים, בבדיקות מעבדה, מאשרות קיומה של המחלה, או לחילופין עשויות לגרום להתלקחותה. כמובן, שלא אוכל לתת כאן את הרצאתו של פרופ´ שינפלד, אבל בהחלט אוכל להמליץ עליה בחום, כמו על יתר ההרצאות, שנבחרו בקפידה, מתוך מגוון רחב, של הרצאות. על ההרצאה הבאה, בהודעה הבאה. שיהייה לילה טוב ורגוע לכולנו כוכי

gaia20

New member
אני, אני!!!

ו.... ה ק פ צ ה.......

ritosh

New member
גם אני אגיע ויש לי בקשה/הצעה,

אולי כל אחד יכין מדבקה עם השם שלו מוצמדת לחולצה כדי שנוכל לזהות אחד את השני בכנס,או שלמארגנים יש הצעה אחרת?
ריטה

gaia20

New member
אני מאמינה שבהפסקה

כבר יודיעו על איזור שבו הפורום נפגש כדי לאפשר למי שלא רוצה לחשוף את עצמו להשאר אנונימי.

ריטה, שמחה לראות אותך, ובענין הכנס

הי ריטה שמחה שחזרת, ומקווה שעם כוחות מחודשים. בענין הכנס, כל אחד מהמשתתפים, יהייה במילא עם מדבקה עם שמו עליה. אבל עם השם ולא עם הכינוי שמופיע כאן בפורום. אבל, כשנאמר את דבר הארגון, נודיע על מקום שבו יתאספו חברי הפורום, שמעוניינים לחשוף את עצמם, לשיחה כ"שרואים את העיניים". אנחנו חושבים שמתכונת זו עדיפה, מפני שיש חברים רבים בפורום שמעדיפים להשאר אנונימיים בפורום, ולא להיחשף. אחד ממאפייני הפורום, הוא היכולת להשאר מאחורי המסך, ולהיות חופשי לחלוטין עם הדברים שאתה אומר. בכל מקרה, אני "חשופה". שבת טובה ולהתראות בכנס

"נעלמת" למספר ימים - לא לדאוג../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הי חברים מחר אני נכנסת שוב לבית החולים, לטיפול התקופתי. בלי חשק ובלי אנרגיות, אבל הגוף כבר דורש זאת... שימרו על הגחלת, אם תהייה לי אפשרות, אנסה להציץ הנה... להתראות לקראת סוף השבוע שיהיה שבוע טוב וקל הרבה בריאות

ל3

New member
כוכי היקרה

בהצלחה בטיפול חמודה. מחזיקה לך אצבעות וכבר מתגעתעת.
גדול שלך, שירי

ritosh

New member
כוכי../images/Emo140.gifמחזיקה לך אצבעות.../images/Emo24.gif|חי

gaia20

New member
כוכי, אני איתך ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בלב ובנפש!!!

קטיפה

New member
כוכי יקרה../images/Emo141.gif

שהטיפול יהיה כמה שיותר קל
ממני מכל הלב Shirley

3ויוי

New member
לכוכי שאלה לרופאים

היי כוכי מה שלומך,, ניתקלתי באיזה כתבה על בריאות והנושא היה עודף או חוסר כולסטרול. כהימשכתי לקרא נישארתי המומה .רציתי להפנות את שאלתי לרופאים בכנס. ואני מקווה שתוכלי להעביר להם אותה . בכתבה היה כתוב את כל המידע על הכולסטרול שכל אחד יודע ,דהיינו , שהוא מזיק ברמות גבוהות ,וכו´.אך פרט אחד משך את עיניי והוא ,שבאיזה אוניבר´ עשו מחקר וקישרו רמת כולסטרול -נמוכה-עם דיכאון. ציטוט -"כיוון שהכולסטרול הוא רכיב חשוב בקרומי תאי המח ,יתכן שמחסור בחומר מפחית את יכולתם של הנוירונים לעבד סרוטונין ,זהו הנוירוטרנסמיטור שעוזר לווסת את מצבי הרוח." ולעניננו מה זה קשור -ניגשתי לכתבה על הפלקווניל (אגב אין עליו מידע באינטנ´)ומצאתי קשר !! --ציטוט, "כן מראים המחקרים האחרונים שהפלקווניל משפיעה גם על רמת הכולסטרול בדם ,,,,נימצא שרמת הכולסטרול הכללית יורדת אצל חולים שנוטלים פלקווניל ,,,רמת הhdl הטוב עולה והldl רע יורדת . שאלתי היא-האם מה שקראתי נכון וידוע ? כי לתופעת לוואי כזאת לא ציפיתי אודה שיש לי מצבי רוח לא מובנים ואני מרגישה שקורה לי משהו מאד לא נעים. לא אשתמש במילה דיכאון אך זה קרוב מאד מאד. האם אכילת שומן רווי יכולה להועיל במיקרה?. מודה לך כוכי מראש ויוי.

gaia20

New member
הי ויוי

כמו שאת בטוח יודעת, כוכי כרגע בטיפולים שלה, אז נראה לי שתהיה לך תשובה לשאלה המעולה הזאת, רק עוד כמה ימים.... יום טוב לכולם!!

3ויוי

New member
היי גאיה

בקשר לכוכי אני מאחלת לה החלמה מהירה וטיפול מוצלח. פשוט כתבתי את המיכתב בשרשור של ה"כנס"- כדי לצמצם כמו שביקשת. ורק אחר כך קראתי שכוכי בעצם בטיפולים. תודה גם לך שלך ויוי

ל3

New member
לויוי

אני פשוט בהלם! עכשיו שאת אומרת את זה מתחבר לי אחד ועוד אחד. את יודעת שהבדיקות שלי מראות כל הזמן על כולסטרול נמוך ( אם כי לא בצורה קיצונית) ואין צורך שאני אספר לך על מצבי הרח שלי. האם באמת יתכן שזה מזה? ואם כן, האם טיפול להעלת הכולסטרול תמנע את הצורך מלקחת כדורים אנטי דכאוניים? ויוי, אני נורא רוצה לקרוא את הכתבה את יכולה לתת לי את הכתובת? תודה, שירי

למעלה