פרטים חדשים על העונה השנייה

POISEN G

New member
פרטים חדשים על העונה השנייה

אני לא ממש עוקב אחרי הפורום הזה אז אני לא יודע אם פירסמו את זה או לא אבל שיהיה... בעונה השנייה יהיו דמויות חדשות וכבר נמצאים בהפקה בשלבים מתקדמים בליהוקם כך שכבר אין אפשרות לעשות אודישן. העונה תעלה בסביבות ינואר 2006 והצילומים יחלו בסביבות ה10 ביולי. את המידע "השגתי" דרך אלמה בן זאב המגניבה שהחזירה לי תשובה על השאלות שלי! (-:

../images/Emo2.gifבאמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מאיפה את\ה מכיר את אלמה בן זאב
..כי יש פווול אנשים שמתחזים מאיפה לך לדעת שזו היא
טוב בכל זאת מעניין לדעת...רק תקח\י לתשומת לבך......תודה|

orchuka

New member
ממ..:] אלמה???

אלמה,את שיחקת במקרה בתוכנית הזאת עם הגר ההיא.חחח איך קוראים לה נו...בית משותף???

מדליק, אני מה זה שמחה שתיהיה עונה 2

!! הי אני מה זה אוהבת את הסידרה ואת השחקנים, הייתי רוצה לדעת איך יוצרים איתך קשר ואם אפשר לעשות אודישנים לעונה ה2

Eminem 42

New member
אלמה רוש גדול סידרה מאולה !יש לי שא

אלמה !אני לא מביון למה שמו למה את לא הייתי בימקום טליי יותר מתים לך וכנסי לאתר שלי www.gamexl.tipo.co.il בייייייייייייייייי

חלי13

New member
יואו תודה על המידע:)ועוד שאלה

מצלמים בסוף בהרצליה?? יואו אני מה זה רוצה ללכת זה ליד הבית שלי אני רק לא יודעת אם מצלמים שם או לא

למה המתחילים

להראות לצופים את המשך הסדרה רק בינואר!?!? הרי אתם מתחילים ביולי הכי הגיוני שהסדרה תתחיל באוקטובר אנחנו עדיין לא מארגנטינה לישראל!!!

לא הבנת מה אמרתי

בד"כ בארגנטינה שמצלמים הסדרה עולה בטלוויזיה תוך חצי שנה לישראל וסדרה שמצלמים מארגניטנה ועולה בארגנטינה לוקח שבועיים עד חודש אז מה הסיבה שאם מצלמים בישראל סדרה אז צריכים לעלות אותו למסכים אחרי חצי שנה כאילו מה הקטע!?

מצלמים את ר"ג בארגנטינה?!../images/Emo12.gif

סליחה אם יצאתי מהשאלה הזאת ממש טיפשה
אני פשוט לא מבינה

lilo the sexit

New member
כן מצלמים את זה באולפני הרצליה!

רחוב הקסם 1... אני לא בטוחה בקשר ל-1 אמא שלי דיקלה קידר אמרה לי ששם זה האולפנים ושיש שני הקסם... מתחילים לצלם ב-4 ליולי.. אני יבוא אולי בתאריך הזה..

למעלה