פרטים חדשים על ה-U10

bitonano

New member
פרטים חדשים על ה-U10

הנגן הפלאש החדש של iRiver שבינתיים תופס כותרות. גודל:69(W)×47(H)×16mm(D) משקל:69.5 g מסך:2.2 inch 260K colors QVGA TFT-LCD (320x240) סרטים:MPEG-4 15fps (Bitrate<1Mbps) (מצטרף ל-X5). יצא בגרסאות 512mb ו-1gb. מחירים:(במזרח) 512 MB : 24,980 Yen (~224 USD) 1 GB : 29,980 Yen (~270 USD)

matke

New member
פש הם מיצרים מכשירים בכמויות.

וזה עמד ליהיות ממש איכותי.

bitonano

New member
וגם על ה-T20

Capacity - Corresponding color 256 MB - silver 512 MB - red, blue 1 GB - gold Model: T20 Capacity: 256MB/512MB/1GB Size: 58 X 26.5 X 14 (mm) File System: FAT16 Operating Systems: Windows 98SE/ME/2000/XP, Mac OS 9.22 and higher, Mac OS X 10.1.4 and higher Interface: USB 2.0 Frequency Range: 20Hz~20KHz Headphone Output: 14mW + 14mW Signal to Noise Ratio: 60dB Supported File Types: MP3, WMA, ASF, OGG LCD: 3line Graphic LCD Mono Display (128x48), 4Gray

אז ? הרד דיסק יותק יקר

אבל זאת לא השאלה ! אני שואל למה הדגמים החדשים יותר טובים מהישנים ? הרי המחיר הרבה יותר יקר !

bitonano

New member
פלאש יקר יותר...

בעתיד שתשווה 4 ג'יגה פלאש ל-4 ג'יגה דיסק קשיח נראה מי יעלה יותר...

matke

New member
../images/Emo45.gif

פלאש זה יותר מתקדם מדיסק קשיח ויותר עמיד מדיסק קשיח.

לא הבנתם אותי ! מה שאני לא מבין זה

: למה המחיר של הנגנים החדשים של אירבר ממש יקר אפילו שרק אחד מהם בעל תכונה שלא הייתה בנגנים הקודמים שלהם ? יקר ביחס לשאר הנגנים(המעולים) וגרסאות קודמות של אירבר .

bitonano

New member
כי זה גרסא חדשה ומשופרת...

זה כמו לשאול למה פורש מליפני שנתיים זולה ופורש של השנה...

bitonano

New member
בטח ששם...U10...

הפלאש הראשון שמציג סרטים ועוד ב-15 FPS כמו ה-X5 יש לו מערכת ניווט מיוחדת מין מסך מגע לא ממש הבנתי, מסך ענק יחסית לפלאש תמונות רדיו הקלטה ואיכות ממש מעולה..

קשקוש

Flash עדיין לא מגיע לנפחים של דיסקים וזאת מהות ההבדל מבחינה צרכנית. יהיה רלוונטי להדוות טכנולוגית כשטכנולוגיות יתחרו באותו השוק.

bitonano

New member
יהיה אייפוד שאפל 4 ג'יגה... וגם

אייריבר יוציאו כנראה U10 של 8 ג'יגה אפילו בפלאש...

orimaor

New member
עוד לא הגיעו לפלאש של 4

אתה כבר רוצה שיוציאו 8 אני לא צופה שהפלאש יתחרה בדיסק קשיח לעולם. לדעתי פשוט הדיסקים הקשיחים יגיעו כסטנדרט בMP3 לסביבות ה60 ג'יגה. כי ירצו לראות עליהם סרטים ופלאש עם 8 ג'גיה לא יספק את התצרוכת הזאת. מה גם לדעתי עשו טעות עם הU10 כי לפי המסך שלו הוא הולך להיות נגן מדיות מסוגים שונים(סרטים ותמונות) אבל עם הזכרון הנוכחי שלו (אפילו עם זה יהיה 8 ג'יגה) הוא לא יכל להתחרות בנגני הדיסק הקשיח שמגיעים עם זיכרונות גדולים. אלה אם IRIVER מתחננים הפתעה בדמות אח גדול של דיסק קשיח עוד חודשים.

bitonano

New member
בעתיד הכל יהיה פלאש...

ואפל אמרו שכנראה הם מוצים שאפל של 4...

weird dust

New member
כבר יש DOK 4 ג'יגה

אבל מתי זה יגיע לנגנים זה עוד לא ברור. לפני מעל לפחות 10 שנים אני לא בטוח שמישהו חדש שדיסק קשיח יעלה את ה6 מגה ואחרי זה לא יעלה על 10 20 או אפילו ה-64 מגה. יש לי בבית דיסקים כאלו ואני בטוח שהיום ניראה לך דפוק שיש דיסק כל כך גדול וכל כל כבד וכל כך קטן. הפלאש הוא אותו דבר, טכנולוגיה בפיתוח. תוך 10 שנים אני מאמין שגם הפלאש יגיע ל120 ג'יגה (ואני גם בטוח שזה ילך מהר יותר אבל אל תתפסו אותי במילה).

naftaliz

New member
היטאצ'י מדגימים בתערוכות 64gb

חברת Hitachi שהיא יצרנית של flash אבל גם היצרנית השנייה בגודלה בעולם של דיסקים קשיחים, כבר מדגימה בתערוכות צ'יפים של 64gb flash, מה שאומר שתוך שנה וחצי זה בשוק, אבל בטח במחיר נוראי. זה מיועד אצלהם בשלב ראשון לשימוש צבאי. לחברות יש היום בעיות בייצור המוני של flash גדולים, בגלל Yield נמוך של הייצור, אבל כשזה ייפתר...

יאיר B

New member
מסכים

הדגם של 1G יעלה בארץ 1215 ש"ח (לפי שער של 4.5 ש"ח לדולר). אבל זה המחיר בקוריאה. צריך להוסיף עלויות שינוע, ביטוח, רווח ליבואן, למשווק ולחנות והינה עברנו את ה-2000 ש"ח. טוב ככל שיהיה, אני לא בטוח שהוא שווה את הסכומים הללו. האם יכול להיות שאלו מחירים ראשוניים והם יקוצצו (בחצי נניח?) ב-1100 ניתן לקנות בארץ את הסוני 1G שהוא טוב כמוהו (מבחינת איכות השמע ומחזיק 70 שעות על סוללה אחת). כל הפיצ'רים של מסך צבעוני זה לדעתי סתם גימיק. נגן צריך לנגן. אז למה שמישהו יקנה אותם?

למעלה