פרטים חדשים על סרט הרובוט-טריקים

גלבטרון

New member
פרטים חדשים על סרט הרובוט-טריקים

אתר SCI FI Wire זכה להצצה נדירה על ההפקה של סרט הרובוט-טריקים שמביים מייקל באי ב"דאון-טאון" לוס אנג'לס. הערה: הדברים הבאים מכילים ספויילירים!! - המשיכו לקרוא על אחריותכם בלבד הצוות של SCI FI זכה לראות מקרוב את גירסאות הרכבים של דמויות הסרט, ביניהם את: ראצ'אט - רכב הצלה, איירון-הייד - רכב GMC 4x4 שחור, ג'ז - מכונית ספורט , פונטיאק כסופה ובאמבלבי - קאמרו צהובה-שחורה, שלמעשה מבוססת על דגם שעוד לא יצא לפיתוח. הסרט יעניק סיפור רקע למקור של המילחמה בין הרובוטריקים לשקרניקים. העלילה תחוג סביב סאם וויטוויקי בן ה-18 (המגלם אותו Shia LaBeouf) שמגלה צשקפיים ישנות של סבא שלו אשר בעלות משהו-לייזר המאפשר לראות מפה המעניקה מידע על מקום הימצאם של עצם מפתח בסרט, "קוביית האנרגון", שאותה הוא מנסה למכור באי-ביי. הסרט יסתובב בין 5 קווי עלילה ניפרדים אשר יתאחדו לקרב הסופי בין הרובוטריקים לשקרניקים, אשר יתחיל בסכר הובר וייסתיים בעיר אמריקאית המזכירה את לוס אנג'לס. מפיקי הסרט מבקשים אישור להיות הראשונים להיות אלו שיצלמו את מבנה הפנטגון החדש מאז מתקפה על המבנה ב- 11/9. נסרט יכלול גם צילומים של ערים נוספות ביניהם שיקגו, דיטרוייט, ווישינגון ולוס אנג'לס. בסרט תהיה יחידת עיליצ צבאית הנקראת "סקטור 7". ליהוק קולות הדמויות יעשה רק בשלב מאוחר ביותר של ההפקה, פרט לפיטר קולין, שכר לוהק לתפקיד אופטימוס פריים (תפקיד שהוא עשה גם בסידרת האנימציה המקורית והסרט מ-1986). המפיקים לא אמרו העם פראנק וולקר (שגילם את מגהטרון בסידרה המקורית, יחד עם קולין) יהולק לתפקיד מגהטרון. הסרט ישלב בין אנימציה ממוחשבת למודלים בגודל אמיתי על מנת לתאר את הרובוטים הענקיים. מגהטרון ישנה צורה למטוס ולא לאקדח, כפי שהוא הוצג בצורתו המקורית בקו הצעצועים. הטריילר המלא הראשון של הסרט יופיע מתישהו אחרי עונת החגים השנה. לסיכום, הבמאי מייקל באיי אמר ל-SCI FI Wire שהסרט שואף להיות מציאותי עד כמה שניתן למרות המקור השלו (בקומיקס וסידרת אנימציה). "אני רק רציתי לעשות את סרט הרובוט-טריקים אם יכולתי לעשות אותו מציאותי", אמר באיי בראיון. "ומימה שראיתי ומימה שעשינו עם הסטודיאו הדיגיטלי, שילוב בין דברים מהעולם האמיתי, הרבה אפקטים שהם אפקטים אמיתיים, כך אנחנו עושים את הסרט מציאותי"ץ כאשר באיי קיבל את הטלפון הראשון מהמפיק סטיבן שפילברג, הוא אמר, "המחשבה הראשונה שלי הייתה, 'לא, אני לא מעוניין', ורק בגלל שחשבתי, 'אוקי, איך אני אעשה סרט הבסוסס על צעצועים?' ואז הבנתי כאשר הלכתי להאסברו, 'אוקי, נתחיל מחדש ונלך על סרט מציאותי של פלישה של רובוטים חייזרים לכדה"א' ואז, עם מחשבה זו, הלכתי לעשות את הסרט". הסרט יכלול גם הופעת אורח של צעצוע נוסף של האסברו, "פרבי". בסרט אחד הרכבים מתנגש במשאית המובילה צעצועי "פרבי" והופך אותה על הכביש. והרבה "פרבים" קטנים עולים בלהבות. "אנחנו הולכים לפוצץ הרבה מאוד "פרבי" בסרט הזה" צחק באיי. הסרט מיועד לעלות לקרנים ב-4/7/07. להלן קישור למאמר המקורי: http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?category=0&id=37687

למעלה