פרטים חדשים על ראש גדול (2)

Aviad1987

New member
פרטים חדשים על ראש גדול (2)

ירדן בן כוכבא לוהקה לתפקיד בעונה השניה. איתה גם הקומיקאי אריק זילברמן ישתלב אף הוא בסדרה. העונה השניה בכללי מאוד - "ראש גדול מביאה את סיפור הסכסוך בין שתי קבוצות נערים, על רקע מאבקי שליטה בצריף נטוש שישמש עבורם כמועדון. בין השחקנים בסדרה נכללים איציק כהן, נבו קמחי, לימור גולדשטיין, נטע הבר ושמרית לוסטינג." הסדרה תעלה בתחילת 2006. בפנאי פלוס, אגב, כתוב על סדרת הילדים החדשה של yes - 'זומזום' וכל מי שרצה ללכת לאודישנים מצטער - כתוב שהליהוק של הילדים כבר כמעט הושלם. הסדרה תעלה בספטמבר.

Avidor93

New member
ראש גדול תעלה ב2006 ?

אבל אמרו שב אוקטובר......... תענו כן או לא!!!!!!

Pinky a

New member
יווו תודע../images/Emo99.gif

גם לנגן הMP3 של יש שם
אבל אני כול הזמן מחליפה

אני מבינה ש...

אני מבינה ש... גם אתה צופה בשיר שלנו!!!!!! יש לנו דבר מאוד משותף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם הבנת... איך קוראים לך???? לי קוראים לוחמת כוכבים!!!! בייייי כנס לאי-מייל שלי [email protected] ביייייי
בוא ונשתה לחיי הדבר המשותף? בן כמה אתה? אני בת 10 אני גרה בסאן-אנד-ביץ' אני בהריון ואני לא יודעת ממי... איי.סי.קיו:224787036 בייי

yuviz

New member
ואוו ממש נינט בהתגלמותה.. ../images/Emo11.gif

מתוקה, לנשום. היית מתה להיות נינט

מהר כנסוווווו זה חשוב!!

כוסאמקקקקק מי שיכנס אליי עוד פעם ויבקש ת'מספר של ספיר דרמון או ריקרדו....אני ישבור אותו........כןן כןן יש ליי ת'מספר של כול הכוכביםםםםםםםםםם!!!של כולם פלאפון ואייסי!!
ומי שרוצה ת'אייסי שלי.............זה.......אממממממממממממממ...בעצם לא אני לא מביאה שלא תזיינו לי ת'שכל!!!!!!!!

3עמיתוש3

New member
כן ברור....

יש לך את הטלפון, הפלאפון ואייסיי של כל הכוכבים כמו שאמרת שאת\ה (כבר אי אפשר לדעת בגלל השם...) הסונן\ת של אדם הירש ושהוא בן 15........... לכי תמכרי את הסיפורים האלה למישו אחר...

lilo the sexit

New member
חחח בקשר לחתימה שלך...

אתמול כתבתי בלא זמין של ה-ICQ שלי-גם אני משתמשת בשמפו מאמי אבל כתבתי את זה לפני שראיתי את החתימה שלך...

למעלה