פרטים לגבי ההפגנה בכפר המכביה, יום חמישי

dariayaari

New member
יום חמישי הקרוב, הפגנה קולנית, בכפר המכביה

בכנס של "קדימה". יום חמישי, 11.9.08, שעה: 18:30. מארגנים "מחכים לגלעד", היושבים בכל ערב בכיכר רבין. אנא, מי שמתכוון להגיע, שישלח מייל להדר מילר, לקבלת פרטים נוספים. [email protected] תודה, דינה. בינתיים שמעתי על היענות גבוהה, וייתכן שיעמדו בצידי הכביש "בואך" לכפר המכביה.

dariayaari

New member
אולי הם כן יבואו,

כי בינתיים נמסר לי שיבואו מהמטה במצפה הילה.

dariayaari

New member
עד כמה שידוע לי,

לאנשים נמאס, והם מתכוונים לצעוק. אולי לבוא עם מגהפונים {כך כותבים את זה?}.

קמנצינד

New member
לי בהחלט נמאס

אבל אני לא אוהב לצעוק. יש לי מה לבא, גם אם אני שקט ? אני יכול, במקום זה, להחזיק שלט או משהו...

dariayaari

New member
תצטופף בין אנשים שצועקים, אז לא יבחינו....

אבל ברצינות, נראה לי שהרבה אנשים לא יצעקו. אני למשל בגלל הסיגריות {פויה}, לא ממש יכולה לצעוק.

יונה1

New member
זו בשורה מאד טובה

שאנשי הכיכר זנחו סוף סוף את רבין ואת הקטורת ועברו למחאה מ"הסוג הישן". מיקום ההפגנה שלהם אפילו מצביע על תחכום מסויים. מעניין מדוע לקח להם כל כך הרבה זמן יקר, וכל כך הרבה אנרגיה מבוזבזת בכדי להבין שהפגנה מסוג זה, אפקטיבית יותר משנה שלמה של ישיבה בכיכר רבין. עכשיו רק תארו לכם ששש מאות הזמרים בציבור ירשמו למשמרות בירושלים, איזו תגבורת נהדרת זו יכולה להיות.

dariayaari

New member
פרטים לגבי ההפגנה בכפר המכביה, יום חמישי

משפחתי, חבריי, מכריי ואנשים שיש לי את המייל שלהם בשל הניסיבות. שלום רב. . ביום חמישי הקרוב ה11/9 בשעה 18:30 תערוך מפלגת קדימה אירוע הרמת כוסית בכפר המכבייה ברמת גן. שימו לב, אני וחבריי זקוקים לעזרתכם. יותר מאיתנו, גלעד שליט זקוק לעזרתכם, כולם למען אחד! זוהי הזדמנות עבור כולנו לעמוד שם מולם עם שלטים, חולצות המאבק (לבנות) ונחישות בקריאה חד משמעית לממשלה בראשות קדימה לעשות יותר (הרבה יותר) למען גלעד המסכן ולהשיבו לישראל ולחיק משפחתו בריא ושלם דחוף! לשחרר אותו ואותנו! לא עוד איכפת לי אבל אין מה לעשות. לחץ ציבורי לפיתרון המשבר צריך לבוא מהציבור - מהרבה ציבור! נפגשים בשעה 17:15 בצומת הרחובות פרץ ברשטיין פינת בן צבי = צומת אחת אחריי אלוף שדה (סמוך לכפר המכבייה) בבקשה, פשוט תבואו. בבקשה, תפיצו לרשימת התפוצה שלכם. ניסיתם פעם לספור עד 800? ולחכות 800 יום? הגיע הזמן לנחישות. התוכנית: להתפרס לאורך הרחוב של המכבייה + בצומת אלוף שדה עם שלטים וסיסמאות שנחלק או שתכינו! הם לא יוכלו לפספס אותנו הפעם, תגיעו. אמשיך להפיץ. בתקווה אין סופית שגלעד היקר ישוב לישראל ולחיק משפחתו שישחרורו אותו ואותנו שתדעו שההבדל בין רון ארד לגלעד שליט זה שיש לנו אינטרנט ומיילים רק ביחד נצליח נתראה, הדר מילר - נמאס לחכות לגלעד! טלפון לפרטים: 0526316832 - מפה לכפר המכבייה http://www.kmc-hotel.co.il/heb/location.cfm - אוטובוסים שמגיעים מת"א, 56, 35 ועוד.

למעלה