פרטים נוספים על רבאז גוצירידזה

פרטים נוספים על רבאז גוצירידזה

כבר לפני שבוע בערך ניסיתי לברר פרטים על החלוץ הזה (מאז שפירסמו ברדיו דרום), אולם לא הייתי בטוח שזה באמת הוא, כי הם לא דייקו בשם ודי קשה עם השמות האלו... בכל מקרה קוויתי שאכן זה הוא , כי הוא עושה רושם של תותח לא פחות מאשר מיקוצ'דזה. עכשיו אחרי שאני בטוח, קבלו עוד כמה פרטים עליו: מדובר בחלוץ בן 25, גבוה (1.86), שהשתייך באופן קבוע לסגל הנבחרת עד גיל 21 של גרוזיה, ובשנתיים האחרונות אף מוזמן קבוע לסגל הנבחרת הבוגרת. את תחילת הקריירה העביר בליגה הגרוזינית. הוא אפילו ניסה את מזלו תקופה קצרה בקבוצת מנהיים מליגה נמוכה בגרמניה. עונת הפריצה היתה ב-03/04 שבה הוכתר למלך השערים (במשותף) של הליגה הגרוזינית עם 19 (יש מקורות שטוענים 20) שערים. באותה עונה הוא אף הוביל את קבוצתו לאליפות. לאחר עונת הפריצה שלו, עבר לשחק בליגה הראשונה באוקראינה. מאמנו שהביא אותו אמר עליו: "יש לו את כל התכונות של חלוץ מרכזי קלאסי. הוא חזק, הוא מהווה איום אווירי על השער ואף מסוכן במתפרצות". כיום הוא משחק בקבוצת קמאז בליגה הרוסית השנייה. בניגוד למיקוצ'דזה שרק החל לפרוץ בשנה שעברה, גוצירידזה כבר שחקן מוערך ונחשב לבין החלוצים הטובים בארצו. אולם בעוד אקאקי מגיע בפורמה טובה, רבאז מגיע אחרי דעיכה קלה. בכל מקרה עדיין לדעתי מדובר בחלוץ מצויין וההוכחה לכך היא היותו בסגל הנבחרת גם כיום, חלוץ די צעיר ששנותיו הטובות עוד לפניו. בכל מקרה מבחינת כושר משחק זו לא צריכה להיות בעיה מכיוון שהליגה הרוסית בעיצומה כיום. (בגלל החורף הקשה שם הליגה משוחקת בתקופות שונות מבאירופה)

דארקו

New member
נשמע שחקן על רמהה

מיקל אבל לא נראה לך שזה עלוב להביא שחקנים מגרוזיה... בטח הרמה שמה על הפנים.. בכל מקרה נקווה שהם טוביםםם כי ההתקפה שלנו שואפת לאפס ככה שרק אם יהיו תותחים אפשר להיות דיי אופטימייםם

תראה...

הליגה בגרוזיה היא לא ממש חזקה, אבל אי אפשר לקבוע בצורה נחרצת שהיא נופלת ברמתה מהליגה שלנו. בכל מקרה מהליגה הלאומית היא בטוח לא נופלת. במשך השנים יצאו משם לא מעט כוכבים ברמה אירופאית (בעיקר חלוצים) כמו שוטה ארבלדזה שהיה כוכב על באייאקס ומלך השערים לא מעט שנים בהולנד, וגיורגי דמטרדזה ששיחק בספרד (ובמכבי ת"א בשנה שעברה). אל תשכח גם את גיורגי קינקלדזה שהיה כוכב במנצ'סטר סיטי. יש לא מעט גרוזינים שמשחקים בהצלחה בבונדסליגה, ובכלל החלוצים הגרוזינים הם ברמה גבוהה מאוד, אז עצם העובדה שהוא (גוצירידזה) משתייך לסגל נבחרת גרוזיה עם כל התחרות הזאת בעמדת החלוץ (בין היתר חלוץ מוביל בהולנד, וחלוץ מפרייבורג) - אז זה כבר אומר עליו משהו.

דארקו

New member
קלטתי אותך.. בכל אופן נקווה שהוא לא

שמן ונמוך... חייבים מישו עם מסה בהתקפה... יש לי תחושת בטן סבירה לגבי מיקוצ'דזה, אני מקווה שהשני גם יחתום ונוכל להתרשם מהזרים.

למעלה