פרטים על ג'וני אינגלש

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
פרטים על ג'וני אינגלש../images/Emo58.gif

מי שלא יודע נטלי שיחקה לאחרונה בסרט ג'וני אינגלש, שצבר הצלחה רבה. הנה הפרטים מאתר Ticket net, אני ממליץ לכולכם ללכת לסרט!!!! **************************** ( ארה"ב 88 ; 2003 דקות ) במאי: פיטר יואיט שחקנים: רואן אטקינסון,נטלי אימברוליה, ג'ון מלקוביץ', בן מילר ***************************** תקציר הסרט: בעולם לא בטוח, אפשר לסמוך על מעט מאוד דברים כמו שסומכים על שירות הביון החשאי הבריטי. הוא ידוע ,בכל העולם בזכות הסוכנים המבריקים שלו הטכנולוגיה הכי מהפכנית, כלי הנשק המתקדמים ורשת המידע הבינלאומית בה הוא משתמש. לכן כשמגיע מידע לגבי תכנית לגנוב את אבני הכתר של המלכה, הארגון ממנה את סוכן "מספר אחד", הקרם דה לה קרם של הביון הבריטי, על מנת לפצח את התיק, רק שזה מוצא .את עצמו עד מהרה קבור עמוק באדמה פרטים מלאים לרוע מזלם של ראשי סוכנות הביון, כל שאר הסוכנים שלהם מצטרפים לסוכן "מספר אחד" בעולם הבא, לאחר שהם נהרגים בפיצוץ בזמן הלווייתו. האם יש קשר בין ? גניבת אבני הכתר ובין החיסול הקולקטיבי ,עכשיו נותר רק אדם אחד היכול להגן על הממלכה לנקום את מותם של סוכני הארגון ולמצוא את אלו הרוצים לגנוב את אבני הכתר היקרות מפז. רק איש אחד יכול לקחת על עצמו את המשימה, ג'וני אינגליש דרג הידוע בחוסררואן אטקינסון), סוכן נמוך) .יכולתו להשלים משימות יחד עם עוזרו הנאמן בו (בן מילר), וסוכנת האינטרפול לורנה קמפבל (נטלי אימברוליה), ג'וני אינגליש עומד בפני משימת חייו, כשהוא צריך לעצור תוכנית זדונית של פסקל הצרפתי המטורף (ג'ון .מלקוביץ'),להפוך את בריטניה לבית כלא אחד גדול ...הוא לא יודע פחד ...הוא לא יודע סכנה !הוא לא יודע כלום ;תסריטאי: ניל פרוויס, רוברט ווייד

Torn

New member
ורק רציתי להוסיף

שיש באתר הישראלי (בזכות דורון) את הראיון שבו גורי מראיין את נטלי, לכבוד השקת הסרט. מבין הראיונות המצחיקים שראיתי בחיים שלי מומלץ!!!! *זאת ההורדה השנייה, וצריך חיבור מהיר כדי לצפות בראיון.

jt7785

New member
תודה תודה

זה בזכותי אולי כי אני חיפשתי את זה במשך שבועות, אבל הקרדיט האמיתי מגיע לרשת גם על היוזמה של המערכון וגם על ההעלאה לאתר שלהם! בכל מקרה הסרט חביב, אני לא התלהבתי יותר מידי, באתי רק בשביל נטלי למען האמת... ומישהו מוכן להגיד לי מה הקטע עם 88 דקות כאילו למה מלא סרטים הם 88 דקות ולאו דוקא 90 89 או 87

jt7785

New member
עבר מאה מיליון דולר

Jeremy Kay in Los Angeles Universal/Working Title’s smash spy spoof Johnny English passed $100m at the international box office over the weekend. The comedy grossed $3.3m at 2,276 venues in 24 countries for a $102.7m running total after 39 days on release. British comic Rowan Atkinson stars as the bungling junior intelligence officer forced by circumstances to recover the Queen’s stolen Crown Jewels. Peter Howitt (Sliding Doors, AntiTrust) directed and the film also stars John Malkovich and Natalie Imbruglia. The film’s highlights so far include a $28.2m box office in the UK, where it is poised to overtake The Mummy as Universal’s 10th biggest release. Johnny English has amassed $19m in Germany and $7.1m in Australia, where it has just passed The Bourne Identity to become the distributor’s 18th biggest release. The comedy is still awaiting release in 10 countries, with Indonesia scheduled to open tomorrow (21) and Japan on Oct 4.

Torn

New member
וואו קצת../images/Emo6.gif

זה ממש, ממש מלא!!!! כל הכבוד לנטלי.... ואני ממש ממליץ לכם לראות את הסרט הוא עדיין בקולנע.

michalas

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנקרעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח.... איזה מצחיק הראיון
ואיזה חמודה נטלייייי
איך היא גם צחקה איתו.... אני לא מאמינה שלא ראיתי את זה כשזה היה בטלויזיה
זה כזה טוב.....

Torn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נכון זה גדול..... אני הכי אהבתי את הקטע בהתחלה שהוא לחץ לה את היד ואמר "איזה פצצה" והיא מסכנה לא הבינה אותו... גם הקטע עם האיות של השם שלו קרע אותי.

Torn

New member
ראיתי את זה עכשיו עוד פעם.....

ו.... ראיתם איך הוא הזיע שהוא שאל את נטלי אם היא התאהבה פעם במישהו שראיין אותה!!!! והיא ענתה לי שתמיד יש פעם ראשונה לכל דבר
.

michalas

New member
אני חייבת לראות את זה עוד פעם../images/Emo70.gif

ואי באמת כל הקטעים האלה פשוט קורעים
חחח..אסי הוא אחד האנשים הכי מצחיקים בארץ.... אני הולכת לראות את זה שוב
עשיתם לי חשק

jt7785

New member
בגלל זה חיפשתי את זה במשך שבועות

נראה לי שאני הראשון שהורדתי את זה איך שזה עלה!!! ראיתי את זה בטלויזיה וזה היה כזה אדיר ומלא אנשים שדיברתי איתם על זה גם אמרו שהיה פשוט גדול אז פשוט הייתי חייב למצוא את זה ולראות את זה שוב (במיוחד כי אני פחות או יותר היה היחידי שגם אוהב את נטלי).... עכשיו כבר ראיתי את זה בערך 30 פעם ואני יודע את זה בעל פה, קטע ענק, גם הראיון הראשון עם רואן מצחיק מאוד!!! אסי הוא פשוט גדול. דרך אגב גם השתי ראיונות הנוספים שלו, עם ג'ובאני רוסו ואחד שהוא עושה עם גורי שמשחק שחקן קולנוע, הם מאוד מצחיקים!

למעלה