פרטים על האלבום החדש של פינק

SacredShadow

New member
פרטים על האלבום החדש של פינק../images/Emo70.gif ../images/Emo98.gif

אני יותר בקטע של בריטני ספירס ואני יודע שBMG שאחראית על החברת תקליטים שלה (JIVE) ושל פינק (אריסטה) עושה מסיבות בין ה-29 ל-31 שמגלים בהן את התאריכים שבהם יצאו האלבומים של הזמרים והזמרות שלהם
אתמול הייתה הישיבה לפינק וגילו כמה דברים על האלבום - אני לא יודע אם אתם יודעים או לא כי אני לא ממש מעריץ אותה אבל בכל מקרה... לאלבום הבא יקראו TRY THIS, במסיבה השמיעו 2 שירים מהאלבום החדש שלה, היה שיר דאנס שקוראים לו GOD IS A DJ ובלדה Catch me while I'm sleeping. האלבום יצא ב11 לנובמבר
חחחחח בטח איזה מגניב זה לקרוא, אני מת שיעשו כבר על בריטני!!!!

SacredShadow

New member
זה מכאן.....

זה משהו אמין מאודדדדדדדדדד
http://www.hitsdailydouble.com/news/newsPage.cgi?news04515 והקטע על פינק זה: Reid played two new songs from Pink’s new Try This album, the follow-up to her multi-platinum breakthrough Missundaztood, including the dance-floor rouser “God Is a DJ” and the ballad, “Catch Me While I’m Sleeping.” The album drops Nov. 11.

yanivtr

New member
כבר פירסמו את זה לפני חודש../images/Emo3.gif

בכל מקרההההההההההה, מסתובבים באינטרנט קבצים באורך 30 שניות של השירים. אני לא יודע אם זה באמת, גם לא יצא לי בכלל להוריד ואני לא יודע איך אני יחזיק מעמד עד לנובמבר!!!!!!!!!!!!!!!!!

yanivtr

New member
ד"א - משהו רוצה לשחק איתי טאקי

ענבלללללל איפה את???? למדתי את החוקים מחדש!חחחחח אני רוצה לשחק טאאאאאאאקקקקקקקיייייי

אם אתה פה עכשיו אני מכון לשחק...

אם אתה רוצה ונקרא גם למורנדה או כל מי שרוצה !

למעלה