פרטים על ההופעה

dorm666

New member
פרטים על ההופעה

אפשר לקבל פרטים על ההופעה של אביב בפארק הירקון? אשמח לדעת: א. מחיר כרטיס ב. קו שמגיע לאזור (שייצא מכפ''ס או מרעננה) תודה, ושלום!!!

R h o n e

New member
אמפיתאטרון וואהל

מחיר כרטיס - 129 ש"ח בשעות הערב ובמוצ"ש יוצא הקו 247 מהכרמלית וכפר סבא למקום.

TairAtias

New member
../images/Emo207.gif

נכון אברי גלעד נורא כעס על אביב גפן שהוא אומר לנגוע? ואביב ייחל לו ללכת להזדיין? אז............ היום סבתא שלי אמרה לנגוע, אז תקנתי אותה, והיא, שהיא סוסה בלשון, תקנה אותי בחזרה ואמרה לי לפתוח מילון. גיליתי שמותר לומר לגעת, מותר לומר לנגוע ומותר לומר עוד מילה שאני לא זוכר משהו כמו לנגע... בכל מקרה לכל אלו שסתמו לו את הפה עכשיו יש לזה סיבה אמיתיD:

נצלש..צריכה עזרה

זה לא קשור לפורום אבל אולי למישהו יש..היה לי פעם על המחשב את השיר 'סוף עונת התפוזים' בביצוע של אורית שחף מהיהודים...מלא קבצים נמחקו לי מהמחשב וזה אחד מהם..ראיתי ששאלו גם בפורום היהודים על הגרסא הזו אבל לא היה לאנשים...קיצר אם מישהו פה יכול לשלוח לי את זה אני אשמח כי אני מתגעגעת.. איסיקיו-292940855

galush29

New member
נצל"ש!!!!!!!!

יש למישהו מושג אם יש בית קפה או מקום שפתוח 24 שעות שאפשר להיות שם אחרי ההופעה באמפי וואהל? כלומר,גני יהשוע בת"א?

hagzi

New member
לא חסרים מקומות כאלה../images/Emo29.gif

בתל אביב... לכו לאזור של יהודה המכבי והסביבה שם... יש שם הרבה בתי קפה ומסעדות. גם בכיכר מילאנו יש אם אני לא טועה... אתם יכולים גם ללכת לרחוב הברזל (עדיף לקחת אוטובוס לשם, זה קצת רחוק ברגל... קו 21 ו-28 מגיע קרוב) שהמקום מפוצץ במסעדות ובתי קפה, ויש שם גם את הזאפה אם אתם רוצים לשבת מאחורה ולשמוע מוזיקה... אה וגם אני גרה שם
(רחוב ממול אבל לא חשוב)

נצלש-ניצנים

תראו כתוב פה שצריך לאסוף פקקים..אבל לא ראיתי שמוכרים בקבוקים עם פקקים כאלה...מישהו יודע כבר איך משיגים כרטיסים השנה?

למעלה