פרטים על הפגישה שלי עם סולה!!

הרכבת

New member
פרטים על הפגישה שלי עם סולה!!

אתמול ביקשו ממני פרטים על הפגישה שלי עם סולדד, אז אין לי ממש כוח לכתוב- אבל כתבתי כתבה לrincondeluz.co.il על הפגישה שלי... אז הנה קישור!

הרכבת

New member
גם אני!!!../images/Emo45.gif

שם:עידן. גיל:11. צבעים אהובים:כחול, סגול, ירוק ולבן. שחקנים/זמרים אהובים: סולדד פסטורוטי, החבר'ה מהמורדים הראשיים, כל שחקני פינת אור המדהימים, פקונדו ארנה, בלינדה פראגון סצ'ואל, דניאלה לוחן, החבר'ה מcompliss, הראל סקעת, עדי כהן, הראל מויאל (קצת!),מיכל רשף, החבר'ה מכוכב נולד 2 ו1, תום אבני (שהוא כבר חבר שלי...
)... ורודריגו שהוא גם ידיד מעולה... ואיך זה? כבר הייתי באולפנים בסביבות ה15 פעמים... כינוי: עידי... שיר אהוב:המון! לו סיינטו, אנג'ל, תופים מהדרום, רכבת לשמיים, לדברים טובים, הולך רע, עכשיו טוב, פרחה במרצדס, חגיגה, והשירים של פלוריסיינטה, פינת אור, והמורדים!!! וכמובן הרבה מכוכב נולד 2 ו1 אבל בעיקר מ2.... יאללה ביי!!!

הרכבת

New member
טעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ההודעה "גם אני", הייתה אמורה להיות משורשרת לגמד והענק! אז בבקשה שהמנהלים ימחקו את ההודעה הזו ואני אכתוב מחדש...

סולדד100

New member
וואי ראיתי!!!

איזה כיף לך!!! אני חולה על סולדד ואני רוצה הכי בחיים להיפגש איתה!!! אני נורא מקנאת בך!!! יש לך עוד תמונות מהמפגש חוץ מאלו ששמת באתר של פינת אור?????. אם כן צור איתי קשר במסנג'ר: [email protected]

למעלה