פרטים על הפסקול החדש של הבורגנים

פלפל.

New member
סיבה לחידה

פרט לדרכנו, האוסף הוא לועזי. ובכל זאת אפשר למצוא קשר ל"עברית ישנה וחדשה". אילו מהשירים הנ"ל, המופיעים באוסף, זכו לביצוע עברי: Faudel - Ne Me Quitte Pas .01 John Phillips - California Dreamin´ .02 Love - Alone Again Or .03 Buffalo Springfield - For what it´s worth .04 Kevin Ayers - Falling in love again .05 Doris Day - Perhaps, Perhaps, Perhaps .06 Melanie - Beautiful People .07 Nick Drake - Day is Done .08 Tim Hardin - How can we hang on to a Dream? .09 Randy Newman - Dayton, Ohio 1903 .10 The Associates - The Girl that took me .11 Elvis Costello and The Attractions - The Long Honeymoon .12 Vaya Con Dios - I Don´t Want to Know .13 Tori Amos - Strange Little Girl .14 Echo and the Bunnymen - What are you going to do with your life .15 דרכנו- שרית וינו אלעד וחני פירסטנברג .16

תשת

New member
תשובה

נה מה קיטה פה בוצע בעברית תחת השם "אל תלכי מכאן" בתקליטור ההופעה של רמי וריטה. רמי וריטה לשלטון.

danistar

New member
אוי לא ידעתי .. קניתי את הסינגל

של דרכנו בסטימצקי .. 10 שקלים ...

תלתלית

New member
אל תלך מכאן

"לך אני אביא שלג באביב ופניני מטר ממחוזות ניכר ארץ אעבור ומפני הקור אעטוף אותך אציפך באור ולאהבה ממלכה אקים ואמציא חוקים ואכתיר אותך..."

פלפל.

New member
יש יותר מתשובה אחת

או יותר נכון בתשובה האחת יש יותר משיר אחד

trilliane

Well-known member
מנהל
"תנקי ת´פח" של ג´ימי אוחנה ../images/Emo8.gif

trilliane

Well-known member
מנהל
הימור:

רנדי ניומן? ניסיתי למצוא הודעה שקראתי באחד מהפורומים ממש בשבוע שעבר, לגבי הביצוע של אריק איינשטיין לשיר שלו... ואני פשוט לא זוכרת מה היתה התשובה ולא הצלחתי למצוא את ההודעה
אבל פרט לשיר ההוא, אני חושבת שיש לפחות עוד שיר אחד של ניומן בעל ביצוע עברי. ואל תשאל אותי למה.
עינת

פלפל.

New member
Dayton, Ohio 1903

הפך בתרגום של יהונתן גפן ואריק איינשטיין ל"כפר אז"ר, יום רביעי". Would you like to come over for tea" "?With the missus and me It´s a real nice way To spend the day In Dayton, Ohio On a lazy Sunday afternoon in 1903 השיר של רנדי ניומן, שנקרא בעברית "שיר של רנדי ניומן" מופיע בתקליט של אריק איינשטיין ומיקי גבריאלוב "סע לאט". באותו תקליט מופיע עוד שיר, שיכול להתאים בקלות גם לשאלה של מוג: "אחר כך נשמע תקליט של רנדי ניומן, יש מלים בתוך העטיפה" ("אני אוהב אותך היום"). זהו. תודה לכל הפותרים על שהשתתפתם בחידון שלי, שלום ולהתראות.

גרי רשף

New member
אל תלכי מכאן../images/Emo22.gif

תלתלית מצטטת מתוך התרגום של נעמי שמר שיוסי בנאי ביצע בתקליט של שירי ז´ק ברל. לא יצא לי לשמוע את רימה ורטי, אך האם מדובר באותו תרגום? ברשימתו של הפלפל מופיע השיר קליפורניה החולמת שתורגם על ידי יונתן גפן אך אינני יודע אם הוא בוצע בעברית.

shellyland

New member
לא ביצע עברי, אבל...

Perhaps של דורים דיי בוצע במקור בספרדית בשם Quisas ומופיע באוסף "אמור - נוסטלגיה לטינית" וגם הושמע לאחרונה באיזה סרט.

למעלה