פרטים על השיר "כל החברה"

קופרברג

New member
פרטים על השיר "כל החברה"

אני זקוקה לפרטים על השיר "כל החברה" ועל סיפור האונס שעליו נכתב השיר. תודה!

לא יודע אם זה עוזר

אבל תחפש כתבות על מקרי אונס בטבעון(אם אני לא טועה,ואם אני טועה שמישהו יתקן אותי)

מסטולית

New member
לאאאאא טיבעון....

תרגיעו על המקום הזה אני לומדת שמה!!!!!!!!! אני לא זוכרת איפה זה היה בדיוק אבל זה איפשהו בצפון אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טיבעון!!!!!! הפנמתם???

2225

New member
כל החברה...

על סמך מה שיהלי סובול אמר. השיר לא נכתב על אונס שקרה לילדה הוא נכתב על סמן מקרה טבעון!

jingle bell

New member
מצאתי לך את מה שכתבו פה על כל החברה

כל החבר'ה אני מבקשת להכין ממחטות כי הסיפור אמיתי ועצוב ביותר אוקי, באחד משיעורי משפטים המורה דיברה על אינוס, היא שמה במקרן שקופית של מילות השיר כל החברה- מוניקה סקס, ואז אמרתי לעצמי (כי אני לא מכירה שם אף אחד) היי זה כל החבר'ה! בהתחלה היא רק השמיעה לנו את השיר ואמרה להקשיב טוב למילים, לא כל כך הבנתי על מה מדובר אבל אז היא סיפרה שבשיר מדובר על אונס מאוד מפורסם באיזשהו קיבוץ שאני לא ממש זוכרת את שמו. הסיפור מדבר על תקופת החופש הגדול באחד הקיבוצים בארץ, נערה בשם יעל אם אני לא טועה, הייתה "לא מקובלת" בקרב כל החבר'ה של הקיבוץ וגם החסים שלה עם אמה לא היו משהו אפשר לומר, באחד מימי החופש הגיע לבקר בקיבוץ נער שגם את השם שלו אני לא זוכרת והיא נדלקה עליו. אלי- שהיא מנהיג החבורה החליט שהם הולכים להפוך את יעל לחוויה של כל האורחים שמגיעים לקיבוץ במשך הקיץ. לילה אחד הוא קרא לה ואמר שאותו אחד שהיא דלוקה עליו מעוניין לפגוש אותה. היא עלתה לאוטו שבו היו אלי, עוד שני אחים ואותו אחד שעליו יעל דלוקה. הם לקחו אותה לאיזושהי חורשה, בהתחלה כולם השאירו אותה לבד עם אותו אחד שהיא דלוקה עליו והם התחילו להתחרמן או איך שלא תקראו לזה, כשיעל קלטה שכולם מביטים בהם היא ביקשה מאותו הילד שייקח אותה חזרה לקיבוץ הוא לקח אותה לרכב, אלי הכניס אותה לרכב בכוח בהתחלה אחד האחים נכנס לרכב, ניסה להפשיט אותה ולא הצליח לכן קרא לאחיו, אחרי שהם הפשיטו אותה האח הראשון ניסה לאנוס אותה אך לא הגיע למצב של זקפה אז הוא רק נגע בה וקרא לאח השני שגם הוא לא הגיע למצב של זקפה, כאשר הם חזרו לקיבוץ הם איימו עליה שלא תספר דבר כי אם היא תספר הם יפיצו בכל הקיבוץ שהיא זונה, יעל פחדה שהדבר יגיע לאחותה ולכן לא סיפרה דבר. יום לאחר מכן באו אורחים אחרים ושוב אלי לקח אותם לאותה חורשה עם יעל והם עשו בא את מה שעשו, וכך היה במשך שבוע! היה יום אחד שלאחר שהם אנסו אותה הם אמר לה שהיא מגעילה והיא צריכה להתקלח ואז הכניסו אותה למקלחת יחד איתם והמשיכו לאנוס אותה!. מתוך כל הימים האלה רק אורח אחד לא שכב איתה מתוך התחשבות כי הבין שהיא לא רצתה. לאחר כמה שנים המקרה דווח בבית המשפט המחוזי והאנסים זוכו! ולכן נאמר המשפט "החוק היבש לא נרטב אף פעם אפילו לא מדמעה של ילדה"! אך ערערו על הדבר בבית המשפט העליון והאנסים קיבלו את עונשם.. הבית: כל החבר'ה חוזרים כל לילה לביקור בתוכך הרופאים מקשיבים אם משהו זז בבטן אבל הם לא מקשיבים לליבך כי אין תרופה לאבן בנפש לזה אי אפשר לעשות הפלה הרופאים מרוצים הניתוח הצליח ומעכשיו את לא חולה הוא תוספת של הכותב כי למרות כל מה שעברה יעל לא נכנסה להריון. כיום יעל כבר אימא לילדים אך בכל זאת המצב הנפשי שלה לא כל כך רגיל, היא התגרשה כבר פעמיים. לאחר שהמורה סיפרה את הסיפור היא שוב הדליקה את השיר ולפחות בשבילי! זה הואר בצורה שונה... חסרים כמה פרטים בתוכן אבל אני לא ממש זוכרת אותם אז אני מקווה שתסתפקו בזה. דנה ואלה אין לי מה לרשום...

למעלה