פרטים על טיול 6 -21

פרטים על טיול 6 -21

הדגש בטיול של 6-21 יהיה מקומות הקשורים לנצרות. רון גפני ואני מתכוננים לכתוב מאמר עם הרבה תמונות על בסיס הטיול לעיתון ULTRAFLIGHT.מקווים שיבואו לארץ טייסי ממ"ג נוצרים לביקור וטיסה. נקודות ציון במסלול: 1-נהר הירדן,ליד בית זרע- נחשב למיקום גן עדן התנכי 2-נהר הירדן,ליד קבוצת כנרת- נחשב לאתר הטבלת ישו 3-כנסיות בטבחה ליד כרי דשה- נחשב למקום נס הכפלת הלחם והדגים 4-כפר נחום- עיר יהודית עתיקה בא נמצא ביתו של פטרוס,שליח ישו 5-כנסיית הר אושר- נחשב למקום שבו ישו הטיף להמונים 6-נחל עמוד- סתם מקום מקסים 7-הגשר החדש על כביש ראש פינה- צפת . מקוים שלא יהפוך ל"חור הכחול" של הממ"גים. 8-כפר כנא,ליד נצרת-נחשב למקום נם הפיכת המים ליין 9-נצרת-נחשב למקום מגוריו של ישו ואמו מרים -כנסיות ומנזרים יפים 10-הר ארבל 11-קרני חיטין- אתר נצחון המוסלמים בפיקוד צאלח-א-דין על הצלבנים ב1187 12-כנסיית הר תבור -נחשב למקום שבו השליחים ראו את ישו נפגש עם אלוהים. המסלול המדויק כפוף למגבלות טיסה ויפורסם בימים הקרובים. מקוים להענות רבה, להית' אבי רותם

ronga

New member
המסלול המיועד

תודה אבי!, איך הכנסת את כל הנצרות בכמה שורות... מאסטר-פיס, בכל אופן אני מקווה שבסיום המסלול נמצא זמן לשמוע ממך יותר פרטים כי לפחות המעט שסיפרת לי בטלפון ממש היה מעניין! לגבי המסלול שישבנו עליו הערב משה שקורי ואני, תכננו כרגע 2 מסלולים: אחד "עיקרי" ומסלול "משני" כי ממילא אין ברירה ונדרש לעשות סיור מקדים לוודאות מינחתים לכמות גדולה כלים מסלול "עיקרי" הוא למעשה סובב כינרת שיוצאים מאזור כפר תבור - קרני חיטים, ארבל - גינוסר כפר נחום - נחל עמוד - הר האושר - שפך הירדן - נחיתה באיזור חוף גולן + תדלוק.... עיו גב עד צמח - ועליה "מתונה דרך יבנאל חזרה סה"כ כ- 3 שעות טיסה מסלול "משני" : המראה ממערב לצומת גולני וחזרה: דרך קרני חיטים, ארבל גינוסר - כפר נחום - הר האושר - נחל עמוד - חזרה סה"כ שעה+ יש לקחת בחשבון שאזור צפון הכנרת לא שופע במנחתי חירום אידאלים, אבל חילוץ בסירה זאת גם חוויה בסיום המסלול בהתאם למז"א נטוס מעל התבור טרייקים יגיעו בטיסה ויצטרפו למצנועים לאחר הטיול אפשר לגשת למסעדה ביחד או למנגל בשטח... תגידו אתם, כולם מוזמנים להנות (כולל משפחות) להתראות משה - אבי - רון

למעלה