פרטים על עיר הנוער!!!

ShadowiT

New member
פרטים על עיר הנוער!!!

אז ככה, כבר בערך חודש אני מנסה להיכנס לאתר של העיר חיפה והוא קצת התרסק להם, אבל עכשיו זה סוף סוף עובד אז הנה דבר ראשון ההזמנה, אם תוכלו לראות מה כתוב באותיות הקטנות... תגידו כי ניסיתי לקרוא ולא ממש הלך לי... והנה האתר שיש קצת פרטים על האירוע הזה... ובפורום אחר שקשור למוניקה סקס אמרו שצריך להזמין כרטיסים, שאלו איך מזמינים ומי שכתב את ההודעה אמר שהוא לא בטוח שהוא יכול לפרסם אז לבוא אליו לאייסיקיו והוא:283206896
אני לא בטוחה אם זה בן או בת... אז תנסו תשאלו בצורה במתייחסת לשתי המינים
. אם מישהו מברר בבקשה שירשום, אני עכשיו עובדת על מחשב חסר אייסיקיו מקווה שעזרתי

ShadowiT

New member
כנראה ש...

חשבו על זה שבהופעות של דנה ברגר לא ממש קופצים, לפחות אני לא... אני לא מוצאת את המלודיה לקפוץ לה, אז הכל לטובתנו... לשמור אנרגיה

mta16

New member
אני גם יודעת על זה ...

שיש משהו בפורום אחר ובאיסי קיו הזה אבל שלחתי לו הודעות והוא לא החזיר תשובה הוא אף פעם לא נמצא ... אין דרך אחרת לברר???

mta16

New member
תראו ניסיתי וניסיתי ו...

זה המספר שאני מקווהשהוא המספר הנכון .... אבל אל תסמכו כל זה ב 100% : קופת חיפה 04-8662244 את השני לא הבנתי כל כך... מקווה שעזרתי ותגידו אם זה באמת הטלפון...כי אני עדיין בחיפוש אנשים ושכנוע (לצערי החברים שלי לא אוהבים כל כך רוק ישראלי....)

אובלינה

New member
אני כמעט 100% באה.. ../images/Emo25.gif

ואני מחיפה, אני יכולה לבדוק בשבילכם מספרים בספר טלפונים.. אז אני אתאמץ ואמצא
תודה תודה על הפרטים
(עכשיו כל החברות שהזמנתי רבו אחת עם השנייה, ונשארה אחת שרוצה לבוא איתי ואחת שרבה עם השנייה מאוד, ואני בטוח אפטר מאחת מהם, ככה ש-אנשושים, תהיו שם
אני אצטרך אתכם
) אז אני אעדכן אתכם..
אובלינה

מי שהולך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

אל תשכחו לעשות דבר מה למען הפורום....
לצלם!!!!!!!!!!!!!!!!!

ShadowiT

New member
זה הגיוני?

בדרך כלל שמזמינים כרטיסים אז צריך ויזה וכל זה... זה הגיוני שיזמינו כרטיס של 10 ש"ח בויזה? או ששומרים את זה בכניסה... מישהו יודע?

l i f a g i r l

New member
יאוווו איך אני רוצה ללכת ../images/Emo18.gif

מי בא איתי?! (ציוט של דנה:מי מהראשלצים בא איתי?!)

DrKasperrrr

New member
me me me ! ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

קחו בחשבון שצריך להזמין כרטיסים מראש עם כרטיס אשראי, או שאתם רוצים לקנות שם ויש סיכוי שייגמר כבר.

אני בטוח הולכת... ../images/Emo110.gif

גם אלינור בטוח הולכת. וגם עוד חברים שלנו. ויהיה פנאן.. אם עוד מישהו הולך שידבר איתי.

DrKasperrrr

New member
לפי מה שחיפאים אמרו לי ../images/Emo28.gif

מתקשרים..נותנים מספר כרטיס אשראי ואז יש כרטיס שמור שם שלוקחים בקופות או משהו

ShadowiT

New member
יש שני מספרים

04-8662244 -קופת חיפה 04-8384777 - קופת... אממ משהו לא מזוהה

Nulit

New member
מה מי מו איפה למה כמה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif

אההההההההההההההההההההההההההההההההה!!! מה זה העיר נווווווווער הזאתי? זה נראההה טוווובב
למה לא אמרתם כלום?
חח תגידו קצת פרטים אין לי מושג על מה מדובר! ומתי זה לעזאזל!?

למעלה