פרטים על GIANT SE RINCON

Pheonix

New member
פרטים על GIANT SE RINCON

ברצוני לרכוש אופניים משומשות מהסוג הנ"ל. האם מישהו יכול להמליץ או לשלול. הן מיועדות לנסיעת שטח לא אגרסיבית מידי בשבתות. האופניים במצב מצויין (אין כמעט שריטות) ובערך בנות שנה - 1000 ש"ח זה סביר?

uritour

New member
היו לי אופניים דומות...

מדגם Giant Yukon. היום כנראה משמשות איזה בדואי לרכיבה במדבר, או רומני מעבר לים
בכל אופן, הדגם שציינת נמצא רמה אחת מתחת לדגם שהיה לי, אך השלדה זהה ורק המערכות שונות מעט. אלה אופני התחלה נחמדים, בייחוד לסגנון הרכיבה שאתה מדבר עליו - לא יתאימו לרכיבה אגרסיבית מדי. אשמח לעזור בפרטים נוספים. אורי 230673-050

plato1

New member
כנס...

שלום,היה לי את הדגם הזה (שנת 2001) כשנה וזו ההתרשמות שלי. 1. חישוקים הם מהזן הפשוט ללא קורה כפולה הם מתעקמים בקלות יתרה,במיוחד האחורי (קדמי פחות בגלל פעילות הבולם). גם ברכיבת שטח רגועה זה הופך לכאב ראש לא קטן ומצריך איזון גלגלים כמעט אחרי כל נסיעה. 2. מערכת הילוכים היא של 7 גלגלי שיניים מאחור וזה לא מספיק מבחינת יחסי העברה של הילוך ראשון קרי גלגל שיניים הגדול ביתר מאחורה.פשוט הטיפוס הופך לקשה יותר לעומת מערכות של 8 או 9 הילוכים. שני הסעיפים שציינתי מהווים את עיקר הבעיה של האופניים,כמובן גם הבולם הקדמי הוא בולם אלסטומר הלא משובך מה שמגביל ברכיבה אגרסיבית. גם המחיר נראה לי מוגזם חדשות עולות לדעתי בסביבות 1700. מסקנה-תגייס עוד 1000 שקל ותחפש ת ז"ק משומש בעל 8 או 9 הילוכים וחישוקים כפולים. בברכה. פלאטו

למעלה