15.7 יום שלישי הדורבנים ומאור כהן 16.7 יום רביעי מופעי להקות נוער 22.7 יום שלישי בוטן מתוק בקרקס וירמי קפלן 29.9 יום שלישי מ20:30 עד 24:00 להקת הבילויים ומחווה ללהקת U2 מישהו יודע מאיזה שעה כל הופעה? ומאיזה שעה הכל מתחיל? בבקשה
לא סתם רשמתי את זה כאן כי זה פורום כפר סבא ורק כאן יכולים להביא לי תשובות אני מכיר את האתר של הבארבי ואין שם כלום זה לא משהו שהבארבי מארגן זה הופעות בקרית ספיר שמופיעים שם כמה להקות שהבארבי מביא את ההופעות וכל הפעילות כפר סבא מארגנת ושאלתי אם מישהו יודע מתי זה מתחיל אז לפני שאתה שולח אותי למקום אחר תבדוק טוב טוב מה ביקשו בהודעה ותיבדוק את האתר גם כן טוב טוב לפני שאתה אומר שיש שם את כל הפרטים תודה
נראה לך שעריית כפ"ס תעשה משהו בשביל הנוער בעיר? אין מצב. זה הכל בגלל מועצת נוער.. ואם כבר, אתם מוזמנים ביום חמישי ה-17.7 למרכז הנוער, הפוך על הפוך מארגן ערב סקס בטוח. דלתות יפתחו ב17:30. אתם מוזמנים לבוא!
אפשר לחשוב שמועצת הנוער עושה משהו בעיר הזאת? חוץ מכל המופעים האלה שבקניון שסתם שילמדו קצת מרעננה שנה שעברה הם הביאו את אביב גפן השנה משינה הולכים להופיע אצלהם שילמדו קצת מועצת הנוער בעיר הזאת לא זזה אם לא היה כאן את הבארבי כפר סבא היתה בכלל כמו לא יודע מה