פרטים על Xקשנוער

פרטים על Xקשנוער ../images/Emo179.gif

15.7 יום שלישי הדורבנים ומאור כהן 16.7 יום רביעי מופעי להקות נוער 22.7 יום שלישי בוטן מתוק בקרקס וירמי קפלן 29.9 יום שלישי מ20:30 עד 24:00 להקת הבילויים ומחווה ללהקת U2 מישהו יודע מאיזה שעה כל הופעה? ומאיזה שעה הכל מתחיל? בבקשה

Fonia

New member
כתובת הבארבי

www.barby.co.il שם תמצאו את כל הפרטים על כל ההופעות. ולמנהל הפורום - כדאי שתבהיר את העובדה שזה לא פורום בארבי, אלא פורום כפר סבא.

לידעתך ../images/Emo179.gif

לא סתם רשמתי את זה כאן כי זה פורום כפר סבא ורק כאן יכולים להביא לי תשובות אני מכיר את האתר של הבארבי ואין שם כלום זה לא משהו שהבארבי מארגן זה הופעות בקרית ספיר שמופיעים שם כמה להקות שהבארבי מביא את ההופעות וכל הפעילות כפר סבא מארגנת ושאלתי אם מישהו יודע מתי זה מתחיל אז לפני שאתה שולח אותי למקום אחר תבדוק טוב טוב מה ביקשו בהודעה ותיבדוק את האתר גם כן טוב טוב לפני שאתה אומר שיש שם את כל הפרטים תודה

Fonia

New member
טעות שלי. מצטער.

ומה זה ההופעות בספיר האלו?

עיריית כפר סבא ../images/Emo179.gif

עיריית כפר סבא החליטה לעשות Xקשנוער עם כל מיני דברים ובהם גם הופעות בחינם

קיבלתי היום מכתב מהעיריה

עם כזה שעות של כל ההופעות אבל אמא שלי בטח זרקה את זה היא זורקת הכל לילה טוב עולם

charmingirl

New member
זה לא העירייה, זה מועצת נוער.

נראה לך שעריית כפ"ס תעשה משהו בשביל הנוער בעיר? אין מצב. זה הכל בגלל מועצת נוער.. ואם כבר, אתם מוזמנים ביום חמישי ה-17.7 למרכז הנוער, הפוך על הפוך מארגן ערב סקס בטוח. דלתות יפתחו ב17:30. אתם מוזמנים לבוא!

כאילו מה מועצת הנוער עושים? ../images/Emo179.gif

אפשר לחשוב שמועצת הנוער עושה משהו בעיר הזאת? חוץ מכל המופעים האלה שבקניון שסתם שילמדו קצת מרעננה שנה שעברה הם הביאו את אביב גפן השנה משינה הולכים להופיע אצלהם שילמדו קצת מועצת הנוער בעיר הזאת לא זזה אם לא היה כאן את הבארבי כפר סבא היתה בכלל כמו לא יודע מה

למעלה