פרטים פרטים פרטים

Alladin007

New member
פרטים פרטים פרטים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני סוף סוף יכול למסור פרטים וכדאי שתשטפו את העיניים טוב טוב.. היהודים מביאים אותה בירושלים בהופעה חיה! האירוע שסוגר לכם את הקיץ - "יום אחרון של עצמאות" ב-31/8 בשעה 18:00 בגן העצמאות בירושלים. עזבו אתכם מלנסוע לחיפה ולגמור את כל הכסף. הדבר האמיתי קורה בבירה. הכניסה למתחם ההופעות בתמורה לבקבוק/פחית משקה ריקה עם פיקדון! וכן, קראתם נכון. לא מבקשים מכם כסף אלא רק שתביאו בקבוק/פחית למחזור עם פיקדון עד חצי ליטר. היהודים בוטן מתוק בקרקס אהרון רזאל שלישיית הגמר של כוכב נולד 3 להקות צעירות DJ צעירים מתחם אקסטרים יריד אוכל בית קולנוע נייד אוהלי גישור ועוד... פרטים נוספים בהמשך.. אסף *הכניסה עם בקבוקי זכוכית אסורה.

../images/Emo2.gif

היהודים ירושלים חינם תאריך אפשרי ליד הבית אני שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

K i f

New member
את באמת הולכת לשם? אבל זה ב-31../images/Emo3.gif

יום אחרי את לא אמורה ללמוד?

invAsion

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif ../images/Emo103.gif

למות וזהו.

Sheygets16

New member
נשמע נחמד.

אבל ב-31 אני בהופעה אחרת, נימרוד שיקלר
. חוצמז שבשביל בוטן אני לא אבוא לירושלים כי במילא יום לפני אני אהיה בעיר הנוער ואראה את היהודים, כוכב נולד וכל שאר הפקצות האחרות.

Sheygets16

New member
די כבר עם היהודים שלך.

זה שאתה סוגד להם, לא אומר שכולנו ככה. ההפך, רובנו לא ככה. |חלחלה| עכשיו שוש, בוטן מעולים.

invAsion

New member
מעולים? ../images/Emo103.gif

במיוחד כשהסולן השמן והמכוער שלהם שר משהו בסגנון "אני חתיך מידי"..

ס ט י י ק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אוי אני כ"כ לא סובלת אותם איזה יצור ענק הגדי הזה

horse girl1

New member
חח זה נכון..../images/Emo79.gif

חבהר שלי שומעת הרבה מטאל שמעה אותו מדבר ושר ואמרה שהוא כל כך יתאים לזה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif

טולית כפרעלייך.

למעלה