פרטי פסטיבל אנימה - 20.7

JeeChan

New member
פרטי פסטיבל אנימה - 20.7

היי לכולם, לאחר שאלות רבות בנושא החלטתי לרשום הודעה זו עם פרטים הבאים : בתאריך 20/07/06 אנו מארגנים פסטיבל אנימה. מקום הארוע- גני התערוכה ת"א, ביתן 10 בביתן 10 , לובי עם קפיטריה, ודלפק- שנשתדל להפוך- למקום לשמירת חפצים) אולם מרכזי ענק (תרתי משמע- 1800 מ'- להשוואה לביתן 11א כולו-1400מ') באולם המרכזי תיהיה התכנסות,דוכנים, תחרות קוסטפליי – עם צוות שופטים (למשל אלי צוצ'ידה) הקרנות AMVs,קריוקי,ועוד ... יהיה אולם הקרנות ,אולם הרצאות (כ-6 הרצאות), וכנראה גם כיתת סדנא (במידה ויתקיימו סדנאות כגון- אוריגמי, וסדנת ציור) מחירי האוכל במזנון יהיו בהוזלה משמעותית : חטיפים מלוחים/ מתוקים 10 ₪ גלידות 10 ₪ בייגל ביס 10 ₪ בקבוק שתייה קלה 7 ₪ פופקורן קטן 7 ₪ פופקורן גדול 15 ₪ כריכים 12 ₪ נקניקיה קטנה 10 ₪ נקניקיה גדולה 15 ₪ מזנון תיאלנדי מוקפץ צמחוני – נודלס עם ירקות – 20 ₪ מוקפף עוף – נודלס עם ירקות ונתחי חזה עוף מוקפצים – 25 ₪ מזנון המבורגר המבורגר 100 גר' בלחמניה – 18 ₪ צ'יפס בצלחת – 10 ₪ ולאלה שמבינכם שמאוד רוצים לדעת כמה זה הולך לעלות, מחיר כניסה יהיה 40-45 ש"ח. כרגע אלו הפרטים הידועים בודאות, יש עוד מספר פעילויות שנבדקות כמו DDR, PS2 ועוד הפתעות :) תוכניה תפורסם בהמשך. לכל הערה/הארה/טענה/שאלה/בקשה נוספת, תוכלו להיכנס לפורום של אנימהוליק.

אור, זה לא שאני כועס עליך...

אבל די כבר! כמה כסף אתם חושבים שיש לאנשים? כמה זמן אתם חושבים שיש להם? למה מיליון כנסים בחודש אחד מסריח? כל אחד עושה לו כנס ולוקח כסף! תפסיקו!

keep smiling

New member
מיליון כנסים?../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

יש רק כנס אנימה אחד, זה שאור פרסם שתי הודעות מעליי. ._.;; [אם תתקשר אליי, אלוהי הקרפדים יברכוך~]

אם את רוצה לדבר איתי, את יכולה

להתקשר את אליי. יש גם כנס של החנות ברחובות והיה צריך להיות גם אנימה קון, שעבר לחנוכה רק בגלל זה. בסוכות יש את אייקון ובחנוכה אנימה קון ובפורים עוד אנימה קון! נמאס לי כבר! אני לא יכול לשמוע יותר על הכנסים האלה!

Snake Bandage

New member
...מילי, *זה* האנימהוליקון.

תראה, אתה יכול להחליט לאן ללכת. אף אחד לא מכריח אותך. אני למשל כבר החלטתי שלאנימה קון אני לא הולכת יותר (ממש *סבלתי* באנימה קון האחרון), ואני בטוח אמצא יום ללכת לאייקון (כי חלאס, פספסתי אותו כבר שלוש פעמים ברציפות, הגיע הזמן שאני אלך! ;T_T). האנימה קון עדיין בסימן שאלה עד שאני אדע מי בא ואם תהיה תמורה לאגרה. מה שכן, אם הם עוד פעם עושים אנימה קון בפורים אני הורגת אותם. אני מתגעגעת למפגש הקוספליי בפארק הירקון. )=

בסדר, בסדר, לא ידעתי את זה.

ואמרתי את דעתי. אם את רוצה ללכת, תלכי למה שאת רוצה. עליי זה מתחיל להימאס.

Commander X

New member
אני מבין אותך אבל...

בחופש הגדול יש רק כנס אנימה אחד! לא שניים לא תשע רק אחד - וקוראים לו פסטיבל האנימה. ברחובות אין כנס (היה בשבועות אבל הרווח בינהם הוא 3-4 חודשים) אנימה קון זה בחנוכה שוב רווח של אפילו 4-5 חודשים. האייקון לא קשור לאנימה בכלל (אם כי עכשיו כבר יש קשר הוא לא כנס רק לאנימה). ופורים שוב זה עוד הרבה מאוד חודשים. אז אל תציג את זה כאילו יש הרבה כנסים יום אחרי יום אחרי יום, כי עדיין יש רק כנס אחד בחופש הגדול.

chaki finster

New member
יאי!!! אני מקווה שאני אוכל לבוא /:

אבל כמה תעלה כניסה? אם שוב 40 שקל אז אינמצב...

למעלה