פרטנר בחבילת 3Gbps ... לא מוצא ראוטר (פרטי) במהירות קווית של מעל 1Gbps

sys_admin

Active member
עוד הפעם לא מוצא ? בהתחלה לא מצאת כרטיסי רשת מעל 1GBPS, עכשיו אתה לא מוצא נתב. מה יהיה עם החיפושים האלה. :)
בדיון הנוסף שפתחת "על שקרים של בזק", כאלה שלא היו ולא נבראו, כבר מצאתי לך דוגמאות לנתבים ביתיים לא רק מעל 1GBPS ולא רק מעל 3GBPS, אלה של 10GBPS. זה הקישור:
בזק ממשיכה בדרך השקר. למה ... | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

כך שכמובן שלא "רק ראוטר שהם מספקים", אלה כל נתב שאתה רק תרצה. נו עכשיו אתה מתחבר ? אחרי שכל הבעיות אלה פתורות ואחרי שהחסם האחרון בדמות של שימוש בנתב פרטי הוסר.

מחפש מחפש ולא מוצא :
1. נתב 10Gbps קווי ואלחוטי, בחנות פיזית.
2. חנות פיזית לרכישת כרטיס הרשת שצרפת.

מרגיש כאילו אתמול גילו לי מה זה אינטרנט. :cautious:

sys_admin

Active member
אגלה לך עוד כמה סודות מעולם האינטרנט המופלא שגילו לך אתמול. כמעט כל החנויות הן חנויות פיזיות, שמוכרות גם דרך אינטרנט. כמו למשל KSP שאתה יכול גם לבוא פיזית וגם להזמין מהאינטרנט, כך גם חנויות אחרות כמו ה B&H המפורסמת, כך שאם מסיבה לא מובנת כלשהיא אתה רוצה לבוא לשם פיזית, כל מה שנדרש ממך זה להגיע לשם ולרכוש את מה שאתה רוצה. ואיך אני יודע את זה, מאוד פשוט, ניסיון אישי, הייתי שם כמה פעמים וגם רכשתי במקום. זה הקישור למוצר שאתה מחפש בחנות פיזית זו:
ASUS RT-AX89X AX6000 Wireless Dual-Band Gigabit Gaming RT-AX89X (bhphotovideo.com)
וגם כרטיס רשת של 1GBPS ניתן, אם ממש רוצים לרכוש בחנויות פיזיות. ולא רק בחו''ל, אלה גם בחולון, כאן למשל:
כרטיס רשת פנימי LR-LINK LREC6860BT | כרטיסי רשת | TDSD
רק מה, בישראל זה לא יהיה 16$, אלה 634 ש''ח

מדהים נכון ? גם בחנויות פיזיות. כך שלא מובן מה ואיך אתה כל הזמן מחפש, מחפש ולא מוצא.
ומה הסיבה שאתה בכוח מחפש רכישות בחנויות פיזיות, עכשיו אחרי שבכל מקום ההמלצות הם לבצע את הרכישות מרחוק ולא להתקהל. וזה עוד ואחרי שכבר מצאתי לך את מה שחיפשת, חיפשת ולא מצאת לרכישה מכוונת וגם במחיר זול יותר ממה שניתן לרכוש בכל חנות פיזית.

זהו, עכשיו החיפושים נגמרו ? יש לך את כל מה שחיפשת, חיפשת, ולא מצאת. :)

לצערנו אני מתקשה לדבר. פניתי וציינתי זאת.
מקווה שישיבו בכתובת דוא"ל.

sys_admin

Active member
לצערנו אני מתקשה לדבר. פניתי וציינתי זאת.
מקווה שישיבו בכתובת דוא"ל.
אם אתה מתקשה לדבר, אז ממש לא מובן למה אתה מתעקש שיחפשו לך חנות פיזית, היכן שתצטרך לבוא ולדבר איתם או להתקשר עליהם טלפונית ? וזה עוד אחרי שכבר מצאתי לך מספר קישורים של חנויות שלא רק לא צריך לדבר, אלה גם לא לנסוע לשום מקום, ואפילו לא צריך לכתוב שום דוא''ל, אלה שכל מה שנדרש זה למלא כמה פרטים באתר אינטרנט שלהם, לבחור את המוצרים מהרשימה ( וכבר מצאתי לך אותם ) והמוצרים אלה מגיעים עליך עד הבית וגם יותר בזול.

צ'וטטתי עם פרטנר ... בחבילת 3Gbps לא ניתן להשתמש בראוטר פרטי. רק זה שהם מספקים : ראוטר פרטנר Gbps3.png

sys_admin

Active member
צ'וטטתי עם פרטנר ... בחבילת 3Gbps לא ניתן להשתמש בראוטר פרטי. רק זה שהם מספקים : צפה בקובץ המצורף 26689

כנראה, שגם הפעם או שלא הבנת אותם או שהם לא הבינו אותך, כי אין שום בעיה להשתמש "בראוטר פרטי" בחבילה של 3Gbps של פרטנר. כל מה שנדרש זה נתב ביתי מתאים, שדרך אגב כמה קישורים ישירים לנתבים מתאימים כאלה כבר צירפתי לך מקודם, כולל גם לנתב זה ממש שהם מספקים. וכל מה שמקבלים מהם, גם ללא תשלום, זה SFP PLUS מתאים, שנכנס לנתב זה.
זה כל הסיפור בפעם המי יודע כמה.

נערך לאחרונה ב:

sys_admin

Active member
למה כל הזמן מחדש לנסות סתם לבלבל אנשים ולכתוב שטויות מופרכות. מה מפעל יכול לעשות עם נתב ביתי. נתבים שמיועדים לשימוש עסקי או ארגוני זה מוצרים אחרים לגמרי, שכוללים תכונות שונות ממה שקיים בציוד ביתי וגם עולים "טיפה" שונה מנתבים כאלה שמיועדים לרשת ביתית, למשחקים וכו'. הרי אין כאן מה להסתבך וממש בעמוד זה שצירפת את הקישור עליו כתוב בפירוש שמדובר בנתב לשימוש של רשתות ביתיות בלבד ולמשחקי רשת.

נערך לאחרונה ב:
למעלה