פרטנר ממשיכים שלא לאכזב אותי

sys_admin

Active member
יפה מאוד, הם כבר הגיעו לרבע מהמהירות הורדה שבזק מספקת. :)

מתוק שלי ... כסף קונה כמעט הכול. בטח כשאתה עוסק/חברה המקבל כהוצאה מוכרת החזר ומזדכה על מע"מ.
גיבור של אימא.

sys_admin

Active member
מתוק שלי ... כסף קונה כמעט הכול. בטח כשאתה עוסק/חברה המקבל כהוצאה מוכרת החזר ומזדכה על מע"מ.
גיבור של אימא.
מתוק שלי ... אתה מבולבל לגמרי. :)
גיבור של אימה זה לא מי שבמסגרת העבודה שלו מקבל את כל הכלים הנדרשים לתפקיד שלו, אם זה חיבור אינטרנט איכותי דרך סיב של בזק, אם זה מחשב נייד ופלאפון חדשים ומתקדמים, אם זה רכב מתאים בליסינג, אם זה כרטיסי טיסה לנסיעות עסקים לחו''ל והזמנות של בתי מלון ומסעדות שם וכל שאר הכלי עבודה הנחוצים במסגרת תפקידו. וזה בגלל שהוא למד מספיק טוב ולא התבטל ועכשיו כבר עשרות שנים עובד בתפקיד מהותי ומעניין כתוצאה מכך.

אלה שגיבור של אימה זה אחד כמוך שמתלהב מחיבור אינטרנט מוגבל, וזה רק בגלל שחיבור זה הוא זול ומנסה לנחם ולשקר לעצמו וגם לשכנע את כולם שכל מוצר איכותי ושירות מתקדם הוא: " בעיקר דרעק וצרות". וכל זה קורה לו רק בגלל שהוא מהתחלה התעצל ולא רצה להתאמץ וללמוד מתי שזה היה נדרש וכתוצאה מכך, היום הכלי עבודה שהמעביד שלו יספק לו יהיו גם בהתאם וגם המשכורת בהתאם.
וזה גם ללא לימד אותו שום לקח וגם אחרי זה כאשר הוא שואל כל פעם את אותן השאלות והוא גם קיבל לא פעם ולא פעמיים תשובות לשאלות אלה, הוא אפילו לא השכיל לנסות להבין את התשובות לשאלות אלה או לקרוא קישורים שצירפו לתשובות, אלה רק שואל את אותן השאלות שוב ושוב במשך שנים.

rafid1

Active member
מנהל
נראה שיש ~5M יותר UPLOAD בפרטנר.... או שזו גם אשליה אופטית?... :p
בקיצור - זהים...

sys_admin

Active member
נראה שיש ~5M יותר UPLOAD בפרטנר.... או שזו גם אשליה אופטית?... :p
בקיצור - זהים...
דווקא נראה שיש ~ 2589M יותר DOWNLOAD בבזק.... או שזו גם אשליה אופטית?... :p
בקיצור הפרש של כמעט פי ארבעה בבזק - כמעט זהים...

למעלה