פרט מידע מגניב לגבי בבילון 5

CaptainOok

New member
פרט מידע מגניב לגבי בבילון 5../images/Emo70.gif

לא לא, אלו לא חדשות לגבי התכנונים העתידיים של JMS או משהו חדש בכלל. טאשה הציקה לי עם השאלה "איך קוראים ליצורים האלה בבבילון 5 שנראים כמו נמלים עם מסכות אב"כ?". מכיוון שגם אני לא זכרתי, גיגלתי את זה והגעתי לדף של הגזע המדובר, Gaim, בוויקיפדיה. או אז נתקלתי בפרט מידע ממש משעשע ומגניב לגביהם! להלן הפיסקה הראשונה מתוך העמוד המדובר:
The Gaim are a fictional race of aliens who are a member-race of the League of Non-Aligned Worlds on the television series Babylon 5. Their name and costume are a tribute to Neil Gaiman, an author whose most popular character, the Sandman, wears a "battle helmet" identical to the gasmasks worn by all Gaim. Gaiman wrote 'Day of the Dead', episode 96 of the series.​
אוקיי, אז אולי אני היחיד שהמידע הזה חדש לו, אבל בכל זאת מצאתי לנכון לחלוק זאת איתכם

Bufreak

New member
מרטיט ../images/Emo13.gif

אבל, תכלס, עם שם כזה, הם בטח כל הזמן קיבלו מכות בבית הספר. דוד(וואו, זה השם שלי? כאילו, באמת?).

CaptainOok

New member
כן, בטח היו יורדים עליהם כל הזמן...

"Hey! Gaim! What kinda GAME are you, anyway, huh?! Did your parents call you that because they needed a lot of foreplay to have you? Ha ha ha!"​

EBow

New member
אם אתם חושבים שזה מוזר...

חפשו את המילה "ferengi" במסמך הזה. ההשראה לשמות הגזעים בסדרות המד"ב, מסתבר, לא תמיד קשורה לטבע שלהם...

voyager2005

New member
פרנגי

השם בא מהמשמעות של "זר". דווקא שם טוב לגזע חדש.. מה גם שהם היו אמורים להיות הגזע המאיים החדש.

למעלה