פרט מעניין (ושולי)

on drugs orange

New member
פרט מעניין (ושולי)

בתחילת הסרט (כן אני מדבר על המאטריקס) שהסוכנים רודפים אחרי טרינטי , היא קופצת מעל גג של בנין , על הבנין אפשר לראות פרסומת שכתוב עליה: GUNS ויש תמונה של אקדח - האקדח הזה הוא דגם desert eagle שמיוצר ע"י תעשיות צבאיות של מי? כמובן שישראל! זה האקדח היחיד שמשתמשים בו הסוכנים בכלללל הסרט. נותן לכם קצת גאווה הא?

לא נכון!

לא נכון בכלל! ה desert eagle לא מיוצר ע"י ישראל! הרובה היחידי שישראל מייצרת הוא העוזי, אפילו הקארבין לא שלנו! ואני מסכים שהדסרט הוא האקדח הכי יפה בעולם!

פירס

New member
נו באמת...

אפילו אני, בתור טבח ראשי שקיבל צו 8, יודע שישראל מייצרת גם את הגליל והנגב (ובמקרה גם את השפלה ומדבר יהודה)

IC4

New member
אובי וואן WTF ?!?!?!?!?

"אםילו הקארבין לא שלנו"??!?!? מי לעזאזל אי פעם טען שהקארבין הוא ישראלי, זה נשק שהשתמשו בו גם במלחמת העולם השניה ועד כמה שידוע לי DE זה כן של ישראל

on drugs orange

New member
ורק כדי להדגיש את העניין

עוד מקור מידע על האקדח שכן הומצא ויוצר ע"י תעשיות צבאיות ישראל.

RIPPER

New member
אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה אני רושם

שוב תגובה ל אובי וואן "הרובה היחידי שישראל מייצרת הוא העוזי" מה התחרפנת או מה עוזי עוזי מקוצר עוזי מקוצרר גליל גליל קצר גלילון מאג {סימון ישראלי} נגב נגב מקוצר תבור תבור מקוצר יריחו desert eagle ועוד כל מיני שאסור להזכיר את שמם שנימצאים בשימוש של היחידות המיוחדות ויש עוד מאות סוגי כלי נשק שמיוצרים בארץ ולידיעתך הכלי נשק שלנו הרבה יותר מיתקדמים משל כולם אז לפני שאתה זורק מילים תבדוק מה שאתה אומר

RIPPER

New member
בסרט יש עוד כמה רמזים לישראל

העיר ציון ועוד כמה שאני לא זוכר אולי מישהו יזכיר לי

Bassman

New member
נשר המדבר! הוא של ישראל...

בהתחלה רצו שהוא יהיה נשק שירות של כל השוטרים אבל הוא היה קצת כבד מדי אז פיתחו את היריחו (עוד נשק תוצרת תע"ש) ושכחתם את התבור! נשק מעולה... ואת החץ שהוא תוצרת ישראל

Bassman

New member
נשר המדבר! הוא של ישראל...

בהתחלה רצו שהוא יהיה נשק שירות של כל השוטרים אבל הוא היה קצת כבד מדי אז פיתחו את היריחו (עוד נשק תוצרת תע"ש) ושכחתם את התבור! נשק מעולה... ואת החץ שהוא תוצרת ישראל

למעלה