פריאל צומפיט ועוזי נא להגיע לכאן
C chompit 81 New member 19/2/13 #8 חחחחח דווקא רעיון טוב להשתמש בפטיש. כשהייתי ילדה, הייתה מורה שהיתה משתמשת במשרוקית (והיא לא היתה מורה לחינוך גופני...)
חחחחח דווקא רעיון טוב להשתמש בפטיש. כשהייתי ילדה, הייתה מורה שהיתה משתמשת במשרוקית (והיא לא היתה מורה לחינוך גופני...)
C coffe to go1 New member 19/2/13 #9 פריאל שהתלמידים עונים תשובה את עונה להם כן.............................אבל
פ פריאל12 New member 19/2/13 #14 בכיתה אני בועטת בהם מתחת לשולחן, נותנת כאפות ואפילו הופכת עליהם שולחן. כשהם אומרים לי שיתלוננו עליי, אני אומרת להם שיעמדו בתור והוא ארוך
בכיתה אני בועטת בהם מתחת לשולחן, נותנת כאפות ואפילו הופכת עליהם שולחן. כשהם אומרים לי שיתלוננו עליי, אני אומרת להם שיעמדו בתור והוא ארוך
ע עוזי טל 75 New member 19/2/13 #18 אז אני מבין פריאל שהמשפט "הצילצול הוא בשבילי" לא שייך לך.אלא לתלמידים שמחכים לברוח מהמכות.
ע עוזי טל 75 New member 19/2/13 #22 אגב את יודעת. בעבר המורים היו מרביצים עם מקל לתלמידים.אם התלמיד היה עושה בעיות.הכרת את זה?
פ פריאל12 New member 19/2/13 #25 ברור ששמעתי על כך. שמעתי גם על המורים שהיכו בסרגל על קצות אצבעותיהם של התלמידים. אוף...איפה איפה הימים ההם?
ברור ששמעתי על כך. שמעתי גם על המורים שהיכו בסרגל על קצות אצבעותיהם של התלמידים. אוף...איפה איפה הימים ההם?
ע עוזי טל 75 New member 19/2/13 #28 היום התלמידים משתמשים בסרגל. שמעת על התלמיד שהוריד מכנסיים למורה? גועל נפש.עוד הוא קרא לזה מעשה קונדס.
היום התלמידים משתמשים בסרגל. שמעת על התלמיד שהוריד מכנסיים למורה? גועל נפש.עוד הוא קרא לזה מעשה קונדס.