פרידה בהצגת הסיום

mor sh

New member
פרידה בהצגת הסיום ../images/Emo27.gif

לי אישית מאוד קשה להפרד.. בכל זאת 4 שנים- כל התיכון עברתי עם ההצגה הזאת.. מחר ב20:30 ההצגה האחרונה בהחלט של מרי לו! .. אולי הגיע כבר הזמן, אולי עדיין לא, אולי קשה להשלים עם זה- אולי לחלק קל בכל מקרה אין ברירה. עלו הרבה רעיונות לאירועי פרידה ולצערי לא חושב ששום דבר ייצא לפועל.. יש משהו אחד שקשה לי לוותר עליו. בואו כל אחד נכתוב משהו על ההצגה ואני אכין הכל בדף מסודר.. נדביק על בריסטול וכל אחד מהשחקנים יקבל דף.. אם אתם רוצים דף אישי אפשר, אבל אפשר גם קבוצתי לכולם.. כל אחד יכתוב משהו- נחבר הכל בפוטושופ! יאללה יש לכם 24 שעות! מתחילים עכשיו!

Ben Zak

New member
מישהו יודע איזה מספר הצגה זו תהיה?

וחבל כי חשבתי שמרי לו יכולה עוד להמשיך ולרוץ. הכי חבל שלא תישאר שום מזכרת מהמחזמר, לא דיסק, לא קלטת, לא DVD, פשוט כלום. זה החלק העצוב באמת.

mary lou

New member
וול... מור...

ככה, דבר ראשון כתבתי משהו קצת מבולבל בבלוג שלי. ניסיתי, לא כל כך הלך. אתם מוזמנים לקרוא. עכשיו, עשיתי מצגת די מושקעת על חוויות מ4 השנים האחרונות ודברים שאפיינו את השנים (כמו הספסל בכניסת אמנים, הפאשלות, וכו...) עם תמונות מהמחזמר, השירים וחלק על היוצרים והשחקנים. רק מה? בגלל שהאתר קרס וכידוע אנחנו בסוף שנה לא הפסקתי לסיים אפילו חצי ממה שתכננתי. אם אתה חושב שמשהו מכל זה יכול לעזור, תגיד. איך שלא יהיה, כשאני אסיים את זה (עוד מאה שנה בערך) אני אעלה את זה לאינטרנט או משהו. אם יש למישהו רעיונות אני אשמח לעזור אגב...

היה כל כך יפה!!

זו הייתה רק הפעם השניה שלי שמה וכל כך התאכזבתי שזה נגמר! הצגה באמת מדהימה אחת היפות! אגב, למה לא יצא DVD או דיסק או משהו בסגנון?

hani151

New member
הצגה קרועה

היה כיף.... הצגה מהממת עם מלא אילתורים של אמיר-שהצחיק הרבה...קצת התחרפן אבל יעבור לו.. בקיצור,נתגעגע...

למעלה