פרידה בחלום

אביתר27

New member
פרידה בחלום ../images/Emo16.gif

תמר התעוררה וסיפרה לי על חלום שחלמה. בחלום סבתא שלה (שגרה בחו"ל) הגיעה, נכנסה בדלת, כפופה מאוד, נתמכת ע"י מישהי, באה עד תמר ובלי להגיד מילה שמה יד על לוח ליבה של תמר ואז חיבקה אותה חיבוק גדול ארוך וחם. כשהתעוררה הרגישה תחושה אמיתית של מגע וחום. שעתיים אחרי שסיפרה את החלום הטלפון צילצל - קיבלנו את הבשורה שסבתא שלה הלכה לעולמה
משערים שזה היה התקף לב, לא ידוע על מחלה כלשהי סבתא שלה דיברה איתה לעיתים תכופות על זה שבקרוב תמר תבריא ותבוא לבקר את המשפחה בחו"ל ועל הציפיה לראות אותה בריאה ושלמה. היא זכתה לראות נכדים ונינים לחיות חיים טובים ועצמאיים ויש בכך נחמה. החלום נתן מעין הזדמנות להיפרד. אנו מאמינים שבתחושה שהיא חשה באיזשהו אופן הסבתא העבירה לתמר כח או אנרגיה חיובית כלשהי לפני מותה - וגם בכך יש נחמה. אבל כרגע ההלם גדול אף אחד לא ציפה או חשב שזה מתקרב. נוסף על כאב האובדן עצוב לה שלא נוכל להשתתף בלוויה ובשבעה שיהיו בחו"ל (ההורים שלה כבר בדרך לשם). כאן יש בקרוב עוד טיפול. זו לא פעם ראשונה שלתמר יש תחושה אינטואיטיבית שקרה משהו, ועכשיו היא די מזועזעת

נאן

New member
זכות גדולה נפלה בחלקה של תמר....

אביתר בתור חובבת מיסטיקה ומכשפה מתחילה היתי אומרת שמה שחוותה תמר זה דבר מופלא מאוד. ולא כל אחד חווה את זה. מוות פתאומי זה דבר קשה לעיכול אין לי ספק בזה בכלל. אבל תחשוב הסבתא דאגה לתמר היא ידעה שתמר לא תוכל להפרד ממנה ובאה בעצמה להפרד ממנה כדי שתהיה לה רגיעה ונתנה לתמר כח. המון כח. זה דבר מופלא. כולם יפרדו ממנה בהלויה. זה מחווה גדול שמת בא להפרד בחלום. יכול להיות שהגיעה זמנה וכדי שתהיה רגועה באה לתמר בחלום. ועם החיבוק החם הזה יהיה לתמר הרבה כח מישהו שם למלעה שומר אותה עכשו. וכמו שאמרתי בהתחלה תמר קבלה זכות גדולה שהיה לה כזה כבוד. תנחומי.... המקום ינחם נאנוש

אדומה2

New member
פרידות

מתנה גדולה קיבלת תמר, שסבתא שלך באה לבקרך בחלום. ואני מאמינה שזו היא, ואני מאמינה שהיא באה להיפרד ממך כי ידעה שאת לא יכולה להגיע אליה. ואתם צודקים, היא העניקה לך אנרגיה חיובית- היא העניקה לך את ברכתה להמשך חייך- ויש בכך נחמה אדירה. אינטואיציה היא כוח עצום והרבה פעמים מטושטש בשל סיבות רבות, וכשהוא נוכח בצורה כל כך ברורה ובהירה כמו החלום שחלמת, זה יכול להיות קשה להתמודדות. אבל בדרכה שלה היא רק הראתה לך שהיא ממשיכה להיות איתך, בתוך ליבך, ואני בטוחה שהיא תשוב לבקר אותך, בחלומות וגם ביום יום, על ידי כל מיני סימנים קטנים שרק צריך להתחיל לשים לב אליהם. כך גיליתי לאחר שאימי נפטרה. אני משתתפת בצערך ומכירה את כאבך, יעל

פרידה בחלום../images/Emo16.gif

אני משתתפת בצערכם על זה שסבתא של תמר הלכה לעולמה. קראתי את ההודעה וצמרמורת עברה לי בכל הגוף. גם אני חושבת שסבתה של תמר העבירה לה כח ואנרגיה לפני מותה, ברור לי שהיא העבירה לה הרבה אהבה... ברור שהיא באה להפרד מתמר, שהיתה יקרה לה עד מאוד... חבל שאתם לא יכולים להשתתף בלוויה ובשבעה. חבק את תמר בשבילי ומסור לה את תנחומי, שלא תדע עוד צער. אור ואהבה, אילת.

חלומות

אני יכולה להבין את התחושות של תמר, כל הסיפור פשוט מצמרר. אבל אני חושבת שעצם זה שניתנה לה האפשרות לראות את סבתה ולחוש את מגעה בפעם האחרונה זו מתנה שאין כדוגמתה. אני משתתפת בצערכם ומאחלת לתמר להתאושש במהרה.

שלהבת3

New member
../images/Emo16.gif

יהי זכרה ברוך הרבה בריאות לתמר אכן סיפור מרגש באמת עם תחושה של אופטימיות

תמר יקרה, משתתפת בצערך

על מות סבתך. כמה ברת מזל את שהיתה לך ההזדמנות להפרד, כך רצתה סבתך שבאה לפקוד אותך, כך אני מאמינה ! ת.נ.צ.ב.ה. ולך, שתיבדלי לחיים ארוכים,בריאות שלמה איילת האביב

אביתר27

New member
תודה - ממשיכים בחיים

אנחנו מחזיקים מעמד אחרי שעוד טיפול עבר עלינו, בהחלט אחד הקשים יותר (בטוח שלאווירה יש השפעה). המצב רוח בכלל די ירוד
(מסתבר שמות הסבתא זה טריגר לעוד דברים שנדחקו). ההלם והבלבול גדולים למרות שהשבעה שם, יש מעין תחושה כזאת גם כאן - והרבה מבקרים שבאים למסור תנחומים דרכנו. אבל הילדה שלנו מזכירה לנו לא להיות רציניים כל היום, ועוזרת לנו לשמור פה ושם על חיוך.
זו תקופה קשה, כי כל מוות זה קשה גם בגיל מבוגר ובשיבה טובה, אבל זו דרכו של עולם... בסוף יהיה בסדר. (איזו ברירה יש?) רק שהיום הגענו לנק' של כמעט שבירה... בינתיים אני משתדל לפנק במה שאפשר כדי לעבור את הימים הקשים עד שהיא תרגיש יותר טוב (בכל המובנים...)

אביתר ותמר

נשמע שזו באמת תקופה לא קלה, איך שכל הדברים באים ככה יחד. אבל אולי אם פטירתה של הסבתא היה טריגר ודברים כבר התחילו לעלות ולצאת אז אולי כבר לתת לזה לצאת. לשחרר קצת את כל מה שמעיק עליכם ולהמשיך הלאה עם קצת פחות מועקות, ואולי באמת צריך לתת קצת מקום לפרידה מהסבתא.

תמר 26

New member
../images/Emo142.gifתודה לכולם

כרגע לא יכולה עוד להגיב ולא יודעת איך להתחיל למי ששלח לי מסרים עדיין לא נכנסתי לתיבת המסרים שלי,(אבל ראיתי שיש מסרים) אולי בימים הקרובים לאט לאט אכנס לקרוא ואגיב. סבתא שלי לא היתה סבתא של יומיום בגלל המרחק, אבל היא עשתה הכל כדי שגם הנכדים שלה בישראל יכירו אותה: מתנות, מכתבים, טלפונים, ביקורים הדדיים בחופש, אז כן היא תחסר לי מאוד וזו תחושה של סוף של תקופה. מאוד חבל לי שלא תזכה לראות אותי בריאה, אבל אני בטוחה שהיא תיראה אותי מלמעלה. צריכה עכשיו קצת מרחק מהכל שוב תודה - מקווה שכולם במצב טוב. תמר.

למעלה