פרידה דרך הטלפון

white raven

New member
פשוט לא!!!

אם היית עם הבנאדם מספיק זמן ומה לעשות לא הלך מגיע לו או לה לפחות לשמוע את זה פנים מול פנים פרידה בטלפון היא פשוט חוסר איכפתיות ועלבון צורם לצד השני זה בעצם אומר את\ה לא מספיק חשוב\ה לי כדי שאקדיש מזמני היקר כדי לסיים את הקשר הזה בצורה שמכבדת את שנינו
 
ככה נפרדתי מהאקסית שלי

אני לא חושב שזה רע, ככה הרבה יותר קל לזרוק. לפחות דרך הטלפון אין קטעים של בכי ועצב.
 
נכון הרבה יותר קל -לך!

הרבה יותר קשה לה ואם אהבת פעם מישהי..גם אם רק בעבר תן לה את הכבוד המינמלי ותיפרד ממנה לא בטלפון כמו איזה פחדן קוקסינל
 
וואו שניה אני אתקן את זה

אם מדובר במערכת יסים רצינית, ובמיוחד במישהי שאהבתי, אני אפרד פנים מול פנים, אם זה סתם משהו שלא נמשך הרבה זמן אני אפרד בטלפון.
 

זכוכיות

New member
תלוי,

אני יודעת שכבר זרקו אותי בSMS ובICQ (אותו בחור.. חח..), אפילו לא טלפון, ולא רק שלא הפריע לי אלה שגם העדפתי את זה ככה, בלי לחץ ותגובות מהירות ולא נשלטות.. ישבתי, חשבתי, נרגעתי- הגבתי. מצד שני, כשאני ידעתי שאחד הבחורים שיצאתי איתם יפגע נורא אם אני לא אעשה את זה "מכובד" (כי האקסית שלו זרקו אותו במשיבון, וזו טראומה שהוא היה חוזר ומספר עליה שוב ושוב ושוב) אז השקעתי בלראות אותו ולדבר איתו, וזה גם כן היה קשר של בסך הכל כמה ימים. כן, יצאתי בת זונה בכל אופן, ואולי זה בכלל לא מה שהיה משפיע, אבל אם ככה ידעתי שהוא מעדיף לא ראיתי שום סיבה שלא, בסך הכל אדם נחמד, מה הבעיה לראות אותו שוב?
 

Zoharrr

New member
אהמ

תלוי כמה זמן הייתם ביחד,כמה הוא חשוב לך ואת לו.... אני יודעת שאת האחרון שלי זרקתי באסאמאס... אבל הוא היה אידיוט.מגיע לו.
 
רק אם אין ברירה

האקס שלי זרק אותי אחרי שנה, בטלפון! וזה הדבר הכי מגעיל בעולם... אחר כך הוא רצה לחזור אבל הייתי כל כך פגועה שלא יכלתי אפילו לחשוב על זה. אבל אם זה קשר קצר של כמה דייטים אז לא נורא (וכן, גם אותי זרקו בSMS ולמרות הקשר הקצרצר זה מאוד פגע בי כי הוא היה בחור עאלק בוגר כזה...)
 
אוייש, sms הכי גרוע!!!

וגוייבה מעופשת- אני כל כך מבינה אותך עם הטלפון- כל כך אפסי מצידם!! איך אני עוד חושבת עליו דברים טובים אני לא יודעת
 
ברור שלא

היה לי חבר שנה הוא ישן אצלי היה אצלי עשה איתי עוד שמה כברים כל הבקור- חזר הבייתה, דיברנו בערב בטלפון- וזה מה שהיה לו לומר בחיים לא אבים את ההגיון שמאחורי זה
 
לי הייתה פרידה דרך האי מייל...

די גרוע הא? אבל ככה זה כשלא מדברים חודש ואין ברירה! (חבר בטיול, עצוב בבית)
 
למעלה