פרידה ותמיד מילה נכונה

tairon

New member
פרידה ותמיד מילה נכונה

מחר אני יאלץ להפרד ממך בעל כורחי כוח עליון החליט לקחת ממך את הכוח האחרון שנותר בך..וגופך לא יכל לו יותר במאבק הארוך והמתמשך הזה ידך היתה על העליונה ונאבקת כמו נמרה אבל היום לא יכולת יותר אני עוד זוכר איך לפני מספר ימים ישבתי איתך ביקשת ממני תוציא אותי מהקירות הלבנים האלו ומהחלוקים הלבנים לראות קצת ירוק בעינים הרמתי אותך על ידיי והנחתי אותך בכיסא הגלגלים התגלגלנו לנו החוצה ושראית את דלתות היציאה נפתחות חייכת עם כל הפנים היתה שם איזו שלווה על הפנים שלך כאילו צפית את הבאות נעצרנו ליד הדשא ביקשת ממני לשבת כי תיכף תקבלי נקע בצוואר ואני התיישבתי לי על הדשא לעוד שיחה מדהימה איתך כמה חכמה שאת אייך רואה את החיים תמיד בצורה ורודה אני סיפרתי לך על בעיותי ואת תמיד תמיד ידעת לומר את המילה נכונה במקום הנכון תמיד לכל דבר היו לך את התשובות והם תמיד נשמעו כאילו המצאת אותן הרגע בשבילי גם שאת חלשה תמיד עם מלוא תשומת לב מרבית לכל מוצא פי ביקשת ממני שם דבר מה על הדשא והבטחתי לך ..ואמרת לי שאת יודעת שזה יתקים אחר כך העינים שלנו דיברו בינהם והכל היה מוסכם וברור ואז אחרי השקט הזה עוד הספקת לומר לי יא קמצן תביא סיגריה נעשה brothers smoke ישבנו יחד הפרחנו יחד עשן לאוויר והבטחת לי דבר מה שתשגיחי עלי לא משנה היכן תמצאי ושתמיד תמיד תאהבי אותי לא משנה למה או מה שאעשה אז לפני כמה שעות אמרו לי ...הודיעו לי יותר נכון שאת תשמרי כן אבל במקום אחר ממעלה אני יודע שאת עכשיו מעלי מלאך שומר שלי הכי חברה שיש ושתהיה לי אי פעם את תמיד קיבלת אותי כפי שאני לא שפטת לא דחפת לא נדחפת תמיד עם אותו החיוך והעינים המדהימות ותמיד עם המילה נכונה אני אוהב אותך ויאהב אותך עד יום מותי ואת ההבטחה שלי לך אקיים כי זו גם ההבטחה שלי לעצמי יהי זכרך ברוך 1969-2000

may may

New member
כואב

הכל כל כך מתגמד כשאני קוראת שורות אלה כואבת איתך......

naknik

New member
_

tairon - תמיד ישארו הזכרונות ... ותמיד הם ילוו בחוסר וגעגועים ואולי גם קצת דמעות ... משתתף בכאבך ולו מעט ... (אפילו שזה נשמע מוזר.. ולא הגיוני ..)

קרני

New member
לטיירון...

שולחת איתך פרחים... מניחה איתך אבן... כואבת את כאבך... ומחבקת חיבוק גדול... לא יודעת איך מתמודדים עם אובדן של אדם קרוב ואהוב, לא יודעת מה אומרים ומה ראוי להגיד... אבל אם תרצה לדבר, אני כאן! וגם ב - [email protected] שלך, קרני.

למעלה