פרידה מהניהול

חןשסק

New member
פרידה מהניהול ../images/Emo10.gif

טוב... אז למי מכם שלא ידע- השתחררתי מעולו של צבא הגנה לישראל ואני חופשייה לשוטט ברחבי המדינה באופן חופשי (לצערי בתשלום, חוגר לא תופס יותר
)... אני עוברת לעבוד במלון קלאב הוטל באילת (ביום חמישי יש לי ראיון עבודה, wish me luck), ולא תהיה לי גישה שוטפת לאינטרנט במשך הזמן הזה, שזה חודשיים- שלושה.... אז אני נפרדת מהניהול ומכם ומקווה לחזור ולרדות בכם שוב
תודה לכם

האאהאהאהאהאהאהאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איי קנוט ביליב!!!!!!!!!!!!!! יאוווו כיףףףף תקשיבי תקשיבי תקשיבי זה היה תכנון שלי, לרדת עוד איזה שבועיים לאילת, לחפש שם איזה בית מלון שיקבל אותי בתור ברמנית בסוף זה הולך להדחות... לפחות עד ינואר (בגלל פסיכו, והאמת שביומיים האחרונים צצו עוד כמה רעיונות... נראה מה הולך לקרות) קיצר... אהאהאהאהאהא אני ממש מתרגשת בשבילך!!!! ידיד שלי עובד שם כבר איזה חודשיים שלושה, האמת שעכשיו פתאום התחיל להמאס לו אבל עד עכשיו הוא נהנה ולפי מה שהוא סיפר לי הוא קיבל אחלה בחלה של תנאים (מגורים מעולים ב600 שח לחודש!!!! כולל חשמל כולל מים כולל מזגן וטיוי כל היום ומה שאת לא רוצה) טובטובטוב אני ארגע בהצלחה!!!!!!!!! תעשי חיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגב, אני מקווה לקפוץ שישי שבת לאילת (האמת שהיה תכנון היום אבל הטיסה היתה מלאה... והיתה לי אופציה ביום שישי האחרון, כבר היה לי מקום בטיסה והכל, אבל זה עלה לי על אירוע משפחתי ובטיפשותי ויתרתי על זה)

חןשסק

New member
חחח ../images/Emo6.gif

וואו, את קופצנית
תודה רבה, בהצלחה גם לך
תגידי לי אם את מגיעה לאילת, אני אשמח להריח אויר ראשל"צי קצת...

חןשסק

New member
מה, זה פרס? ../images/Emo3.gif

אני לא אהיה ליד מחשב... יכולים לעשות אותי ורודה עם נצנצים ואני לא אדע

אנו מודים לחןשסק

על ניהול הפורום עד כה, מברכים אותה על השיחרור מצה"ל ומאחלים לה בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

bhmi100

New member
מזל טוב :)

זו עבודה טובה שם ? אם את רוצה אינטרנט קחי נייד שמרי עליו טוב טוב ווגלשי באלחוטי

Shark Alarm

New member
תודה על ניהול הפורום ובהצלחה באילת ../images/Emo26.gif

את הולכת לעשות שם מועדפת

Shark Alarm

New member
מועדפת זה לא 6 חודשים../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif

או שתחלקי את זה לשלושה באילת ושלושה במרכז

חןשסק

New member
לא חייבים רצוף

אני אשלים פה, אין מה לעשות שם יותר מדיי אחרי החגים...

NoWords

New member
וואי, עזיבה מפתיעה O:

שיהיה המון המון בהצלחה! תעשי חיים ושמרי על עצמך וכל זה :) היית אחלה מנהלת.
כנסי לפה מדי פעם, תעדכני מה קורה איתך וזה..

למעלה