פרידה מחבר

דנה.

New member
פרידה מחבר

שלום...בעיקרון אני לא מאמינה כל כך בעזרה נפשית דרך האינטרנט, אבל החלטתי לנסות בכל זאת כי נורא קשה לי, אני לא מצליחה לישון ואני בקושי אוכלת. היינו שנה וחצי ביחד ונפרדנו ביום שני האחרון, היו כבר שני פרידות במהלך הקשר,חוץ מהפרידה הזאת(אחת למשך חודש והשניה לאחר חצי שנה למשך חודשיים). אני בן אדם מאוד שברירי, בוכה מכל דבר, נעלבת משטויות...בכל אחת מהפרידות נורא בכיתי ונכנסתי לדיכאונות שלא יכולתי לצאת מהם, הפעם החלטתי שאני לא אבכה, שאני אחשוב בהיגיוןוככה אני אוכל להתגבר על הכאב, אבל ככה אני רק מדחיקה את זה ולא מוציאה החוצה וההרגשה הרעה הולכת וגוברת, שלשום לא יכולתי להתאפק ובכיתי...אבל אני לא רוצה להכנס לזה...אני עוד מעט מתגייסת וחשוב לי להתגייס ולא להיות בדיכאון בטירונות. אני צריכה מישהו נטראלי לספר לו ולדבר על הכאב הנוראי הזה... כל היום אני מסתובבת עם הרגשה של מן אבן תקועה בבטן... תודה למי שקרא ולקח לצומת ליבו.

ערב טוב דנה ../images/Emo13.gif

מקווה שאת מרגישה עכשיו יותר טוב, אפילו רק מעצם העובדה שכתבת אצלנו. היית כנראה זקוקה לבכי הזה כדי לשחרר קיטור ולפרוק רגשות. כי זה "תפקידו" של בכי בין היתר. סוג של וסת לחץ. אני מבין את הרצון שלך להיות בשליטה, ביחוד בימים הכל כך חשובים האלה של זמן קצר לפני הגיוס. אני רוצה לתת לך אלטרנטיבה לצורה שאיתה ניסית להתמודד עם הכאב. נסי לבלות בחברה כמה שאפשר,לבלות בכלל במקומות המשרים אווירה שמחה, לעשות דברים שאת אוהבת (גם אם ברגע נתון אין לך חשק, בגלל המצב, החשק יכול לבוא בהמשך..). דנה, אחד הדברים הגדולים בצבא הוא, שלעיתים קרובות (בעצם כמעט תמיד) מכירים אנשים חדשים, ויוצרים קשרים חדשים. אפילו כבר בשלב הטירונות. אני בטוח שבקרוב תצאי לדרך חדשה בצבא ואולי עוד תסתכלי על תקופת הקשר איתו כזכרון טוב ורחוק. שתאיר לך ה-
דנה. בהצלחה!

goto

New member
שיחה עם ´זרים´ עוזרת ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

כפי שהכותרת אומרת שיחה עם ´זרים´ עוזרת. הסיבה לכך היא שאם שאת לא מכירה אין לא דעות קודמות עלייך וזה מאפשר לו להיות נטרלי בהתיחסו אלייך. יחד עם זה שכדאי לך לשתף חברים קרובים בתחושותייך את יכולה לשתף חברים פחות קרובים, חברים מהעבר או חברים חדשים אשר לא נמצים איתך ביום יום. בנוסף לכך שזה יעזור לך להתגבר תחזקי קשרים ותצרי קשרים חדשים. וזה בנוסף המלצתו של האיש מהצפון החיים יפים

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
על הדיון

את אומרת שהחלטת לא לבכות ולחשוב בהגיון... אני דווקא חושבת שזה מאוד הגיוני לבכות אחרי פרידה. וכמובן, את מוזמנת לדבר על זה, כאן אם זה ייקל עליך.

למעלה