פרידה ממוטטת.

peripatein

New member
פרידה ממוטטת.

מאוד אשמח לשוחח עם אנשים המתמודדים כיום, בהווה עם פרידה כאובה.

לא מתמודדת עם פרידה, אבל מוזמן לשתף פה

ונשמח לעזור לך

peripatein

New member
-

יותר מכל היתי רוצה לנסות לחדש את הקשר עם אותה אשה. העדרותה מחיי בלתי נסבלת מבחינתי. מדובר באשה עם הפרעות נפשיות קשות, עם הפרעת אישיות גבולית, ואשר התעללה בי והתאכזרה אלי קשות במהלך הקשר עד שחתכה סופית. היא טיפוס הפכפך שמשנה את דעתו בין הרף ונע מקיצוניות אחת לשניה. ועל אף כל זאת היתי מאוד מעונין בה בחיי, בכל מחיר. אני מוכן להקריב את עצמי לשם כך, כשם שעשיתי בעצם בזוגיות עימה. אני כרגע בטיפול פסיכיאטרי אולם הוא יחסית בראשיתו ואף שהמטפל ואני נפגשים פעמיים בשבוע וגם מסתמסים ומשוחחים בטלפון אני חש מאוד מאוד בודד ומאוד חסר ישע אל מול הסיטואציה. אני חש שכל עולמי נלקח ממני. שקלתי להתאשפז בשלוותה אולם הן הורי והן המטפל טוענים שלדעתם זה יהיה צעד שגוי. מאידך, איני יודע כיצד להתמודד. אני בקושי מצליח לתפקד ברמה האלמנטרית ומטפס על הקירות. לעתים מציפות אותי מחשבות אבדניות אף שאין לי נטיות התאבדותיות. אני לא אדם מדוכא קלינית ואיני מאובחן בהפרעה נפשית כזו או אחרת להוציא OCD. מאוד אשמח אם תואילי לייעץ.

A לוןA

New member
שמע,

הבעיה שלך מורכבת מדי מכדי שיהיה אפשר לקבל עליה תשובה מאנשים שאין להם שום הכשרה רפואית נפשית. השאלות למה אתה רוצה לחזור לקשר עם מישהי בעייתית שעשתה לך רע, בתוספת הבעיות הנפשיות שאתה מעיד על עצמך שיש לך הן עניין לבעלי מקצוע.
כאן תוכל לקבל מקסימות חיבוק ואמפתיה (שזה לא מעט)- אבל את העבודה תצטרך לעשות מחוץ לפורום.
&nbsp
יש תפוז פורום פסיכולוגי- הייתי ממליץ לך לפנות גם לשם
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=52

peripatein

New member
+

אשמח לקבל כל עידוד, תמיכה, "חיבוק", אמפאתיה.. אשמח לאוזן קשבת וללב מבין.

No fun intended

New member

שולחת לך חיבוק באמת מכל הלב!
קראתי את כל מה שכתבת... וכואב לי לשמוע.
נשמע שהקשר ביניכם לא היה בריא או נכון. אבל סיפק לך נחמה. קשה "להגמל" מהרגלים, לא להיות בקשר עם אדם קרוב. ובפרט כשיש רגשות אהבה.
נשמע כואב.
כל הכבוד לך שאתה מטפל בעצמך! זה כל כך לא מובן מאליו.
תמשיך להעזר בפסיכיאטר, תדבר, תיתמך בכל מי ששם בשבילך, חברים, משפחה. אני מאמינה שהקושי ידעך ותגיע למקום טוב יותר בחייך ותרגיש מאושר ויציב.
&nbsp
שולחת הרבה כח!

למעלה