פרידה רשמית

• פותח הנושא daud
  • פורסם בתאריך

daud

New member
פרידה רשמית ../images/Emo14.gif

מאחר וכולנו לא גולשים רק כאן בתפוז אז כולנו יודעים פחות או יותר מה היה ולמה הפורום של התשישות הכרונית לא עבר לתפוז.
ואין לי הרבה לומר חוץ מזה שמעבר להשקעה האישית אני ממש ממש מצטער שכל חברי הקהילה לא זכו לעבור לבית החדש והנוח שניסיתי לבנות לכולנו אלא רק להתבסם לזמן קצר מריח התפוז שלו. אני מודה לנטע מתפוז על ההבנה וכמובן שאמשיך לבקר בפורומים האחרים של תפוז כפי שעשיתי מאז ומתמיד. המון בריאות לכולם ואם יום אחד יהיה רצון רציני, אמיתי, כן, וללא חרטות (וחארטות) להעברת הפורום בשלמותו לתפוז יתכן שעדיין אעמוד לרשותכם. כוסית אחרונה לדרך
דוד/סוני/דאוד/

daud

New member
רק כדי להעביר את ההודעה למעלה

חיףי,ףעכציד

זוהרה7

New member
סוני - זה עצוב לי../images/Emo14.gif

עצוב לי שנפגעת. עצוב לי שלא חשבת על הקהילה עצוב לי שסגרת. משונה שתפוז הסכימו לסגור משונה שתפוז לא חיפשו מחליף משונה שאף אחד לא התנדב ושוב מבטיחה לכולם שהתכוונתי באמת לנהל ביחד עם סוני את הפורום כאן שלא חשבתי שיעמידו אותו לפני החלטה של לבחור שלא הבטחתי לסוני שאסגור את וואלה שאמרתי לסוני שאמשיך בכל מקרה עם וואלה כמובן לא במקרה שוואלה יסגרו או יעיפו אותי לא מבינה מדוע סוני מעמיד את הדברים אחרת עצוב לי שהוא מעמיד את הדברים אחרת עצוב.......... זוהרה*

sayv

New member
זהרה, אני חושבת שסוני כן חשב על

הקהילה, ולכן ניסה למצוא משכן מוצלח יותר מוואלה, שמאוד בעייתית מהרבה בחינות- רק הודעות המטרידנים האיומים- שפורחות בכל מקום מוציאות את החשק- הרי לכולנו מגיע להתבטא בשקט במיוחד בנושא כאיבינו מבלי שיקטלו אותנו על כך- במקום שאמור להיות הכי חם ואמפטי לנושא!!! שלא לדבר על האיטיות, על הפונט הקטן בצורה מזעזעת, על הקושי להתמצא בגלל המוני השרשורים לכל הודעה. אחרי כמה חודשים שלא נכנסתי אני ממש לא מוצאת את הידיים והרגליים שם, ובתפוז כן הסתדרתי. אני לא מתכוונת לשפוט בין שתי הגרסאות, ולא מתכוונת להביך אף אחד. חבל לכולם שהעניינים התגלגלו כך וחבל על הטעם המר. סוני החליט שהוא לא מוכן להפריד את הפורום ל-2, ולחלק הקהילה, ומהרבה בחינות הוא צודק, ומאחר שהוא בנה את הפורום אני חושבת שזה רק ראוי לכבד את רצונו ולא לנהל במקומו- דבר שבמקום לשרת את המטרה שהוקם בשבילו- עושה דבר שהוא מתנגד לו. אני מניחה שלסוני אין כוחות לנהל הפורום לבדו, וכן שאין לו עניין בכך- והעניין אינו במתנדב או משהו כזה שיעזור לו אלא עקרוני. חבל- שכן כולנו נהננו ממה שסוני הוסיף לניהול, אני חושבת שיש לו כישורים נכונים והמון רצון טוב וכוחות- בהתחשב במצב שבו הוא נמצא. כואב לי על כל הסיפור הזה וחבל לי שכולנו מפסידים כך.

זוהרה7

New member
סייב - מצטערת שכך קרה.

אבל בואי ונכנס לעובדות. לאחר שהנהלת וואלה נתנה לי לבחור בין תפוז לבין וואלה עשיתי משאל בין המשתתפים. רוב המשתתפים העדיפו שהפורום בוואלה ישאר בניהולי. בקשר ל-2 פרומים. סוני התכוון לפתוח עוד פורום בעוד פורטל. ואמר שקיבל את ברכת הנהלת עמותת אס"ף, זאת אומרת שהוא לא חשב על פורום אחד ויחיד. לאור זה שחלק מהמשתתפים היו בעד תפוז חבל לי שהפורום נסגר. הטעות שלי שלא בדקתי קודם בוואלה. האמנתי שזה בסדר שאנהל גם פה וגם שם. הטעות שלא עשינו משאל קודם בין המשתתפים כדי לדעת מה הרוב רוצה. ועל כך אני מבקשת את סליחת כולם. יום טוב. זוהרה*

sayv

New member
אני גם חושבת שהיה צריך לשאול את

כולם קודם- כך אולי לא היה נוצר אנטיגוניזם ולחץ לכיוון זה או אחר- כולם היו מבינים מה המטרה והיה אפשר להחליט ביחד- אם לתת לסוני להשקיע כ"כ הרבה אנרגיה או שזה לחינם. אם כי- הבנתי שהמשאל לא נעשה כיוון פחד שמה הנהלת וואלה תחליט להתנקם ולסגור הפורום. אני מלכתחילה- עוד לפני שהעניין יצא לציבור הבנתי שאתם מתכננים משהו ביחד. כנראה שהיו לכם כוונות אחרות והעניין יצא מכלל שליטה ונגמר רע. לא הבנתי- מדוע הבאת העניין לידיעת וואלה? למה זה עניינם? אני מקווה שזה לא הזיק למרקם הפורום, כרגע כל כניסה שלי לוואלה נעשית בלב כבד. אני מקווה שהבעיות עם וואלה לא יחמירו ויגרמו להצטער על הבחירה (אם כי אני כבר מצטערת מהעדפותי שלי- אבל אני מקבלת את זה שלחלק דעה שונה). שיהיה לנו רק טוב,

שריק 7

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifלסיוון, לזוהרה, לכולם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני חושבת שהגורם הקרוי: ליאור חמודות הוא ממש לא מעניינו. סליחה על הביטוי, הוא לא משתין לכיוון שלנו. אנחנו לא בראש שלו מההיבט האנושי. עובדה: א. לא נענה לבקשותייך, זוהרה. ב. לא הזיז לא המכתב המרגש הנבון של דודו, שאת מספרת ששיגרת אליו. ג. מיענתי אותו באחת ההודעות- ואיו תגובה. אז ממתי יותר חשובה לנו ואללה ועובדיה מאשר יחסים חמימים ותקינים בין חברינו???!!! הרי כל הרעיון של אס"ף ושל פורום תמיכה קיים כדי לתת לנו מידע, אהדה , סימפאטיה, חיבוק, שיתוף פעולה. אני במקום זוהרה, הייתי מעמידה בפני "עלם חמודות" את עמדתי הנחרצת: מנהלת בתפוז!!!! ואז- היה הוא, אולי, מקפל את הזנב, או- היינו יוצאים לתפוז כמו גדולים. אח"כ הם היו מחזרים אחרי זוהרה. כי יש נתונים כלכליים- למה הלעיטו אותנו בפרסומות? אני עדיין חשה שפורום תפוז יותר מכבד את קהילתו. ראו הודעתה של המנהלת, נטע. וחשוב!!!!!!- אין הצדקה לתקיעת טריז בין זוהרה לבין סוני= 2 אנשים נהדרים רק בגלל הגחמות של מר חמודות.(איזו התאמת שם....) אני הכנסתי בשעה 14:17 הודעה שמאוד חשוב לי שיקראו. היא בפורום ואללה. המשאל שנעשה בואללה ע"י זוהרה היה מלא כוונות טובות, אבל- עדיין לא עיכלנו את תפוז כראוי חלקנו(זוכרת את תומר ואותי אולי עוד) השבנו: רוצים את זוהרה בתפוז. ו--- יש חולים רבים שעדיין לא ניסחו עמדתם מסיבות רבות כך שלא היה כאן מדגם מייצג... העיקר- תנו לנו פיוס בין סוני לזוהרה, גם אם זה כרוך במעבר לתפוז... שרי

sayv

New member
שרי, אני בעקרון איתך!

לא קראתי את הודעתך בוואלה, אבל אני חושבת שמדיניות וואלה היא לא נעימה ולא מתחשבת,וזה לא חדש- אבל לא היא שתקעה התריז- אלא כוונותיהם השונות של סוני וזהרה. סוני חשב שעוברים- זהרה חשבה שנשארים. אם זהרה היתה נשארת בתפוז (לא ברור לי מדוע יידעה את וואלה מלכתחילה על ניהולה בתפוז- ברור שהם יתנגדו לתחרות, וכן ינסו לנקום בסוני) וואלה היו שוללים את זכויות הניהול שלה בוואלה- ואולי אף "הורגים" את הפורום. לדעתי היה עושה לפורום רק טוב לעבור לתפוז- יותר אמין, מהיר, יחס מכובד. וכן- סוף למטרידנים.

ritosh

New member
אולי מישהו/י מהותיקים ינהל כאן את

הפורום? אל תוותרו כלכך מהר. בוואלה הכל מסובך יותר. בתפוז יותר קל. תחשבו על זה
.

sayv

New member
אני לא חושבת שראוי להשתלט על

הפורום שנבנה ע"י סוני, בניגוד לרצונו. פעם חשבתי שאוכל לעזור לזהרה עם ניהול וואלה, היום אני יודעת שאין לי כוחות לכך. זה לא עניין פשוט. אחרת היו כבר הרבה מתנדבים. חבל שכל הפורום לא עבר לכאן- ואז, גם לזהרה וגם לסוני היה הרבה יותר קל לנהל.

למעלה