פרידה dvd

פנינושה

New member
פרידה dvd

אתמול צפיתי בפרידה. בתקליטור של התוספות יש שיחה עם סלמה הייק. זו כנראה שיחה מחודש מרץ אפריל השנה כי היא מספרת שם על הטקסים של גלובוס הזהב והאוסקר. היא מדברת שם ממש בהערצה על אד: כמה שהוא תסריטאי מעולה ומבריק, כמה שחשובים לה היחסים איתו, על זה שלא רצתה להתווכח איתו לגבי התסריט כי הוא בן הזוג שלה, איזה מחקר רציני הוא ערך כדי לגלם את הדמות של נלסון רוקפלר במדויק והמשפט המדהים מכל: "אני כל כך מודה לאדוארד שלי שכתב דמות כל כך טוב וזו אחת הסיבות להצלחתי בסרט". אני מספרת לכם את כל זה כדי להגיע לנקודה הבאה: מדהים אותי שהם נפרדו אחרי ששמעתי אותה מדברת כך. מבינים ממנה שהם ממש זוג אוהב ואכפתי שאפילו שיתפו פעולה בפרויקט שהיה מאד חשוב לה. כמעט התחלתי להצטער שנפרדו...כמעט... דבר נוסף לגבי האנגלית שלה (אז לא כמו שקורטני לאב אמרה) זה לא שאי אפשר להבין אלא להפך השפה שלה די רדודה לעומת השפה של אד, כך שאפשר להבינה אפילו בלי תרגום ואפילו אם אנגלית היא ממש לא שפת האם שלך. המבטא שלה ממש לא אמריקאי למרות שהיא שנים רבות בארה"ב והיא מחפשת פעמים רבות מילים כדי להתבטא ומתקשה למצא. אם מישהו ראה את השיחה הזו איתה וחושב כך או אחרת אשמח לשמע. טוב בטוח שבלבלתי לכם מספיק את המוח ועוד בענייני סלמה, אז ביי.

מיצי007

New member
זה בסדר,את לא מבלבלת את המוח

בכלל
זה דווקא טוב שאת מעלה את הנושא לדיון,הרי זה חלק שקשור מאוד לאדוארד נורטון. בקשר לפרידה ביניהם,אני לא יודעת.כמה שהם נראו אוהבים ומאושרים ביחד,ושמרו בקנאות על הפרטיות שלהם,אני חושבת שהיה משהו מאוד לא תואם ביחסים האלו. אמנם זה עצוב,כי את היית מצפה שאחרי כל כך הרבה שנים ושיתוף פעולה ביניהם הם יתחתנו.אבל כפי שאמרתי,משהו שם לא בדיוק התאים,ככה לפחות זה נראה לי. זה ברור שסלמה מעריכה ומעריצה גם כקולגה,הבנאדם מוכשר ברמות שלא נראו. הוא עזר לה להציל את הסרט פרידה שתדעי לך. אם זה לא היה הוא אני לא בטוחה שהסרט היה יוצא כמו שהוא יצא. בקשר לפרוייקט,זה לא הפרוייקט היחידי שבו שיתפו פעולה,בשנה שעברה סלמה ביימה את הסרט הראשון שלה,והוא היה שם לתת לה טיפים ועזרה,ובנוסף בסוף הסרט שלה ניתן לשמוע אותו שר את שיר הסיום(אני מחפשת את השיר בנרות). אני אישית לא ראיתי את השיחה הזאת שאת אומרת אבל ראיתי איתה ראיון אחר שהיה בE לא ממזמן וגם התרשמתי אותו הדבר. אמנם היא יפיפיה,יש ביניהם אהבה גדולה אבל הייתה לי הרגשה שיש פה משהו שלא מתאים... בקשר לשפה של סלמה,זה נכון.השפה שלה מאוד רדודה,אבל אי אפשר להאשים אותה.אמנם היא אינה אמריקנית אבל בהתחשב הגיל המבוגר שבו הצטרכה ללמוד אנגלית,המבטא בגיל הזה כבר לא יכול להיעלם וקשה מאוד ליצור משפטים ברמה גבוהה כשל אדוארד לדוגמא-רואים גם שאדוארד,רק מהאופן שבו הוא מדבר ומנתח את דבריו שהוא בנאדם משכיל מאוד(עזבו את הגמגום והדיבור עם הידיים
).אבל בנוגע למה שקורטני לאב אמרה אני בכלל לא מתייחסת,הבחורה היא פשוט קראקהד-למרות שאני מאמינה שהיא הרבה יותר מתאימה לאד כי היא מסוגלת להוציא את היצירתיות שבו,אבל היא פשוט קראקהד.אפשר להבין מה סלמה אומרת הרי היא לא עד כדי כך מפגרת אם היא הגיעה לאן שהיא עכשיו.

פנינושה

New member
מיצי בקשר לפרידה

יש בתקליטור תוכנית של afi עם שאלות תשובות עם ג'ולי טימור הבמאית. היא מספרת שהתסריט הסופי נכתב ע"י אדוארד בדצמבר (כנראה 2001 ). בנוסף היו קצת אילתורים של סלמה ושלה בסרט. די חבל שאדוארד לא קיבל את הקרדיט המגיע לו על כך. מופיעה רק ממש בסוף הכתוביות תודה מיוחדת לאדוארד נורטון. לא פייר ! בקשר לסלמה אני מסכימה שמשהו בינה לאד לא ממש התאים. בערך כמו אצל טום קרוז ופנלופה קרוז.

מיצי007

New member
כן זה נורא עצבן אותי

הבנאדם שיכתב לכם את התסריט,הפך את הסרט הזה למה שהוא עכשיו ואתם כותבים לו רק הכרת תודה בסוף הסרט. בלי להוסיף אותו בקרדיטים כתסריטאי. ובקשר לטום ופנלופה,אין בכלל מה להשוות לטעמי. טום ופנלופה הם זוג שממש הולך ביחד רק בשביל היחסי ציבור,הם לא משלימים אחד את השני משום בחינה אולי רק זיונים. ומה גם,פנלופה קרוז היא טיפשה ברמות שלא נראו.

פנינושה

New member
טום ופנלופה

השויתי אותם רק מהבחינה של חוסר ההתאמה המסוים שקיים גם שם. ברור שמבחינות אחרות הם לא דומים. אני גם חושבת שטום הוא בעיקר כוכב ופחות שחקן. לא כמו אד שהוא כולו שחקן לעומק העניין וממש בלי גינוני כוכבות רדודים. קראתי גם שהיו לא גם ויכוחים על סגנון החיים הסלבריטאי עם סלמה שיותר אוהבת את הקטע הזה ממנו.

מיצי007

New member
וויכוחים../images/Emo35.gif

לא יודעת. אבל זה ברור מאוד שהיא אוהבת להיות באור הזרקורים,אמנם אני אהיה טיפשה אם אני אגיד שאד לא אוהב את זה אפילו טיפה כי זה שקר. הוא כן אוהב את זה אבל במידה מעטה,סלמה לעומתו מאוד אוהבת להיות מוערכת,שיסתכלו עליה כל הזמן-היא שואפת להיות סלבריטאית נוצצת.

למעלה