פרידה.

AnnabeI Lee

New member
פרידה.../images/Emo54.gif

האמת היא שאין לי מושג מה להגיד ומאיפה להתחיל כי כל מיני מחשבות רצות לי בראש, זה מסתבר כיותר רגשני ממה שחשבתי שזה יהיה ויש לי כל כך הרבה להגיד אבל הכל יוצא יותר מידי גבינתי בשביל התדמית המגניבה (עם טעם על ההברה הראשונה) שלי. אני מניחה שאני פשוט רוצה להגיד שאני אוהבת אתכם. מצאתי בפורום הזה את האנשים שהם בין האנשים הכי חשובים לי בחיים, אנשים שאין לי מילים לתאר כמה אני מעריכה אותם ונפעמת מהם. פשוט עשיתם לי את החיים לכל כך הרבה יותר טובים רב הזמן ועכשיו כשאני צריכה להסתכל לאחור אני בהלם קליל מזה. אני לא עוזבת לגמרי, אז אין טעם בפרידה סוחטת דמעות, אבל בכל זאת, זה מן סוף של תקופה שגרמה לי למן שביעות רצון וגאווה. העובדה שלפורום הזה יש קצב משלו, רוח משלו, הומור משלו, טעם משלו ואישיות אמיתית שלא קשורה בנושא שלו, פשוט עשה את הניהול שלו כל כך מספק. תודה לגרעין הזה שדבק ביחד גם כשבנות 13 הציפו את הפורום, גם כשאנשים הזויים צרפו תמונות לכל ההודעות שלהם, גם כשמשועמים למיניהם רבו עם מציתי אש יקירים וגם כשסתם לא כתבנו כלום והיה משעמם. אני מקווה שנמשיך ככה. בעצם, אין לי ספק שנמשיך ככה. סלייד שהוא בחור נפלא ושליווה את הפורום הזה בערך מגיל שנתיים יחליף אותי מעתה. אל תעלבו אם הוא לא בא לבקר אתכם, תנו לו כמה שנים והכל יבוא על מקומו בשלום (
). אל תעשו לו צרות, כי אין לו אידיאולוגיה נגד חסימות. ובאופן כללי, אל תגרמו לו לאיים בעזיבה כי אז גם הוא יצטרך לכתוב הודעה כזו וזה ממש לא נעים. רנוש יקירי. הרגש חופשי לשנות את כל הסדר במאמרים הקישורים הטאגליינס והסקרים שעמלתי עליהם. שיהיה לך המון בהצלחה ואני בטוחה שתהנה. תמיד הגיע לך לנהל את הפורום הזה יותר ממה שהגיע לי. לא ידעתי איך להתחיל ואני גם לא יודעת איך לסיים (ואני כבר שלוש דקות תוהה אם לחתום בתור "טרין" או בתור "גיאלי") אז זהו, יום רביעי נעים לכולנו... גיאלי.
("טרין" כבר יש בחתימה)

Gilliana

New member
ואו, אני בהלם - את עוזבת אותנו?

מעניין שרק לפני כמה ימים חשבתי לי כמה הפורום הזה יציב ושאת מנהלת אותו כ"כ יפה והרבה זמן ועוד מלוס-אנג'לס ועכשיו פתאום את מודיעה שאת עוזבת... עצוב. אני לא אשאל למה, כי אני בטוחה שאילו היית רוצה לשתף אותנו, היית משתפת גם בלי השאלות. אז לפחות את לא עוזבת לגמרי שזו כבר נקודת אור אבל עדיין יהיה מוזר לראות את השם שלך לא בכחול. בכל מקרה, הרבה הצלחה בכל אשר תפני ובכל מעשייך וכמובן, שמרי על קשר.

AnnabeI Lee

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

שום דבר לא קרה, אני סתם חושבת שהגעתי למצב שמישהו אחר צריך להפיח בפורום קצת רוח מסוג אחר. הפורום הזה יציב כי יש בו אנשים מסוג מיוחד והאמת שככה אני אוהבת אותו- קטן ואינטימי ושרוט, ככה שאין סיכוי שאני עוזבת לגמרי
.

0Pandemonium0

New member
מה לעזאזל את חושבת שאת עושה, אישה?!

האחד באפריל הוא רק בעוד חצי שנה, וזה לא יהיה מצחיק גם אז. אני יודע שאני כותב בפורום הזה רק שנה וחצי או שנתיים, אבל אני קורא כאן הרבה יותר זמן, ולראות את השם שלך בשחור יהיה הלם מספיק. אבל זו זכותך. העניין הוא, שאני כנראה גם לא עומד לראות את השם שלך בשחור, וזה כבר גרוע יותר, למרות שגם זו זכותך. את לא עוזבת את הפורום, נכון?

AnnabeI Lee

New member
לראות את השם בשחור יהיה ממש עצוב

אני לא יודעת אם אוכל לזהות אותו. ובכלל, אחרי שכתבתי את ההודעה הזו כבר לא רציתי לעזוב.. אבל אני תמיד ככה עם פרידות- מתחרטת לכמה ימים ואז מבינה שזו היתה הבחירה הנכונה. אני פשוט מרגישה שהגעתי למצב שאין לי מה לתרום לפורום בתור מנהלת ושפשוט אין לי כח לעמוד בביקורת יותר. אני לא עוזבת. אני אולי אעשה קולות של שטיח לכמה זמן (בעיקר כי אני לא אהיה בבית עד יום שבת בערב) אבל אני לבטח אחזור .

kyle

New member
מה? אבל... אבל... חילופי שלטון?../images/Emo7.gif

באמת, התרגלתי כבר לכחול, וכבר מזמן עבר השרשור לגבי שינויים כך שאני לא יכול לכתוב שאני לא אוהב כאלו! "יותר מידי גבינתי בשביל התדמית המגניבה (עם טעם על ההברה הראשונה) שלי." אחחח גיאלי, לכל ההברות שלך יש טעם.

AnnabeI Lee

New member
awww חומד ../images/Emo9.gif

יהיה בסדר. אני אסחט מאלירן איזה אדום או משהו. (בצחוק!)

סליידר

New member
כבר רוצה לקבל אדום הא?

טוב אז שלום לכולם... אני המנהל החדש... כולם לעמוד בשורה ולהשפיל ראשים. אתם לא תחת שלטון שמאלני רדיקלי כמו שהתרגלתם עד עכשיו. מעכשיו, הכל הולך להשתנות! סתם, תחשבו על זה כאילו אתם חיים במדינה ש 3 שנים מהשלטון שלה מרצ היו בשלטון ועכשיו זה הופך להיות משהו בסגנון ההשקפה של העבודה-קדימה עם כוח הפעולה של הליכוד
טוב אז תנו לי להתארגן על הניהול פה ואז באמת נראה מה אפשר לשנות ואיך אפשר לשפר (בלי להעליב גיאלי, אבל כל מפלגה היתה חושבת שאפשר לשנות משהו אחרי שלטון של מרצ
), אבל באמת שהייתי רוצה להגיד כמה מילים לגיאלי: תודה שהחזקת את הפורום בשנים האחרונות, תודה על החברות המופלאה, תודה על בחירתי כמחליף, עשית פה עבודה טובה ואני יודע כמה הניהול השפיע לך על החיים. אז אני אומר תודה ולא אומר שלום, כי את לא הולכת לשומקום, אז אני לא דואג. אבל באמת בשם כל הפורום בהצלחה בהמשך ובניהול הפורומים האחרים. השארת בסיס מוצק וטוב ואני מקווה שאוכל להיכנס לנעליים שלך, כי אני מידה 45

AnnabeI Lee

New member
אני מקווה שתשתמש בשיקול דעת

ותפעיל את הכוח שניתן לך בצורה שלא תאיים על החופש בפורום. אין לי יותר מה להגיד חוץ מלקוות שלא התכוונת לרב מה שאמרת.

סליידר

New member
אני רק יכול להצטער שלא הדגשתי יותר

את הכוונה שצחקתי על ניגוד דעות פוליטיקה בינינו, כי זאת היתה כל הכוונה בפיסקה ההיא.

AnnabeI Lee

New member
ועוד הבהרה:

אני לא תומכת במפלגות אך מרצ היא עדיין המפלגה הכי נקייה וישרה בארץ כך שלא הייתי מציעה לפטור אותה כל כך מהר.

Gilliana

New member
תתחדש ובהצלחה! ../images/Emo65.gif

רק סתם מעניין אותי לדעת מה הגובה שלך עם מידה כזו של נעל...

מרות שאני יחסית חדש פה

גם לי יהיה מוזר לראות אותך בשחור רק תישארי פה איתנו, טוב?
(puppy face)

אימפריות נופלות לאט

או לפחות בשקט. אין ספק שקיבלת את הפורום בתקופה הכי שנוייה במחלוקת שלו, ולא שזה היה בגללך, להיפך, את שנויה במחלוקת (בניגוד אלי שמחוץ לכל הסכמה שהיא). עברת והעברת אותנו מכשולים קטנים כגדולים (ולא להיפך) והיה מרגש לראות שגם בשעות הקטנות של הלילה (או רק בשעות הקטנות של הלילה) היית פה לכתוב הודעה באנגלית שאני לא מסוגל לקרוא או סתם לשרשר חתול. כמו שקרה לי אתמול, שהייתי בסכנת מוות וראיתי את כל חיי (באספקת מסויים) עוברים לי מול העיניים, גם התקופה הזו עוברת לי מול העיניים - מההודעה הראשונה שלי פה, הצילומים עם התמונה שלך בעזריאלי (והילדות הקטנות), ריבים איתך, עוד ריבים איתך, מלחמות בשמו של קיאנו הכוסון, רינת שניהלה פה תקופה, עוד ריבים איתך, התיעצויות רומנטיות הדדיות, באת לארץ (וישנו בחוץ) עוד ריבים איתך (הפעם על צמחונוש), נועם בפורום, בוו עושה עוד קעקוע, בלאגן רומנטי (הדדי), באת שוב לארץ (עשינו תאונה {אני עשיתי והיא רק התחילה איתי}), יומולדת לי (כובע מגניב) ויומולדת לך (כתר מקרטון), את בוגדת בי עם סלייד, את לא קוראת לו יותר סלייד, סלייד מקבל את ניהול הפורום. כן, אני יודע שזה סלקטיבי להחריד, אבל אם כבר להחריד, שלפחות יהיה סלקטיבי. אני עוד אדבר איתך בתחילת השבוע.

למעלה