פרידה

alis16

New member
פרידה

אז קצת רקע..
היינו בזוגיות כמעט 6 שנים אהבה אובססיבית ומטורפת מצידו עמדנו להתחתן והכל נגמר במריבה גדולה כעס מירמור והרבה אי וודאות ושאלות לפחות מצידי בהתחלה היו כמה נסיונות לחזרה מצידו ולא הסכמתי ברוב טיפשותי כיום לא ביחד כבר 10 חודשים ובנתק טוטאלי אני מאוד רוצה לחזור אבל הוא בקשר עם מישהי ולכן הייתי מסתפקת גם בשיחה קצרה לצורך סגירת מעגל שאלתי הייתה מה יקרה בנינו החודש (רוצה לדעת אם תהיה איזשהי יצירת קשר או משהו בכלל)

פריסה קלטית בינאישית

מה צפוי לקרות ביני לבין X החודש ?

תוצאות הפריסה הקלטית הבין-אישית:
לטובה - שמונה המטות
מפריע - עשר החרבות
עבר - שמונה המטבעות
מצב נוכחי - מלך הגביעים
עתיד קרוב - מוות
עתיד רחוק - הצדק
השואל/ת - חמש הגביעים
הצד השני - שלוש המטות
ציפיות - כוהן גדול
פוטנציאל הקשר - עשר המטבעות

מגי 336

New member
בבקשה לקרוא את ההודעה הפותחת של הפורום בכדי להבין את ההתנהלו

alis16

New member
מה לא בסדר בהתנהלות שלי ?

אני לא רואה הודעת פתיחה ובכל זאת...מה לא בסדר בהתנהלות שלי ?

alis16

New member
הבנתי אותך אבל..

לא סתם שאלתי את השאלה הזו לאחרונה אני מקבלת כל מיני שיחות מוזרות לתחושתי (ויש גם בסיס) זה מגיע דרכו לכן בגדול אני לא באמת מתיימרת לדעת את קלפיי העתיד הקרוב\רחוק וכו'..אני יותר מעוניינת לדעת את מצבו הנוכחי (קלף הצד השני) על מנת להבין מה מצבו לגביי..ולגביי השאלה יצירת קשר כעת
מה דעתך ?יש אפשרות באופן אחד פעמי ? אפילו לא בהקשר לשאלה הספציפית אלא באופן כללי מה המצב בנינו אני פשוט קצת מתעניינת בקלפים ויודעת שהקלפים לא יצאו סתם אולי השאלה לא מנוסחת נכון אבל הקלפים לא יצאו סתם

מגי 336

New member
ממליצה לך לפנות לפורום טארוט, שם ניתן ללמוד את משמעויות הקלפ

ים. הפורום הזה הינו לייעוץ..

alis16

New member
האמת היא ש..

האמת היא שלפני שבקשתי את עזרתך ניסיתי בכוחות עצמי אך לא הצלחתי כי יש המון פירושים חלק אומרים שזהו קלף שבו מבינים שהבן זוג הוא האחד חלק אחר אומרים שזהו קלף של בבשורות טובות ,ידיעות,חדשות..יש גם את הצד השלילי כמו לכל קלף וקשה לי לדעת איזה פירוש הוא המתאים לכאן מה גם שהוא במערכת יחסים כך שאין לי שמץ אם הקלף החיובי הזה מדבר על הזוגיות איתה או שמכיוון שאני הפורסת והפריסה היא עלינו אז זה עליי...אני מדברת על הקלף שמאפיין את מצב הצד השני כן..(שלוש מטות) לא הסתדרתי לבד

מגי 336

New member
אליס

השאלה היא שאלה נבואית, בפריסה קלטית שואלים - מה הפוטנציאל הזוגי בינך לבינו ומגדירים תקופת זמן.
על פי הקלפים שיצאו לא כדאי לבוא עם ציפיות,
הקלף שמייצג אותו מלמד שהוא נמצא כבר במקום אחר. עשה את הצעד הבא וממתין לבאות.
אם קלפי העתיד היו ורודים, הקלף שלו היה חיובי כלפייך.
אך קלפי העתיד מראים על סגירת מעגל, על סיום ביניכם...
ההמלצה היא לקיים את השיחה ולסגור מעגל מה שיאפשר לך להמשיך הלאה...
&nbsp
הפירוש שנתתי לך הוא בהתניה גדולה מכיון שהשאלה אינה מתאימה לפריסה, והיא נבואית, ואני בדיעה שהכל צפוי והרשות נתונה, לכן צריך היה לשאול כפי שרשמתי למעלה.

alis16

New member
מגי אני ממש מודה לך על העזרה פרסתי שוב הפעם לפי עצתך על פוטנ

לגביי הפוטנציאל לזוגיות ביני לבינו

השאלה שנשאלה:
מה הפוטנציאל לחזרה לזוגיות עם X בשלושה חודשים הקרובים ?

תוצאות הפריסה הקלטית הבין-אישית:
לטובה - שני החרבות
מפריע - יום הדין
עבר - מלך המטות
מצב נוכחי - שש המטות
עתיד קרוב - שש המטבעות
עתיד רחוק - ארבע הגביעים
השואל/ת - עשר החרבות
הצד השני - שלוש המטות
ציפיות - שבע הגביעים
פוטנציאל הקשר - חמש החרבות

שמתי לב שהצד השני שוב מאופיין על ידיי הקלף שלושה מטות..רק שהפעם הקלפים של העתיד יותר טובים..אשמח לשמוע את הפירוש שלך

alis16

New member
היי מגי

לא רלוונטי אל תפרשי פריסה זו אני פורסת מחדש לאחר התפתחות קטנטנה :)
פורסת בהודעה חדשה ניפרדת מזו

למעלה