פרידה.........

נאן

New member
פרידה.........

זה רשימה ארוכה...... כי ברשימה הזו אני אומר שלום ולא להתראות. לשתיים שליוו אותי מיום הולדתי.... לשתיים שסימנו אותי שאני נקבה.....ילדה... נערה... בחורה.... אשה.... אמא...... עברתי איתכם כאב והרבה דברים מתוקים ונחמדים..... מגיל 11 וחצי דיי שלטתן בחיי וכמו שעון שווצרי כיונתם אצלי את התנועה. מגיל צעיר הרגשתי כמה הכאבתן לי אבל ידעתם גם לפצות. קבלתי ממכם 2 מתנות.....שבזכותן לא יצאתי למלחמה איתכם. למרות שעד שקבלתי אותן דיי הוצאתן לי את הנשמה. וכדי לרסן אותכן ניתנו הגלולות. ובגיל מסוים כמדומני 36 התפרעתם שנה שלמה 365 יום בשנה בלי שקט בבלוי בין האמבטיה לשירותים. ואז כשרצתי להזדכות עליכן הופצצתם בהורמונים.... בתור מתנה קבלתי ציצים עומדים בלי ניתוח סטייל דולי פרטון.... ואת שוקי כמובן שהתנחל לו על אחד מתאומי....... את שוקי הסירו אחר כבוד וטיגנו אותו כמו לובסטר אמיתי..... וכשחזרו התשובות והתברר שהוא רגיש להרורמונים.... הוחלט להפציץ אותכן לשתק אותכן לכמה שנים..... עד יעבור זעם ככה אומרים... זריקה כל 3 שבועות ישר לבטן וכדור פיצוץ כל יום..... אבל זהו כלו כל הקיצים..... ופגעתן גם בכבד בגלל הכדור פצצה. ועל זה קצת קשה לי לסלוח. עם הצלקות בו אצטרך לחיות ובמעבר לכדור אחר.....נשארו 2 ברירות זריקה כל 3 שבועות במשך ארבע שנים וחצי וכדור כל יום.... ואז אתן כבר לא תחזורנה לתפקד מלא........ אם בכלל.... אז אתן הולכות לכן לדרכן לפורמלין..... ואני אמשיך את חיי ואגיד שלום לגיל המעבר לכל החיים..... ואחיההההההההה בכל יום ואחייך כמה שיותר...... אני אולי לא הצעירה שהיתי מלפני שנה וימי הצעירים נגמרו כשקבלתי את שוקי... אני אהיה זקנה אבל חכמה....ואני יהנה מכל יום למרות שקבלתי קיצור בפז"מ של השרות של החיים. עם פחות סיכונים של סרטן ויותר סיכונים של גיל המעבר.... מחרתיים כשאורדם על שולחן הניתוחים אגיד לכן שלום ולא להתראות...... גמרתי להתאבל על מה שכבר לא יהיה לי. ואשקיע רק במה שיש לי..... נאנוש

מזי א

New member
../images/Emo50.gif

שיעבור בקלות אני מאוד מעריצה אותך, על איך שאת מקבלת ומתרגמת לכתוב את כל העובר עלייך בהצלחה רבה והמון בריאות

לשנים ארוכות של בריאות

כמו שאת מתארת את המצב, זה נשמע כמו משהו שהיה צריך להעשות כבר. כדי לחסוך ממך את כל תופעות הלוואי וכל הסבל מהזריקות והכדורים. אני בטוחה שזו החלטה קשה לעשות אבל כזו שתתן לך קצת שקט נפשי ופיזי. נראה לי שזה יחזיר לך מהכוחות שאת זקוקה להם. והגישה, אהבתי את הגישה. כמו שאומרים, זה מה שיש, ועם זה ננצח. שיהיה לך רק טוב, ובהצלחה בניתוח.

ornusha

New member
המון המון ../images/Emo50.gif

ושוב, למרות שזה לא קשור, אני רוצה להחמיא לך על הכתיבה שלך ועל הדרך המיוחדת בה את מצליחה להתבטא... חוץ מזה, אני רוצה להחמיא לך על הגישה המדהימה שלך לחיים ולמצב שלך בפרט. אני יודעת שתתגברי על כל דבר, ושתצליחי בכל מה שתרצי (טפו, טפו, טפו) רק בזכות הגישה שלך. ושוב, בהצלחה!!!

לקבל בהשלמה מצב נתון...

אני מאד מסכימה עם הגישה שלך נאן, אני חושבת שלמרות הכאב והצער והקושי שבפרידה מחלק מהגוף שלך - השלמה עם המצב הנתון היא בריאה יותר עבור הנפש שלך. והנפש היא החשובה מכולם... לדעתי הגישה החיובית הזו רק מראה כמה שאת מתרכזת בעיקר ולא בתפל, וכמה שאת חזקה... מאחלת לך המון בהצלחה, חיזוקים וחיבוקים ! לולו.
-------------

מלמלה

New member
הי חומד

הפור נפל וההחלטה הגיעה אני מקווה שאת שלמה בהחלטתך ומרגישה את ההקלה שב-"להחליט" אני מקווה שזוהי תחילתה של דרך הבריאות אצלך ושיחד עם הצמד חמד תפרדי גם ממספר רופאים ומרפאות שביקרת אותם יותר מידי לאחרונה
חיבוק נישוק ואהבה

נאנושה, עכשיו כבר 3 אחה"צ

את בטח אחרי, החלק "המקולקל" בחוץ, את קילו פחות...
ומי צריך אותם בכלל עושי הצרות האלה, שמחתי להיפרד מהם. התקפי החום והקור וכל הבוג'רס של גיל המעבר אכן התעורר ותקף, אך זה נמשך מספר חודשים וזהו..אין.....וכמובן שאין גם את הניג'וס החודשי...... התחזקי לך יקירתי, צעד צעד ושובי מהר מהר לכתוב לנו את המילים היפות שלך. חיבוק יקירתי איילת האביב

yamit23

New member
מחזיקה לך אצבעות../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אהובתי, מחרתיים מאתמול... = מחר? מקווה שהכל יעבור בשלום, ושתתעוררי עם הקלה גדולה. מבטיחה לחשוב עלייך כל הזמן, ולשדר לך דברים טובים. ימית

למעלה