פרידה

פרידה

שלום, הסיבה שהגבתי לבחור שדווקא נתן מחמאות הייתה שכשנכנסתי הייתה ההודעה שלו אחרונה. תודה על הפידבק זה היה מעניין. לצערי לא אוכל לשנות את ההתנהגות כי התוכנית כבר צולמה כמעט עד הסוף. אבל אני יכול רק להגיד שהרבה מזה זו עריכה שבאה להציב אותי על משבצת הווינר\מנייאק. אני כנראה לא אוכל להמשיך לכתוב כאן כי המתמודדים האחרים (שבניגוד למה שאתם חושבים כן קוראים כל מילה בכל פורום) נכנסו בי על זה שאני כותב בפורמים. תוך שעה מפרסום השאלה שלי כבר קיבלתי טלפונים ממתמודדים אחרים על הסיפור הזה. בנוסף לזה רק רציתי לתקן רושם שנוצר כאילו אני ימני קיצוני, אני ממש לא אני תומך מרכז, והוויכוח שלי עם העיתונאי הערבי נמשך כ 20 דקות שמהם הם הוציאו כמה משפטים שהציגו אותי בתור איזה פאנט ימני. בכל אופן שמתי לב לכך שאתם מאוד אוהבים את מלודי, אז שתדעו שאני והיא נהיה ברדיו 103 FM ביום חמישי הקרוב בין תשע לאחד עשרה בערב, אני לא יודע איך קוראים לתוכנית אבל הבנתי שזה רק דיבורים ושזה באזור המרכז. שם תוכלו לשמוע את שניינו מתבטאים בחופשיות בלי נציגים של ההפקה שיושבים לנו על הנשמה. המון תודה תמשיכו לצפות אריק נ.ב לגבי הטעויות כתיב אז כן יש לי דיסגרפיה שזה סוג של דיסלקציה (אף אחד לא מושלם...)

חבל על ההודעה החדשה, ../images/Emo42.gif

אבל תודה בכולופן

FrAnzY

New member
יש משהו שמאד מעניין אותי לדעת.

שמת לב שאתה סותר את עצמך? מצד אחד אתה מודע לזה שההתנהגות שלך כמו שהיא, אבל מצד שני אתה אומר שמדובר בעריכה? אז מה אתה מנסה לרמוז? שהעריכה כביכול הוציאה את רוני חמודה (סתם דוגמא) ואותך מניאק? דרך יפה ומקורית לגרום לנו להאמין. סבבה, אז כמו שאנחנו השלמנו עם העובדה שהאופי שלך כזה - ככה גם אתה תשלים איתו. אין שום סיבה שלא תעשה את זה. ובכלל, למה להפיל את זה על העריכה? קצת דבילי הייתי אומרת. בכל אופן, מצטערים על ההתנפלות. כולנו קצת הגזמנו עם התגובות שלנו (תסכימו, תסכימו(. תשאיר דקה את התוכנית בצד, ותחשוב רגע על עצמך ועל החיים האישיים שלך. מה יקרה אם תשנה קצת את האופי שלך? נכון שאתה לא יכול לשנות אותו ולהחזיר את הגלגל אחורה בנוגע לתוכנית, אבל ככה בכללי, תשנה אותו טיפה. זה יעזור לך הרבה בחיים. מניסיון. ד.א, אם שאר המתמודדים קוראים פה - חבל שהם לא מגיבים. קצת תגובות מהם לא יזיקו. שיהיה בהצלחה!

iltw77

New member
אתה בעד לגרש יהודים בלי תמורה???

שיגרשו אותך מרוסיה?? ככה כי אתה יהודי ? מה זה גם אם אתה מרכז אתה צריך להתנגד לגירוש יהודים ללא תמורה

טלמ

New member
אולי אתה חושב ככה

אני מרכז, פעיל קדימה. ואני תומך בתכנית ההתכנסות ובויתורים למען שלום עתידי ושיפורה המצב הדיפלומטי של מדינת ישראל. כמו כן ההתכנסות תוביל לשיפור המצב הכלכלי בעתיד הרחוק והבעיה הדמוגרפית

iltw77

New member
זובי בובי - האמריקאים פרסמו רק היום

שהם לא מכירים תקלוט אתה הולך לזרוק עשרות אלפי יהודים ע ש ר ו ת אלפי יהודים בני עמך מהבתים בשביל הכבוד לאולמרט מזכיר משהו ? מן העבר?

iltw77

New member
הנה תקרא ! אתם לא נורמלים! חבר'ה

המתנחלים הם הרוב ביחידות הקרביות ! אתם גורמים להחלשת ישראל , אתם רוצים בלאגן במדינה?? --- בכירים בממשל בארצות הברית מבהירים בשיחות בלתי רשמיות כי ארצות הברית תתמוך ככל הנראה בביצוע תכניתו המדינית של רה"מ אהוד אולמרט, אך עם זאת לא תראה בגבולות שייקבעו על ידיה כגבולות הקבע של מדינת ישראל. כך מפרסם הבוקר העיתון 'הארץ'. על פי האמור, ארצות הברית תראה בגבול של קבע רק את הגבול שיוכר תוך משא ומתן ובהסכמה בין ישראל לרשות הפלשתינית. הבכירים אומרים כי אמנם יתכן שהפלשתינים יאותו להסכים לגבולות "ההתכנסות" של אולמרט, ואז יסכים גם הבית הלבן לתת תמיכתו לגבולות אלה, אך אם הנהגת הרש"פ תתנגד הרי שגם ארה"ב לא תראה בגבולות אלה גבולות קבע. במהלך החודש הבא צפוי ראש הממשלה אולמרט להגיע לוושינגטון כדי להציג את תוכניתו המדינית, ולבקש את התמיכה האמריקאית לביצועה. כאמור, הוא אמנם צפוי לזכות בתמיכה לביצוע אך ארה"ב תמשיך לדרוש מהלכים מדיניים עד להשגת הסכמת הרש"פ לנסיגות הישראליות

j123

New member
מלודי אישרה את הידיעה

בתגובה חדשה של מלודי בקומונה כאן בתפוז, מלודי אישרה את הידיעה כי תתארח ביום חמישי, ברדיו 103fm, בין 21:00 ל- 23:00. אוהדי מלודי מתבקשים לתמוך! ובכל מקרה, להיכנס לקומונה (עדיין לא עשיתם זאת???).

j123

New member
אפשר להאזין לתוכנית

ולעלות לשידור. לזה התכוונתי, ונראה לי שגם מלודי.

alfa and omega

New member
היי אריק

אתה יודע מה? אני מצדיעה לך ועצם העובדה שאתה פונה לפורום כזה כדי לקבל איזשהו פידבק אומרת הכל על האישיות האמיתית שלך ולא רק על הטלויזיונית. אין מה לעשות, מי שחזק ומקרין בטחון הוא זה שמצליח בסופו של דבר לא משנה באיזה תחום הוא מתעסק. בעיני, אתה היחיד בתכנית הזו שמצליח להעביר, למרות העריכה העצבנית, את האישיות האמיתית שלך ולא סתם מנסה לשחק למצלמה מה שיאהבו לראות. אם אתה כבר משתתף בריאליתי אז בטח שזה לא בשביל להיות נחמד. אמנם, כן עצם החוויה בטח כיפית אבל בתכלס, כמו כולם אתה רוצה לנצח ואין מה לעשות כדי להיות ווינר צריך מרפקים - לדעת לשווק את עצמך הכי טוב על פני השאר. בינתיים לדעתי אתה מצליח יותר מכולם שם ובלי להשתמש בגימיקים זולים של הצעות חתונה על מנת למשוך תשומת לב. אני מקווה בשבילך שתנצח בגדול וגם אם לא, מצפה לך קריירה מדהימה (כבר יש לך, אם חושבים על זה, ובלי קשר לתכנית) כי באמת מגיע לך ואתה עבדת קשה על זה. אל תעלם, ליה.

למעלה