פרידות - למי זה טוב?

AlteX

New member
פרידות - למי זה טוב?

שלום... היום חשבתי על פרידות. על כך שכל פעם שיצא לי להפרד מבחורה ביוזמתי, במהלך השיחות על הפרידה תמיד אמרתי את המשפט הבא: "לשנינו יהיה יותר טוב". אמרתי את זה בנסיון נואש לגרום לבחורה להרגיש טוב יותר עם כל העניין, והדבר לא ממש התקבל אף פעם... "לך יהיה יותר טוב, אבל לא לי!". אני בהחלט יכול להבין את זה, שהרי הבחורה שרויה באותו רגע במערבולת של כאב וכעס, והעתיד לא נראה לה מזהיר... בלשון המעטה. אבל אחרי הכאב והכעס, בואו נסתכל על זה שוב. אם באמת לי יהיה יותר טוב ולה יהיה יותר רע, הרי שזה אומר שאם הייתי נשאר איתה אז לי היה יותר רע ולה היה יותר טוב. האם היא באמת רוצה שיהיה לי יותר רע? לא נראה לי... היא כן רוצה שיהיה לה יותר טוב... אבל האם באמת יכול להיות לה טוב אם לי יהיה רע? האם באמת יכול להיות לה טוב איתי אם אני אהיה במערכת יחסים שאני לא שלם איתה? על איזו שמחה וכיף אפשר לדבר כשאחד מבני הזוג לא שלם עם המצב? אולי שמחה מזויפת, אבל לא יותר... וזה יפגע בה הרבה יותר לאורך זמן מאשר העזיבה שלי תפגע בה עכשיו. לכן העזיבה שלי היא אכן לטובת שנינו. אתם מוזמנים להסכים או לא, ולכל מי שמסכים (ולעצמי קודם כל) אני רוצה להגיד את הדבר הבא: הלוואי וכולנו נזכור שהעזיבה היא גם לטובתינו כל פעם שאנחנו "נזרקים"!

../images/Emo45.gif -

זה דבר שחשבתי עליו מזמן לאחר שנזרקתי, ומעולם לא חשבתי להעלותו על הכתב. כל הכבוד על החשיבה ועל צורת הניסוח. אהבתי :))

למעלה