פרידות...

פרידות...

היה לי העונג להכיר חלק מהכותבים בפורום באופן אישי. היה לי ה"צער" להכיר את הפנים המכוערות מאחורי המסכה היפה של חלק אחר מהכותבים בפורום. אני לא מאלה שהולכים בשקט ולכן ההודעה הזו נכתבת כאן עכשיו, למרות שאת מה שהיה לי לומר אמרתי לחלק מכם באופן אישי. אני מאחלת לכם רק טוב. באמת. גם לאלה שמלכלכים חופשי ומספרים סיפורים על דברים שלא היו ולא נבראו, לדברים כאלה יש נטיה לחזור אל השולח כמו בומרנג. ענבל.

ברק013

New member
אפשר פרטים?

בכל אופן מאחל לך שלא תיפגעי עוד לעולם. עוד 8 יום ו-12 שעות (אבל מי סופר...)

על האש

New member
אני משער לעצמי...

שזה קשור בצורה כול שהיא לתמונה... בכול אופן ענבל. אל תתני לאנשים שמעלילים עלילות ומנסים למצוא לעצמם רכילויות למינהם. לפגוע בך... זה לא שווה את זה. וחבל שנפסיד אותך בגלל אנשים,שפשוט לא מפסיקים לייצר שערוריות... את מקסימה ותמיד כיף לשמוע את דעותייך בעניינים שונים כאן ובבינו לבינה.. אל תתני ליחס של אנשי למנוע ממך לעשות דברים שאת אוהבת.... בכול אופן מקווה שתשני את החלטתך...

על האש

New member
אז עדיין כול מה שאמרתי כשר...

רק לגביי הנושא שעליו מדובר (לא התמונה). שוב באמת יהיה חבל להפסיד אותך בגלל מספר אנשים...

לצערי זה כבר נגרר רחוק מידי

וזה כבר מלוכלך מידי. אני לא אריב עם אנשים פה בפורום אז אל תדאגי (את יודעת שהכוונה אליך) ואני לא עושה פה תחרות עם אף אחד, לא על כתיבה בפורום ולא על פופולריות. אז תרגישי חופשי להפסיק את "התעמולה" במסרים, במסינג´ר וכו´ את פוגעת רק בעצמך ובשם הטוב שלך. וחבל.

תקשיבי לעל האש.

הוא כבר עבר את כל הסיפורים המלוכלכים של ה 20 פלוס... הוא יודע. אני עד לכך

ליאן.

New member
חבל לראות שאת נוטשת.

היה נחמד.
תרמת רבות לפורום והמון תודה על כך. רק בריאות והרבה אושר בהמשך. להתראות, יקירה.

principeza

New member
ענבל יקירתי

חבל לי שאת הולכת הפורום לא יהיה אותו הדבר בלעדייך אני אתגעגע ואני מקווה שלי יהיה אותך לפחות מחוץ לפורום.. ענבלי תשקלי חזרה בבקשה!!! כולם מספיק עם הסיכסוכים למה אי אפשר להיות פה בשקט??? אולי בכלל טעינו כששיננו סטטוס והפכנו להיות לא וירטואלים? מה קרה לנו? תראו איך כולם מתנהגים ועוד ביום המפגש! בקצב הזה אני לא אבוא למפגש

SENDA

New member
../images/Emo45.gif אני בעד

גם לי נמאס מהסיכסוכים. ובאמת החל מהרגע שנהיה קשר התחלתי לר\קבל הודעות מכל מני אנשים וכל אחד אומר דברים אחרים על השני. אז לי אין שמץ של מושג מה בדיוק קורה ואפילו שהסקרנות הורגת אותי אני מציע לסגור את הריבים, להתחיל מחדש ולהתחיל להתנהג כמו בני אדם ובצורה הגונה. להגיע למפגש עכשיו יראה כמו טלנובלה, כל אחד אומר אחד בפה וחושב משהו אחר. דיי ועכשיו אחרת אני גם פורש

SENDA

New member
מה שנסגר איתי זה ...

שאני עוזב את המחשב הולך לנוח כמה דקות + הולך להכין מצרכים להכנת בראוניס שהובטח ומאוחר יותר אני יראה בדיוק מה קורה נהיה בקשר

אופקקקק

New member
מה העיניינים איתכם אנשים?!?!

אני לא כל כך בעיניינים ואני רואה שטוב שלא. אני די המומה(עדיין), יש הרבה "בוגרים" ששכחו להתבגר..נתקעו איפשהו בתיכון. בזו השניה צפי לטלפון ענבלי.

mistic guy 27m

New member
חבל מאוד

נראה לי שיש פה אנשים ששכחו לאיזו מטרה אנחנו פה. להנות מחברתם של האנשים השונים שנמצאים פה, אין פה צורך בתחרויות פופולאריות, זה לא גנון ואין צורך להתכתש לגבי מי מקובל יותר או פחות. אולי תנסו להיות קצת יותר בוגרים, חבל לאבד אנשים על דברים קטנוניים כל כך. ציפיתי לקצת יותר בגרות מקבוצת אנשים שממוצע הגילאים שלהם הוא 25. הצטרפתי רק לא מזמן כי ראיתי שיש פה משהו יפה אל תגרמו לי לשנות את דעתי. נקודה אולי תשקלי מחדש, בואו נשאיר את המשקעים מאחור וננסה להתחיל מחדש.

למעלה