פרידות

יעל1112

New member
פרידות

היה לנו חודש קשה של מריבות ואז הבעתי את רצוני להיפרד, הוא ביקש שאחכה עם זה קצת ואמר שהוא טס לחו"ל לעסקים למחרת וכשהוא יחזור תוך שבוע נשב לדבר על זה. מאז הוא בחו"ל כבר שבועים וכל פעם שאני מעלה את עניין המשבר בינינו בטלפון (שאני פגועה מהתנהגותו וכו') הוא אומר שנדבר על זה כשיחזור ושהוא עסוק, עייף והראש שלו בעניינים אחרים (עבודה).... מה עושים?? מצד אחד זה לא לעניין להיפרד בטלפון..מצד שני עד שאנחנו לא מדברים וסוגרים עניינים (לכאן או לכאן...) אני בעמדת המתנה שהיא קשה מנשוא!! בינתיים הוא בחו"ל. להמשיך לחכות?? יש לי ברירות אחרות בעצם? להודיע על התנתקות חד צדדית? :(

Cobe Anan

New member
נחמד שהוא טורח לגלות אכפתיות..

אם ככה אכפת לו גם כשהוא יודע שאתם על סף פרידה (או יותר נכון- מעבר לסף...), אולי לא מגיע לו שתחכי עד שהוא יחזור כדי להיפרד ממנו.. תגידי לו שנמאס לך לחכות, תגידי לו שאם "כל כך" אכפת לו ממך עד שהוא לא טורח אפילו להתייחס לנושא שמפריע לך במינימום הרצינות הראויה, אז אולי במילא אין אפילו על מה לדבר, ואת פשוט רוצה להשתחרר ממנו.. תגידי לו שהוא לא יכול לכבול אותך ככה לקשר שלכם מצד אחד, ומצד שני להתנהג כאילו את לא שווה אפילו את הכמה דקות שיחה האלה...ג€!!!Ditch the biAtch!ג€ זהו..

יעל1112

New member
נפרדנו

נפרדנו אתמול בלילה.. הוא אמר שהוא לא מבסוט מזה אבל "כרצונך"... אבל בתחושתי אני מרגישה את מה שאתה אומר. שזה לא הוגן לשבת ולחכות אם הוא לא מוצא את האנרגיות להשקיע בשיחה

למעלה