פריהנד 9 מי יודע?

כתר ארי!

New member
פריהנד 9 מי יודע?

פריהנד תכנה נהדרת אבל מה עושים שהפונטים בעברית לא עולים,הבנתי שהפריהנד משתמשת בפונטים שקיימים במערכת ,היינו בפונטים שקיימים במחשב שלי,אבל למה אצלי התכנה לא מצליחה להשתמש בפונטים העיבריים? במחשב שלי מותקן אופיס פרימיום באנגלית עם תמיכה בעברית ו-win 98 enab אז מה הבעיה ואיך פותרים אותה ???

bandi

New member
ישנה

ישנה תוכנה שהופכת העברית ומקנת את הבעיה הזו מיוחד לתוכנות כאלה נידמה לי GOODHEB או משהו דומה לא זוכר

קודקוד

New member
אולי הכוונה ל- EASYHEB

אין לי מושג לגבי שימוש בתוכנת גרפיקה אבל להעתיק עברית למסמך וורד בעברית מבלי שיתהפכו האותיות,יש את תוכנת EASYHEB שאפשר להוריד חינם מ: http://logicsoft.netvision.net.il

noam01234

New member
גופנים לפריהנד

כדי לתמוך בעברית בפריהנד לא מספיק להפוך את העברית אלא גם צריך פונטים עבריים שמותאמים לתוכנה פונטים אלו מסופקים ע``י חברת אימפקט ויש עוד חברה ששכחתי את שמה בכל מקרה הגופנים צריכים להתחיל באות X או V ואחריו קו תחתון ההבדל ביניהם הוא החברה המייצרת אותם דוגמא: V_david נסה להשיג לך פונטים כאלו ואים לא תמצא צור קשר (צריך לחפש אצלי בבוידם)

סקאי :)

New member
לכבוד כתר ארי

כנראה שיש לך דיסק צורב של פרי הנד ויש איזה שהוא פלג שלא מאפשר לתת פונטים בעברית כרגע לא ניתן לעשות כלום בנידון כי לא הצליחו לפתור את בעיה

למעלה