פריזה בנוגע למקום עבודה

פריזה בנוגע למקום עבודה

הייתי בראיון עבודה לפני כמה זמן והם נעלמו, היום הם חזרו ורוצים להמשיך. שאלתי את הקלפים - האם כדאי לי להמשיך בראיון עבודה? זה מה שיצא מלך החרבות, אביר החרבות, שני הגביעים, חמישה גביעים, תשעה גביעים, אס המטבעות קלף סיכום = גלגל המזל

צ ל י ל 8

New member
וכי למה לא בעצם ../images/Emo35.gif

משאלת אני מבינה שאינך עובדת היום. אז למה לא להמשיך ואולי להתקבל למקום עבודה? בגדול, אני חושבת שעפ"י הפריסה כדאי ויש פוטנציאל טוב.

העניין הוא שאני עובדת

באותו מקום עבודה המון שנים, עם בוס שהוא חבר קרוב שלי. המעבר למקום העבודה החדש דרוש בארגון של תפקיד חדש, ונסיעה ארוכה הלוך חזור, כשכיום מקום העבודה הוא ליד הבית. החיוב - תנאי העבודה משתנים ומשתפרים. השלילה - הפחד מהחדש. האם להמר? רוצה לנסח שאלה חדשה בקשר למקום הנוכחי - האם יש סיכוי שישופרו תנאי העבודה שלי. איך לשאול? איך לנסח וכמה קלפים? האם פריסת שאלה?

צ ל י ל 8

New member
לגבי פוטנציאל במקום הנוכחי

את יכולה לעשות פריסה קלטית ולשאול: מה הפוטנציאל התעסוקתי לשי במקום עבודה X בשנה הקרובה?

הנה הפריסה - ומה לגבי ההצעה?

לסרב לה? סיכום, יכולת, כיוון הרוח - שבעה מטות בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - נער החרבות רוצה אבל פוחד-אס החרבות עתיד קרוב, כארבעה חודשים - אס המטות מה עוזר או בעד - שמונה גביעים עבר קרוב, כארבעה חודשים - עשרה מטבעות זווית הראייה של החברה - צדק מה חוסם או נגד ? - שמונה מטות דימוי וזווית אישית - האיש התלוי שיעור רוחני לשואל בהווה - נער המטבעות תודה,

batgalim

New member
פירוש לפריסה ../images/Emo26.gif

לפי הבנתי הפריסה נעשתה לגבי מקום העבודה הקיים, והקלפים מראים בעצם שכדאי לך ללכת על ההצעה השניה. 8 גביעים נמצא בעדך כשהעיצה שלו היא לעזוב, ללכת לחפש משהו טוב יותר, 8 מטות מבטא את ההתלהבות והרצון שלך להגשים עצמך במקום עבודה זה, ראייה אשלייתית שבה הכל יכול להיות טוב יותר - שאיננו כך כלל וכלל. גם 7 מטות בסיכום מדבר על מצב בו את נמצאת בתחושה שלא מקשיבים לך ולא מוכנים לקבל את דרישותיך. מצב של התגוננות ותחושה שאת נדחקת לפינה, ולא נותנים לבקשותיך ביטוי. קלפי העתיד מדברים על התחלה מוצלחת, את אמנם יוצאת ממקום מבוסס וטוב אך ההתחלה החדשה תביא עימה אנרגיות חדשות ונלהבות. השיעור אותו עליך ללמוד הוא לצאת מהמקובעות, מהבחינה והביקורת העצמית הטבועה בך, ולקבל את השינוי, לחשוב בצורה מקורית ולא לפחד משינויים. במקום עבודתך את חשה שאת יותר מידי מתפשרת על דברים רבים, ובשל כך צריכה לעזוב ולחפש מקום אחר אך חוששת לעשות את הצעד המתבקש. הסביבה דווקא תומכת ברעיון של בחירת מקום אחר מתוך ראיית חוסר הצדק שנעשה לך במקום הנוכחי.

למעלה