פריז ביום אחד

yaam

New member
פריז ביום אחד

שלום לכולם! ציכה להעביר יום אחד לבד בפריז, conections, יש עצות מה כדאי לראות, היכן כדאי להעביר את הזמן??? תודה

lady_anne

New member
ברוכה הבאה לפורום, YAAM ../images/Emo39.gif

ומאחר ומדובר ביום אחד לא הייתי מתיימרת אפילו להציע לך להתמקד באתרים תרבותיים/הסטוריים וכו´, אלא פשוט לצאת לרחובות, לטייל בשאנז אליזה מקצה לקצה, לשבת בבית קפה ולשתות שוקולה-שו ופשוט לספוג את האוירה של העיר המקסימה הזו. בדרך תראי גם את מגדל אייפל ושער הנצחון והאובליסק כך שלא תוכלי להגיד שלא ראית כלום מפריז.. טיול נעים.

נופשת

New member
יום אחד.

אני דווקא, הייתי הולכת לטייל באחד מהאיים של פריז. ורוכשת בשדה תעופה גלויות של שאר האתרים, לשינון במטוס. פריז בעיני היא האוירה יותר מהאתרים.

חיננית

New member
תלוי מה את אוהבת

אם גנים-לכי לגני לוקסמבורג . ואולי גני טילרי עי השאנז אליזה -2 ציפורים במכה אחת. אם חובבת אמנות-כמובן ללובר אפשר מוזיאון פיקסו נהדר יש מוזיאון רודאן הפסל שלא צריך להוסיף מילה על איכות יצירותיו וכמובן מוזיאון הרכבת ד´אורסי-תבחרי אחד מהם או יותר לפי הזמן שאת מקדישה למוזיאון. אם מחפשת אוירה -פרוזאית טיילי באיים שעל הסיין ,קצת על הגשרים הרומנטיים ,קפצי לנוטר דם שעל האיל דה סיטה . ואולי תשוטטי לך בגדה השמאלית וברובע מארה המתחדש. שבי באיזה בית קפה פריזאי טיפוסי ותהני.

למעלה