פריחה בגוף

irisiris1

New member
פריחה בגוף

שלום. בימים האחרונים חטפתי פריחה ופצעים דמויי אבעבועות בפלג העליון של הגוף - חזה גב בטן מצח וחלק פנימי של הזרועות. ממה זה יכול לנבוע? אני לא רגישה לשום דבר, חליתי באבעבועות רוח בילדותי (וזה לא אותו הדבר כי הפעם אין לי חום ואני מרגישה טוב למעט גירודים בגוף) אני מפנה זאת לפורום כי התור הראשון לרופא עור בקופ"ח כללית שבה אני חברה הוא רק לתחילת אוגוסט ולא נראה לי שצריך ללכת לבי"ח בגלל דבר כזה. ניסיתי למרוח לימון על העור ולייבש את העור עם סבון אסותא אבל זה לא עוזר. האם יש תרופה טבעית לטיפול?

clipsa

New member
ברוכה הבאה איריס../images/Emo13.gif

טיפול הומאופתי הוא רעיון טוב,רק שאין אפשרות לבחור לך את התרופה המתאימה בלי לראות אותך ולשוחח פנים אל פנים..... את מוזמנת לקרוא כאן מעט על הגישה ההומאופתית ,על אופן בחירת התרופה וכן מה הופך חומר מסוים לתרופה הומאופתית.. כדאי גם לנסות ולברר עם עצמך שאלות בשני מישורים: האחד - במישור הפיזי, האם קיבלת לאחרונה חיסון? האם אכלת משהו שאינך רגילה לאכול? האם החלפת בושם,אבקת כביסה, מרכך,שמפו,צבע לשיער, קרם לפנים,קרם גוף, קרם הגנה מהשמש וכד.... השני - במישור הכללי - מה מתרחש לאחרונה בחייך מבחינת אירועים, מערכות יחסים עם הסביבה,עבודה.... האם את נמצאת כרגע לפני איזשהוא מועד הגשה,נסיעה וכן הלאה. נסיון לברר עם עצמך את שני המישורים יתן לך אולי קצה רעיון למה שקורה. חשוב להבין שגם אם מצאת תשובה חיובית במישור הפיזי....אין זה אומר שזה הגורם האמיתי הפנימי לבעיה אלא רק הגורם המשפעל שגירה את הגוף להוציא את הפריחה על מנת לאותת לך שיש איזו בעיה אחרת ...עמוקה יותר - לא פיזית. בהצלחה, שולמית. הומאופתית קלאסית.

irisiris1

New member
כן

תודה על המענה כן, השתמשתי בקרם גוף חדש לא ידוע מים המלח השתמשתי בסבון נוזלי חדש של פנינה רוזנבלום והכי חשוב השתמשתי פעם אחת בשמן נבט חיטה שכנראה פג תוקפו לא חשבתי שזה בגלל זה...

clipsa

New member
../images/Emo140.gif צעד קטן קדימה

ויחד עם זה... אני משערת שזו לא הפעם הראשונה שיצא לך לנסות דברים חדשים..... מצב פיזי מסוים הוא תולדה של רגש מסויים,ולכן גם הריפוי עובר דרך הרגש..

למעלה