פריחה בפנים

פריחה בפנים

לבני בן החצי שנה יצאה פריחה קלה בפנים. הוא התחיל לאכול מוצקים לפני כשבועיים: תחילה בטטה, אח"כ קישוא, גזר וקצת עגבנייה. עד אתמול לא היתה שום פריחה אלא יצאה רק היום, ודוקא היום לא אכל משהו חדש. אני חושדת בעגבניה שאכל לפני יומיים - האם יתכן שיקבל פריחה יומיים אחרי?

lital_helmer

New member
../images/Emo207.gifפריחה בפנים

לבני בן ב4 חודשים וחצי הופיעה מעין פריחה..נראה כמו כתם אדום על כל לחי (הוא נראה כאילו סמוק מאוד) והעור לא ממש חלק כשמסתכלים מקרוב. הייתי אצל הרופא אבל הוא אמר שזה לא כלום ועלי למרוח לו קרם פנים לתינוקות (??). ועוד דבר שאשמח לדעת, האם יש תזונאית המתמחה בתזונת התינוק שאפשר להתייעץ איתה? בפורום? בפגישה? אם מישהו מכיר כזו ויכול להמליץ..

שלום לליטל הלמר

בקשר לפריחה- לא ראיתי לכן אתייחס רק לדברי הרופא.. אם אמר שהכל תקין אז יופי ואת יכולה למרוח את המשחה של וולדה (זו לתפרחת חיתולים). המשחה של וולדה הוכחה אצלינו ואצל חברים ומטופלים רבים כהצלחה מסחררת בכל הנוגע לעור. (מכירה מישהי שעל כל עקיצה או פריחה מורחת מעט מהמשחה העשירה בשמנים אתריים וראו זה פלא הכל נעלם..). אני מייעצת בפורום זה וכן מטפלת בפעוטות ובוגרים. בהצלחה

שלום לאמא של גיאיו

אכן יתכן וישנה רגישות. לכי עם האינטואיציות שלך והוציאי את העגבניה מהתפריט למשך מס' ימים. במידה והרגישות נעלמה- בינגו! במידה ולא-נסי להוציא מוצר מזון אחר שנחשף אליו לאחרונה. כך בשיטת האלימינציה ניתן לחשוף ממה רגיש בנך. בהצלחה ובתאבון

למעלה