פריחה נעלמת וחוזרת

eashushan

New member
פריחה נעלמת וחוזרת

שלום לחברי הפורום, לפני שנה בדיוק כשאני ומשפחתי היינו בניו-זילנד בני בן ה-4 פיתח פריחה מוזרה. בהתחלה באזור החגורה והרגליים, ואז נעלמה לחלוטין. אחרי כמה שעות הופיעה מחדש בבטן, ושוב נעלמה לחלוטין, למחרת הופיעה באזור הפנים- יצרה נפיחות גם בגרון, וסיימנו לבסוף במיון שם הצילו את חייו לאחר שהפריחה סגרה על קנה הנשימה. למיטב זיכרוני הכל התחיל במחלת חום קלה שנעלמה ואז הכל התפרץ. למרות שזה נראה קשור לאוכל- לא היה שום מאכל שניתן היה לקשור את המקרה אליו. עכשיו- שנה אחרי- הפריחה פתאום הופיעה והייתי שמח לתובנות של מטפלים בעיקר אם למישהו יש ניסיון עם מקרה זהה..

ofir tcm

New member
שבת שלום eashushan

ראשית אומר שכדי לדעת עד כמה אפשר לעזור לבנך, אליכם להגיע למטפל/ת ברפואה סינית ע"מ שיראה את הילד יבצע תשאול מדויק, ויבדוק פרמטרים נוספים ע"מ להגיע לאבחנה. אוסיף כי מצב כזה של סימפטומים (בינהם גם סימפטומים עוריים) שמופיעים ונעלמים לסרוגין מאובחנים פעמים רבות ע"י הרפואה הסינית כמצב בו פתוגן (גורם מחלה) מסוים חדר לגוף ומסיבות שונות לא סולק לחלוטין מהגוף ונשאר במעין "מצב רדום".לעיתים יש "התעוררות" של הפתוגן והופעה חוזרת של סימפטומים. התעוררות זו באה פעמים רבות בעקבות מחלה או שינוי מסוים שהחליש את המערכת החיסונית של הגוף. האבחנה המדויקת ושיטת הטיפול יקבעו ע"י המטפל/ת אליהם תפנו (ואני בהחלט ממליץ לך לפנות). בד"כ כךלל אנ מטפל במקרים כאלה בעזרת צמחימרפא סיניים או בשילוב של צמחי מרפא ודיקור. בברכת בריאות שלמה, אופיר מיכאליס Dip.Ac. מטפל מוסמך בדיקור סיני, צמחי מרפא ושיאצו באיזור חיפה, העמקים והצפון מנחה במכללת מדיסין-חיפה נייד: 0546-747891 דו-אל: [email protected]

המלצות על מטפלים רק במסרים אישיים

אני מזכירה לכולכם, שהמלצות והפניות למטפלים רק במסרים אישיים. על פי תקנון תפוז, פרסום אישי אפשרי רק בחתימות. אנא הקפידו על כך.

RanLoel

New member
פריחה עורית

בהמשך לדבריו של אופיר, כדאי קודם כל להיוועץ ברופא, במיוחד עם הפריחה מערבת חום מערכתי. לאחר אבחנה מערבית שתשלול מחלות שונות המתבטאות בפריחה עורית, הטיפול ברפואה סינית יוכל לעזור. הרבה הצלחה, רן

אלרגיה

היי, אכן, זה נשמע כמו אלרגיה לאוכל. אבל זה גם יכול להיות אלרגיה לפניצילין למשל, האם נתתם פניצילין בפעם הראשונה שזה קרה? יכול להיות שזה גם אלרגיה לחומר מסוים. אני הייתי מציעה לך לשלב: לעשות בדיקות אלרגיה, לנסות לאתר את הגורם האלרגני. טיפול ברפואה סינית יוכל להוריד את כמות השימוש בסטרואידים ולמתן את הגרד- במידה וקיים. במקביל יוכל גם לאתר את הבעיה ולנסות לטפל בה מן השורש. לא הייתי מוותרת על אף אחד מהשלבים הללו. בהצלחה, יעל

למעלה