פריחת הלוטוס - קורס וויקה

gwizard

New member
פריחת הלוטוס - קורס וויקה

פריחת הלוטוס מסמלת סיבתיות בחיי הרוח. למעלה מהבוץ של הביצה (הגשמי) גדל במימיה העכורים (הרגשי) דרך האוויר (המנטאלי) שואף לאורה של השמש (האלוהי) הוא פורח לפרח לבן ומהמם ביופיו ובדיוק כמו הלוטוס, כך גם אנחנו גדלנו ופרחנו ועכשיו הגיע הזמן להזריע זרעים קטנים של ידע. אני מתכבד להכריז על פתיחת הרשמה לקורס וויקה דרגה ראשונה "פריחת הלוטוס". מידע נוסף תוכלו לקרוא בעלון הקורס הנמצא כאן: www.wicca-israel.com/course בברכה, אלון.

gwizard

New member
דעתך לא השתנתה במשך שנתיים ?

זה די עצוב, אתה יודע. רוב האנשים היו אמורים להתפתח אפילו קצת במשך הזמן הזה. חבל.

ToryMaster

New member
וואו

תגידו, ארי אל, טל, אתם לא מתכננים לעשות משהו בנוגע לשני המעצבנים?

TheBlueOne

New member
*מוציא חבל*

*קושר את שניהם גב אל גב וזורק באמצע שום מקום* יותר טוב?

gwizard

New member
*מדליק סיגריה*

השום נמחק מהעשן והמקום מתגלה כרחוב רבי עקיבה בבני ברק. ואז מיליוני חרדים קופצים על ג'סטין וסוקלים את הכופר בזמן שאני מבצע את כישוף ההעלמות שלי.

T i a

New member
חממ... ג'אסטין גם אני כאן ../images/Emo4.gif

למה צריך להיות שלילי כזה, אולי תתנו פשוט לאנשים להחליט בעצמם. בוא נשאיר את ההודעה הזאת פתוחה לשאלות ותשובות ולא לבחוש את "העבר"! אנחנו עובדים הרבה זמן על הקורס הזה,,, כזכור לך מאז.... וממש לא יפה מצדך אפילו רק לא להתייחס לעבודה שלנו אלא גם לזלזל בה. חיבוק גדול
נטלי

Justin Angel

New member
ואם לא היית כאן

את חושבת שהייתי כזה נחמד לאשתך?
שלחתי לך מסר אישי :) וחיבוק ענק בחזרה
Bella strega sulla terra

T i a

New member
חוק בארץ

הבעיה שלנו, הבעיה זה חוק בישראל. וויקה היא דת ואי אפשר להגיד אחרת, לכן אסור לנו לשדל קטינים לדת זרה
בת כמה את?

נטלי זו יולה- אבל בכל מקרה....

אני התחלתי לשאול את אמא שלי בקשר לעניין הוויקה .... והיא די לא רוצה שאני אלך ללמוד את זה בקבוצה ,מוזרה. אבל , היא אכן הרשתה לי ללמוד את זה לבד.. אז מה הפיגור?.. רק רציתי לבדוק אם היא מרשה לי ,למרות שאני ידעתי שאסור לי להשתתף בשיעור .

פיגונת

New member
באמת חבל שלקטינים אסור ללמוד

כבר זמן רב שאני מתעניינת ועוסקת בוויקה. חבל מאוד, זה אפילו איפהשהוא חלום שלי לעסוק קורס בוויקה, אבל כנראה זה לא יקרה עד שאהיה בת 18

Duke Tear

New member
את יכולה ללמוד לבד.

את לא צריכה שיביאו לך את המידע עם כפית, אם את כן צריכה, תפרשי כבר עכשיו. יש כל כך הרבה ספרים ,אנשים לדבר איתם ולהתייעץ איתם , כל כך הרבה פורומים בנושא ובנושאים דומים ומגוונים , כל כך הרבה מידע אמין שאנשים יכולים להפנות אותך אליו , שאת באמת לא צריכה את הקורס הזה.

gwizard

New member
יש הבדל

יש הבדל מהותי מאוד בין ללמוד לבד ובין ללמוד בצורה מסודרת כאשר יש למי להציק עם השאלות. וההבדל הוא מחויבות. כי מדריך בקורס מחוייב לענות על כל השאלות ולהסביר כל מה שידרש, להבדיל מסתם אנשים שניתן להיעזר בהם אך הם לא חייבים לענות אם לא בא להם. חוץ מזה ישנם עוד הבדלים אך זה פחות קריטי. ודרך הגב, אני אישית מאוד *נגד* האכלה בכפית וזה בחיים לא יקרה אצלי בקורס. תפקיד המדריך או המחנחה (תקרא לזה איך שאתה רוצה) הוא לכוון את התלמידים. לא לדחוף להם מידע לראש, אלא לגרום להם לרצות לגלות את התשובות בעצמם ולדעת לכוון אותם למציאת התשובות. בעצם ככה אמורים להיות כל המורים בכל בית ספר, אך לצערי משרד החינוך שלנו מאוכלס ע"י עלוקות מוצצות תקציב שלא ממש איכפת להן מחינוך. רק 0.2 אגורות שלי.

Duke Tear

New member
במהלך התעסקותי בנושא

מצאתי הרבה אנשים שענו לי על שאלות ועל מה שרציתי לדעת. לאנשים רציניים (ולא טענתי אף פעם שאני רציני) שבאמת רוצים ללמוד ,עוזרים ,כולם.

T i a

New member
שאלות:

עוד פעם? "תשובת ג'סטין" מס' 2? אני למדתי בכל מיני שיטות ומדריכים, אז מה? כל ידע תורם, והידע בא עם הזמן, לא מספיק לחפש אותו צריך להיות מספיק בשל אליו. ועל זה אני עצמי הייתי מתלוננת ומתעצבנת עד שהבנתי שזה נכון. הויכוח האתם מנסים לפתח כאן הוא "האם כדאי ללמוד עם מורה או בלי? ומיהו בעצם מורה? אז תנו לי לחדש משהו, המורה זה אתם ולא משנה אם אתם לומדים במסגרת קורס או עצמאית. יש קורס שאני מריצה כבר שנתיים, למרות שאני מדריכה אותו, התלמידים הם אלה שצריכים לחפש את התשובות בתוך עצמם ועד עכשיו קיבלתי רק תודות על העזרה. כנראה אני ואלון מסכימים שמורה/מדריך הוא סה"כ עוזר למצוא את השאלות הנחוצות לשלב בו נמצא התלמיד. חבל שיש אנשים מתייחסים באופן כ"כ צר לעיניין הזה. למה צריך מורה? מי שצריך אותו, יקבל. כמו שמארתי כל ידע תורם. למה קורס? מאורגן, מסודר ומרוכז. יוליה, אמא שלך לא רוצה שתהיה בקבוצה מפני שהוא חוששת "מהשפעה חברתית" שאת עלולה לקבל. ועכשיו יש שאלות לגבי הקורס ספציפי הזה?

למעלה