פריטים חדשים לאוסף הברזלים ישראליאנה מפיון כניראה שנות ה 60 בדמות צמד רקדנים לאוסף ולהנאתכם
ב בוקי 23 New member 19/8/17 #1 פריטים חדשים לאוסף הברזלים ישראליאנה מפיון כניראה שנות ה 60 בדמות צמד רקדנים לאוסף ולהנאתכם
ב בוקי 23 New member 19/8/17 #2 פותחנים חדשים לאוסף הפותחנים קשה מאד למצא היום אותם והמחירים עולים החתול חולץ פקקים תוצרת "חקולי" השני פותחן תירותי נהריה השלישי טבריה לאוסף ולהנאתכם
פותחנים חדשים לאוסף הפותחנים קשה מאד למצא היום אותם והמחירים עולים החתול חולץ פקקים תוצרת "חקולי" השני פותחן תירותי נהריה השלישי טבריה לאוסף ולהנאתכם
ב בוקי 23 New member 19/8/17 #3 מאפרה ששת הימים את המשמעות של רגל יחפה ידעו כל המבוגרים ביננו תוצרת פל קרמיק יש גרסאות שונות לכיתוב ואני מניח שיש לכם לאוסף ולהנאתכם
מאפרה ששת הימים את המשמעות של רגל יחפה ידעו כל המבוגרים ביננו תוצרת פל קרמיק יש גרסאות שונות לכיתוב ואני מניח שיש לכם לאוסף ולהנאתכם
ב בוקי 23 New member 19/8/17 #4 סט דייגי מפיון וקופסה ל מה שתירצו היה שווה לחכות לשני פריטים אלו וההנאה היתה גדולה יצור מדויק ואיכותי שמופיע בעוד פריטים שיש לי באוסף בסגנון הזה לאוסף פירטי דייגי המובחרים יותר ולהנאתכם
סט דייגי מפיון וקופסה ל מה שתירצו היה שווה לחכות לשני פריטים אלו וההנאה היתה גדולה יצור מדויק ואיכותי שמופיע בעוד פריטים שיש לי באוסף בסגנון הזה לאוסף פירטי דייגי המובחרים יותר ולהנאתכם
ב בוקי 23 New member 19/8/17 #5 מעמד לתמונה יש לי באוסף אותו מוצר אבל ברוחב צר יותר זה כניראה לתמונה משפחתחת לאוסף ולהנאתכם
ב בוקי 23 New member 19/8/17 #6 שלושה קולבי מפתחות כניראה שנות ה 70 לא היו בשימוש מוצר תיירותי אין שם יצרן לאוסף ולהנאתכם
ב בוקי 23 New member 19/8/17 #7 כל מיני ישראליאנה סכין מכתבים תיירותי תנ'כ בצלאל לאוסף סידורי תפילה ותנכים ישנים שהודפסו בארץ ישראל מאפרה אגד מיכללים לאוספים ולהנאתכם
כל מיני ישראליאנה סכין מכתבים תיירותי תנ'כ בצלאל לאוסף סידורי תפילה ותנכים ישנים שהודפסו בארץ ישראל מאפרה אגד מיכללים לאוספים ולהנאתכם
ב בוקי 23 New member 19/8/17 #8 המשך כל מיני ישראליאנה פל בל מאפרה כובע טמבל מפיון נעמן לאוסף להנאתכם